Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان به تازگی نتیجه‌های یک پژوهش بین المللی درباره میزان باروری بانوان در کشور‌های مختلف دنیا را منتشر کرده اند، بنا بر آمار‌های به دست آمده زنان کشور نیجر در قاره آفریقا دارای بالاترین نرخ باروری و به طور میانگین هرزن صاحب هفت فرزند است، نقطه مقابل زنان اهل نیجر، بانوان کشور قبرس هستند که به طور میانگین دارای یک فرزند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کارشناسان، بانوان در کشور‌های قاره آفریقا دارای بیشترین میزان فرزند و زنان در کشور‌های ثروتمند دارای کمترین میزان فرزند هستند.
در انگلستان، آمریکا و استرالیا هرزن به طور متوسط دو فرزند دارد، بررسی‌ها نشان می‌دهند رشد جمعیت در سراسر جهان از اواخر دهه ۱۹۹۰ میلادی افزایش و در فاصله سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ جمعیت جهان هرسال ۸۷ و دو دهم میلیون نفر افزایش یافته است.


امروزه زنان کمتر از مادربزرگان خود فرزند دارند، اما افزایش جمعیت جهان سبب شده است تا نرخ تولد در برخی کشور‌ها بالا و در برخی دیگر پایین باشد.

کارشناسان دلایل مختلفی از جمله حمایت دولت ها، سیاست‌های تشویق فرزند آوری از سوی دولت ها، مشخصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مواردی از این دست را در افزایش فرزند آوری بین زوج‌ها اثربخش می‌دانند.

کشور‌های نیجر (به طور میانگین ۷.۱ فرزند به ازای هرمادر).
چاد (به طور میانگین ۶.۷ فرزند به ازای هرمادر).
سومالی (به طور میانگین ۶.۱ فرزند به ازای هرمادر).
مالزی (به طور میانگین ۶.۰ فرزند به ازای هرمادر).
افغانستان (به طور میانگین ۶.۰ فرزند به ازای هرمادر).
سودان جنوبی (به طور میانگین ۵.۹۷ فرزند به ازای هرمادر).
بورکینافاسو (به طور میانگین ۵.۴ فرزند به ازای هرمادر).
بوروندی (به طور میانگین ۵.۳ فرزند به ازای هرمادر).
اوگاندا (به طور میانگین ۵.۲ فرزند به ازای هرمادر).
جهموری دموکراتیک کنگو (به طور میانگین ۵.۱ فرزند به ازای هرمادر).
آنگولا (به طور میانگین ۵.۱ فرزند به ازای هرمادر).
نیجریه (به طور میانگین ۵.۱ فرزند به ازای هرمادر)

بنا بر آمار‌های جهانی به ترتیب دارای بالاترین نرخ باروری و فرزند آوری بانوان دردنیا هستند. دربسیاری از کشور‌های جهان زنان به دلیل تمایل به اشتغال، درآمد زایی بالا و تحصیل تمایل کمتری به فرزند آوری دارند.


افزون بر ده کشور رده اول جهان در کشور‌های دیگری چون هند، پاکستان، پاپوآ گینه نو و هائیتی نیز نرخ فرزند آوری بانوان بالاست.

آمار‌ها نشان می‌دهند جمعیت در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ در کشور‌های مختلف جهان از جمله گرجستان، لهستان، رومانی، یونان، اسپانیا، کوبا و ژاپن کاهش یافته است.

پرجمعیت‌ترین کشور‌های جهان، چین و هند هستند که هر دو بیش از یک میلیارد نفر جمعیت دارند، در بخشی دیگر ازپژوهش دانشمندان به بررسی بیماری‌های مختلف و نرخ مرگ و میر ناشی از آن‌ها در کشور‌های مختلف جهان پرداخته اند.

بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری  ها

بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی متعلق به کشور‌های: ازبکستان، اکراین و جمهوری آذربایجان
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مربوط به نوزادان متعلق به کشور‌های: جمهوری آفریقای مرکزی، پاکستان و مالی
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از سکته مغزی متعلق به کشورهای:جزیره‌های مارشال، پاپوآگینه نو و کشور مونتنگرو
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی ازعفونت‌های تنفسی متعلق به کشورهای: جهموری آفریقای مرکزی، جزیره‌های سلیمان و کشور چاد
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از اسهال متعلق به کشورهای: جهوری آفریقای مرکزی، چاد و سودان جنوبی
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از تصادف‌های جاده‌ای متعلق به کشورهای:جهوری آفریقای مرکزی، سومالی و امارات متحده عربی
بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری مزمن ریوی (COPD) متعلق به کشورهای: پاپوآ گینه نو، کره شمالی و هند

کمترین میزان مرگ و میر ناشی ازبیماری ها

کمترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی متعلق به کشور‌های: کره جنوبی، ژاپن و فرانسه
کمترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مربوط به نوزادان متعلق به کشور‌های: سنگاپور، ژاپن و ایسلند
کمترین میزان مرگ و میر ناشی از سکته مغزی متعلق به کشورهای: سوئیس، فرانسه و سنگاپور
کمترین میزان مرگ و میر ناشی ازعفونت‌های تنفسی متعلق به کشورهای: اتریش، فنلاند و مقدونیه
کمترین میزان مرگ و میر ناشی از اسهال متعلق به کشورهای: مونتنگرو، بلاروس و استونی
کمترین میزان مرگ و میر ناشی از تصادف‌های جاده‌ای متعلق به کشورهای: سوئیس، سنگاپور و سوئد
کمترین میزان مرگ و میر ناشی از بیماری مزمن ریوی (COPD) متعلق به کشورهای: کویت، عراق و ژاپن

نتیجه های این پژوهش که حاصل بررسی های آماری تا سال 2017 است درمجله لنست(The Lancet) منتشر شده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر، گفت: یک هزار و ۸۰۰ مادر دارای سه فرزند این استان در طرح بیمه رایگان ثبت‌نام کرده‌اند که با احراز شرایط آنان بیمه رایگان می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، ظهیر کاظمی شامگاه سه‌شنبه در نشست با فرماندار، دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان تنگستان با اشاره به اینکه رده سنی 18 تا 50 سال می‌توانند تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار بگیرند، اظهار کرد: جامعه هدف استان بوشهر برای تحت پوشش صندوق 150 هزار و 677 نفر تعیین شده که نزدیک به 33 هزار و 558 نفر در استان عضو این صندوق شده‌اند.

وی با بیان اینکه در تنگستان 2 هزار نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند خاطرنشان کرد: از این تعداد 70 نفر مستمری دریافت می‌کنند

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر با بیان اینکه این صندوق در راستای تحقق یکی از اصلی‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی که همان عدالت اجتماعی است تشکیل شده است خاطرنشان کرد: کشاورزان که در شهرهای زیر 20 هزار نفر زندگی می‌کنند می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده کنند.

کاظمی پرداخت 70 درصد حق بیمه توسط دولت را از ویژگی صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر دانست و خاطرنشان کرد: تنها یک سوم حق بیمه توسط کشاورزان، روستاییان و عشایر پرداخت می‌شود.

وی افزود: 240 رسته کشاورزی و مشاغل مختلفی که پیش بینی شده می‌تواند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده لازم کنند.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر اضافه کرد : نگاه این صندوق صرفاً نگاه اقتصادی و بالادستی نیست بلکه یک نهاد اجتماعی است که در کنار مسئولیت‌های خودش در حد توان برای رفع مشکلات جامعه و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها اقدام می‌کند.

کاظمی از طرح بیمه رایگان برای مادران سه فرزندی در مناطق روستایی و عشایری خبر داد و افزود: در راستای جوانی جمعیت دولت خدمات مطلوب برای فرزندآوری در نظر گرفته که یکی از موارد که صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر باید انجام دهد بیمه کردن رایگان مادران سه فرزندی است.

وی ادامه داد: یک‌هزار و 800 مادر دارای سه فرزند این استان در طرح بیمه رایگان ثبت‌نام کرده‌اند که با احراز شرایط آنان به‌صورت رایگان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار می‌گیرند.

متوسط پوشش بیمه‌ای این صندوق در استان بوشهر 16 درصد است

فرماندار تنگستان نیز با اشاره به اینکه متوسط پوشش بیمه‌ای این صندوق در استان بوشهر 16 درصد است گفت: متوسط عضویت شهرستان تنگستان 14 درصد و جامعه هدف این شهرستان 20 هزار نفر است که تعداد 3 هزار نفر آن تحت پوشش بوده که 17 هزار نفر آن در روستاها ساکن هستند.

احمد لطفی اضافه کرد: با توجه به اینکه در سطح شهرستان تنگستان 17 هزار نفر در صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر عضو نیستند نیاز است با یک برنامه خوب دو ساله این تعداد افراد تحت پوشش قرار بگیرند.

نماینده عالی دولت در تنگستان بیان کرد: ضروری است در سال جاری بیش از 7 هزار نفر از جمعیت روستایی تنگستان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی بخشداران در دو بخش ، دهیاران و شوراهای اسلامی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: بخشداران تنگستان برای اطلاع‌رسانی و تشویق بیشتر روستاییان برای بهره‌مندی از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر جلسات را در 4 دهستان شهرستان تنگستان برگزار کنند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تالاب درگه سنگی دارای بیشترین حجم آب در بین تالابهای فصلی نقده
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر است
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان
  • مرخصی تحصیلی برای مادران دانشجو و دارای فرزند
  • فرصت خرید بسته مادران دارای فرزند زیر دو سال تا یکم خرداد