Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا روز جمعه‌ اجرای برنامه رد درخواست پناهندگی افرادی را که از مرز مکزیک به طور غیر قانونی عبور کرده‌اند، آغاز کرد. آفتاب‌‌نیوز : خبرگزاری فرانسه در گزارشی اعلام کرده است که این اقدام دولت واشنگتن در جهت جلوگیری از ورود پناهجویان آمریکای مرکزی و مجبور کردن مکزیک برای پذیرش این پناهجویان غیر قانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا یک دستور اجرایی با هدف جلوگیری از ورود موج جدیدی از پناهجویان به آمریکا امضا کرد.
ترامپ در حالی این دستور را صادر کرد که منتقدان بر این باور هستند که این دستور مغایر با قوانین بین‌المللی درباره پناهجویان است. آژانس پناهجویان سازمان ملل از واشنگتن به خاطر عدم رعایت تعهدات درباره کمک به پناهجویان انتقاد کرد.
این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد: کمیساریای سازمان ملل در امور پناهجویان از همه کشورها از جمله آمریکا انتظار دارد که مطمئن شود هر کسی که نیاز به پناهندگی و کمک‌های بشر دوستانه است بتواند این کمک‌ها را بدون هیچ مانعی دریافت کند.
این آژانس اعلام کرد که آمریکا مهاجران را مجبور می‌کند که خود را برای عبور از مرزها به دست قاچاقچیان بسپارند.
مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند در حالی که مکزیک اولین کشور امن برای مهاجران گواتمالایی، السالوادور و هندوراس تبدیل شده است این کشور باید به آنها پناهندگی بدهد.
یک مقام دولت آمریکا اعلام کرد: مکزیک بدون شک کشور امنی برای این افراد است. آنها باید به دنبال پناهندگی در مکزیک باشند.
این دستور در حالی اجرا می‌شود که کاروانی از هزاران مهاجر به دنبال عبور از مرز مکزیک و ورود به آمریکا هستند.
منبع: ایسنا کد خبر: ۵۵۵۷۷۷ تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند