Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- اسحاق آل حبيب گفت ايران مصمم به اعمال حق ذاتي خود در انرژي هسته اي و توسعه يک چرخه کامل سوخت هسته اي ملي براي اهداف صلح آميز است.
به گزارش خبرگزاري آريا‏، سفير جمهوري اسلامي ايران در سازمان ملل در سخنراني خود در مجمع عمومي سازمان ملل متحد با تاکيد بر حق ذاتي دولت ها در بهره برداري از انرژي هسته اي، تعهد بين‌المللي دولت هاي توسعه يافته براي همکاري حداکثري با کشورهاي در حال توسعه براي بهره مندي همگاني از انرژي هسته اي و دسترسي به تجهيزات، فناوري و اقلام هسته اي براي اهداف صلح آميز را يادآوري کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسحاق آل حبيب افزود:‌ «ايران مصمم به اعمال حق ذاتي خود در انرژي هسته اي و توسعه يک چرخه کامل سوخت هسته اي ملي براي اهداف صلح آميز است».
وي با بيان اينکه اتهامات درباره برنامه هسته اي ايران از ابتدا بي اساس و يک بحران ساختگي بود، مشارکت فعالانه ايران در مذاکرات منتهي به برجام و گزارش هاي مکرر آژانس بين المللي انرژي اتمي مبني بر پايبندي کامل ايران به تعهدات هسته‌اي را بهترين سند براي اثبات صلح آميز بودن برنامه هسته اي ايران دانست.
آل حبيب با اشاره به تحريم هاي اخير آمريکا در نقض قطعنامه 2231 شوراي امنيت و برجام؛ افزود: «سياست آمريکا در قبال برجام و قطعنامه 2231 به طور واضح نشان مي دهد که حتي در گذشته، آنها در واقع هيچ نگراني نسبت به برنامه هسته اي ايران نداشتند. آنها آشکارا درباره نگراني شان نسبت به اين برنامه دروغ گفتند فقط به اين منظور که خصومت شان نسبت به ايران را ادامه دهند».
وي گفت: حفظ تماميت نظام عدم اشاعه هسته اي و ادامه اجراي برجام نيازمند هوشياري بيشتر جامعه بين المللي در قبال اتهامات ساختگي آمريکا در قبال ايران است. نبايد اجازه داد اقدامات فريب کارانه آمريکا بار ديگر باعث يک بحران بين‌المللي شود.
سفير ايران با يادآوري حق ايران براساس برجام جهت اتخاذ واکنش هاي متناسب و مقتضي در قبال تحريم هاي جديد آمريکا، از همه اعضاي برجام خواست که تعهدات شان را به صورت کامل ايفا کنند و آمريکا را به علت نقض فاحش برجام و اقدامات غيرقانوني بي پروايش پاسخگو کنند.
وي افزود: «در راستاي اصول مندرج در منشور ملل متحد و در حمايت از چندجانبه گرايي، جامعه بين المللي مسئوليت دارد جهت حفظ برجام اقدام و اقدامات غيرقانوني يکجانبه آمريکا را رد کند.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حق انرژي هسته اي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای،  رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاورد‌ها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیودارو‌ها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیودارو‌های تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویداد‌ها ارایه شده در اصل آخرین دستاورد‌هایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشور‌ها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و... هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم، زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق