Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت جمالی روز شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت : عاملان و کارگزاران توزیع کود حق دریافت هیچ مبلغی خارج از تعرفه های مصوب را ندارند و باید اضافه دریافت را عودت دهند.
وی افزود: کشاورزانی که کود دریافت کرده اند در صورت مشاهده کم فروشی یا پرداخت اضافه دریافت به کارگزاران با ارائه سند و مدرک از عاملان توزیع شکایت کنند تا با متخلفان از طریق مراجع ذی صلاح برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمالی یادآور شد: کشاورزان باید کودهای مورد نیاز خود را از کارگزاران دارای مجوز و مورد تایید شرکت خدمات حمایتی کشاورزی دریافت کنند تا تخلفات احتمالی محرز و قابل پیگیری باشد و از فعالیت دلالان و واسطه ها نیز جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 32 هزار و 136 تن کود شیمیایی تامین و توزیع شده، گفت: در سال جاری نیز تاکنون نزدیک به 20 هزار تن کود تامین و حمل و توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش داشته است.
وی ابراز امیدواری کرد: در صورت تخصیص کود از سوی سازمان مرکزی میزان تامین، ذخیره، حمل و توزیع کود در استان ایلام تا پایان سال جاری به 40 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.
جمالی اظهار داشت: اعتصاب کامیون داران، ترافیک تردد زائران و تاخیر در تحویل کود از سوی شرکت پتروشیمی باعث ایجاد وقفه در تامین و توزیع کود در بین کارگزاران و به تبع آن کشاورزان بود که در حال حاضر مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی گفت: کودهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یارانه ای و با قیمت و تعرفه ای دولتی و نرخ مصوب هستند که در کنار کارگزاران شرکت بخش خصوصی نیز در امر تامین، تهیه، توزیع و گاه تولید کودهای کشاورزی فعالیت دارند.
وی افزود: یکی از مشکلات موجود سوءاستفاده برخی شرکت های خصوصی توزیع کود از آرم شرکت خدمات حمایتی است که در صورت مشاهده پروانه فعالیت این شرکت ها و نیز کارگزاران متخلف شرکت ابطال و از ادامه فعالیت انها جلوگیری می شود.
جمالی تاکید کرد: بر اساس مصوبه وزارت جهاد کشاورزی از سال 94 تاکنون کودهای تولیدی همه شرکت های تولید کننده کود شیمیایی در کشور باید دارای شماره ثبت کودی و تایید شده از موسسه تحقیقات کود و بذر وزارت جهادکشاورزی باشند.
وی در مورد کودهای ارگانیک و ریزمغذی ها نیز گفت: انتخاب و تعیین کودهای توزیعی بر عهده سازمان مرکزی خدمات حمایتی کشاورزی است ولی برای کیفی سازی محصولات کشاورزی باید کودهای غیرشیمیایی جای خود را در بین کشاورزان و کارگزاران باز کند.
به گزارش ایرنا، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام دارای 40 کارگزار کود است که فرایند حمل و توزیع کودهای دریافتی از شرکت را بین کشاورزان برعهده دارند.
7172/6034
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی پتروشیمی کشاورزی کود محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حد نگاری اراضی ملی سیرجان

   


به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان سییدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان سیرجان که با هدف صدور اسناد مالکیت زمین‌های کشاورزی در فرمانداری تشکیل شد گفت: بخش عمده هزینه صدور اسناد مالکیت حدنگار اراضی کشاورزی را تهیه و تولید نقشه تشکیل می‌دهد، که برای برداشته شدن این هزینه‌ها از دوش کشاورزان، در شهر‌های مختلف استان قرارداد‌هایی با شرکت‌های مشاور منعقد شده است که این شرکت‌ها هزینه‌های آنان را پرداخت می‌کنند.
وی از ظرفیت‌های ایجاد شده برای صدور سند مالکیت برای همه شهر‌ها و روستا‌های استان خبر داد وگفت: امسال از این اراضی برداشت خواهیم داشت تا برای ایجاد ظرفیت صدوراسناد اقدام شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان عنوان کرد: ۷۴۵ هزار هکتار مساحت اراضی استان کرمان هست که تا به الان بیش از ۲۲۳ هزار هکتار سند مالکیت دریافت کردند و در شهرستان سیرجان بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی سند مالکیت دریافت کردند که ۳۰ در صد اراضی کشاورزی این شهرستان دارای سند مالکیت شده است وباید کشاورزان استان و شهرستان نسبت به دریافت سند مالکیت خود اقدام کنند.
آقای هاشمی از رفع تداخل بیش از ۲۳۰ هزار اراضی کشاورزی در سطح استان کرمان خبر داد و گفت: اسناد مالکیت می‌تواند جلو اختلافات حقوقی و مشاجره‌های بی اساس که در گذشته موجب نگرانی و نزاع بود را گرفته و کشاورزانی که سند مالکیت دریافت می‌کنند نیز از مزایای تسهیلات و امکانات ایجاد شده استفاده خواهند کرد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: یکی از سیاست‌های مقام معظم رهبری بحث اتمام حدنگاری هست که در این راستا همه مسئولین نظام برنامه ریزی لازم را انجام دادند و سازمان ثبت اسناد مصمم هست امسال صدور اسناد اراضی کشاورزی را به اتمام برسانند، و حتی بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان کرمان حدنگاری این امر مهم انجام شده و مراحل پایانی را می‌گذراند.
وی افزود: اعتبار لازم برای انعقاد قرار داد با شرکت‌های مشاور انجام شده است تا اراضی
شهر‌ها و روستا‌های زیر ۲۵ هزار نفرنیز مبحث حدنگاری وتشکیل پرونده وتولید نقشه توسط شرکت‌های مشاور به صورت رایگان انجام و پس از تشکیل پرونده منتهی به صدور سند مالکیت شود.

دیگر خبرها

  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد
  • ‌از بازگرداندن ۱۰۰ میلیارد اراضی کشاورزی تا دستگیری سارقان کابل‌های مخابراتی در فارس
  • پرورش‌دهنده حلزون در شهرضا به مراجع قضایی معرفی شد
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • مطب دندانپزشک قلابی در بروجرد برای بار سوم پلمب شد
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • حد نگاری اراضی ملی سیرجان