Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:00:28 GMT

این من بودم که...

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۴۹۹۱۶

این من بودم که...

ساری - ایرنا - روزنامه بشیر در شماره روز شنبه خود با انتشار یادداشتی با عنوان ' این من بودم که... ' ، از ادعای نمایندگان مجلس در تامین بودجه و امکانات برای حوزه های انتخابیه خود انتقاد کرد.

بشیر نوشت: هر ازگاهی می شنویم که با درخواست و یا پیگیری فلان نماینده مجلس شورای اسلامی فلان مبلغ و یا فلان پروژه عمرانی و یا فلان تجهیزات علمی و آموزشی از سوی فلان وزارتخانه به فلان شهرستان اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(نمی دانم این واژه فلان را کدام شیرپاک خورده ای ابداع کرد).
این درحالی است که درهیچیک از قوانین موجود، نماینده مجلس مسئول تامین بودجه برای دستگاه اجرایی حوزه انتخابیه خویش نیست.
همان گونه که قانون اساسی صراحت دارد نمایندگان مجلس دو وظیفه قانون گذاری و نظارت برحسن اجرای آن را دارند، اما ازآنجا که پس از گذشت چهاردهه از عمر جمهوری اسلامی هنوز یادنگرفته ایم بر مدار قانون حرکت کنیم، همه در کار و وظیفه هم دخالت می کنیم.
نمایندگان وظیفه مسئولین اجرایی را انجام می دهند و به جای قانون گذاری و نظارت برآن دنبال امکانات و بودجه و... برای دستگاههای اجرایی می روند و به همین دلیل درحوزه های انتخابیه ملاک و معیار یک نماینده مطلوب میزان نفوذ و قدرت چانه زنی و لابی گری اش در دولت محسوب می شود.
وزرا و سایر مسئولین اجرایی کشور هم که علاقه ای ندارند به واسطه اخم و لج بازی نماینده ای جایگاهشان به خطر افتد، درخواست ها و دستورات نمایندگان را بی پاسخ نمی گذارند و به مصداق این سروده سعدی علیه الرحمه:
دردبیمار نپرسند به شهر تو طبیبان
کس در این شهر ندارد سر تیمار غریبان
کاری ندارند که نیاز فلان شهر و روستا چیست، فقط می خواهند دل نماینده را به دست آورند. درچنین شرایطی اگر نماینده بگوید فرودگاه می خواهم یا منطقه آزاد، دانشگاه می خواهم یا ورزشگاه، پالایشگاه می خواهم یا کشتارگاه جناب وزیر یا رئیس سازمان هم بدون توجه به نیاز و ظرفیت منطقه و یا آمایش سرزمینی دستور اقدام صادر می کند.(بی جهت نیست که بیش از 5500پروژه نیمه تمام درمازندران به حال خود رها شده اند) و جناب نماینده این دستور را در بوق و کرنا که ایهاالناس من آنم که رستم بود پهلوان!
و اما، درخبرها خواندیم که با درخواست نمایندگان مردم حوزه انتخابیه بابل و قائمشهر از وزیر بهداشت و درمان سه دستگاه آمبولانس به بابل و 2 دستگاه به قائم شهر اختصاص یافت(حال بماند که چرا وزیر محترم به درخواستهای احتمالی دانشگاههای علوم پزشکی بابل و مازندران در این مورد پاسخ مثبت نداد؟).
دست جناب وزیر درد نکند که برای تسهیل در کمک رسانی به مصدومان حوادث جاده ای مازندران که سالانه بیش از 600کشته می گیرد قدم برداشتند. خدا خیرشان بدهد.
اما نکته اینجاست که چهار نماینده این دوحوزه انتخابیه به جان هم افتادند که: اول من بودم که به وزیر نامه نوشتم آن یکی نقشی نداشت!
به دنبال آن طرفداران این نمایندگان در فضای مجازی صف آرایی کرده و در له و علیه همدیگر داد سخن می دهند.
این نمایندگان عزیز اگر در این عمل خداپسندانه با خدا معامله کرده اند که حتما پاداش اخروی آن را از خالق هستی خواهند گرفت. اما اگر به دنبال پاداش دنیوی از مردم حوزه های انتخابیه خویش هستند آن را هم بواسطه خدمت صادقانه شان خواهند گرفت.
این یقه درانی ها و صدور بیانیه و... برای چیست؟ راستی از مشکلات مردم 2حوزه بزرگ انتخابیه بابل و قائمشهر با خبرید؟ می دانید کارخانجات و کارگاههای شهرک های صنعتی رجه و بابلکنار، شورمست، سنگتاب، بشل و جویبار در چه شرایطی قرار دارند و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند؟
آیا از وضعیت هنرمندان و ورزشکاران و زنان و... این شهرها با خبرید؟ چرا به وظیفه نظارتی خویش در قبال کم کاری وزرا عمل نمی کنید؟
آوردن دو سه دستگاه آمبولانس که این همه جنجال ندارد. بهترنیست کنار هم باشید و به مردم خدمت کنید؟
7335/16545

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بشير نماينده مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم

رضامراد صحرایی اظهار داشت: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم، ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می‌تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.

به گزارش ایرنا، گزیده‌ای از سخنان صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم نماز جمعه تهران به شرح زیر است:

- بعد از ۱۲ سال اولین آیین نامه اجرایی برای اجرای سند تحول بنیادین از هیات دولت بیرون آمد، آیین نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش آموزان.

- هر دانش آموز متوسطه یک مهارت که از مهر امسال اجرایی خواهد شد.

- امروز امتحانات نهایی تعیین کننده امتیاز ورود به دانشگاه هستند و مرجعیت به معلم و مدرسه و کتاب برگشته است.

- اجرای مصوبه شورای علمی و فرهنگی باعث شده است که شاهد حضور بیش از پیش دانش آموزان مناطق محروم در دانشگاه‌های سراسر کشور باشیم.

- همه حکمرانی و اداره کشور برخاسته از آموزش و پرورش است.

- کشور ما پیشرفت نخواهد کرد الا از طریق آموزش و پرورش.

- ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم، ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می‌تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.

دیگر خبرها

  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • چهار هزار شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه تهران در نظر گرفته شده است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات اعلام شد
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است