Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبیخزداری استان کردستان، سعدی نقشبندی با اشاره به اینکه استان کردستان دارای پنج حوزه آبخیز اصلی مثل سفیدرود، سیروان، زاب، زرینه و کرخه است به دو حوزه فرعی آبخیز نیز اشاره کرد و اظهارداشت: سالانه ۱۴ میلیارد مترمکعب نزولات آسمانی را در استان کردستان شاهد هستیم و نقش ما این است که برای تک تک قطرات باران برنامه داشته باشیم و اینکه تا کنون چه برنامه و عملکردی داشته ایم باید صاحب نظران و مردم نظر بدهند اما به صراحت می گویم در حوزه منابع طبیعی کردستان تا کنون نمره خوبی کسب نکرده ایم و باید تلاش کنیم تا به حد انتظار برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه لطف خدا و توجه رهبر معظم انقلاب شامل حال آبخیزداری شده تا از محل صندوق توسعه ملی، اعتبارات ویژه ‌ای به این امر اختصاص دهند، افزود: این امر مسئولیت ما را در اجرا و مدیریت منابع طبیعی دوچندان کرده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان در ادامه سهم استان را از محل صندوق توسعه ملی در اقدامات بیولوژیکی، کاداستر، اطفای حریق، احیای مراتع و توسعه جنگل، ۱۸ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: هشت میلیارد تومان نیز با تفاهم نامه ای که استاندار کردستان امضاء کرده به این رقم اضافه می شود.

نقشبندی یادآور شد: صندوق توسعه ملی ما را در بوته آزمایش قرار می دهد که اگر خوب عمل شود می تواند تداوم این پروژه را برای حفظ آب و خاک و شکوفایی منابع طبیعی برای نسل های آینده نوید دهد.

وی با بیان اینکه در گذشته در انجام اقدامات خیلی با مردم مانوس نبوده و انتزاعی عمل کرده ایم، ادامه داد: برنامه ها، اطلاعات و دانش منابع طبیعی باید در قالب آموزش چهره به چهره به مردم انتقال داده شود تا به این نتیجه برسند که اقدامات منابع طبیعی در زندگی آنان اثر گذار است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان روزگاری مهد اهلی کردن گوسفندان بوده و گوسفند در مناطق کردنشین اهلی شده و اکنون بدلیل تغییرات اقلیمی و تغییر شیوه معیشت و روی آوردن به ورود کالاهای خارجی، دامداران دام های سبک خود را کاهش داده و به سمت دام های صنعتی و نیمه سنگین پیش رفته اند که این تعادل در جمعیت دامی، ظرفیت خوبی را برای مراتع کردستان ایجاد کرده که هم به نفع مردم و هم به سود مراتع است.

کد خبر 4453721

منبع: مهر

کلیدواژه: پروژه آبخیزداری سنندج منابع طبیعی اربعین 97 اربعین حسینی یوم الله 13 آبان بوشهر مشهد راهپيمايي 13 آبان گرگان شهرکرد مرز مهران پدافند غیرعامل خرم آباد خطبه های نماز جمعه شیراز شهادت امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان

ایسنا/کردستان استاندار کردستان از افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در استان خبر داد.

اسماعیل زارعی کوشا، امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر که با حضور معاون وزیر کار و جمعی از کارگران استان در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در ادامه پیگیری های بیمه کارگری در استان کردستان،۳۰۰ نفر به سهمیه کارگران ساختمانی استان اضافه شده است که امیدواریم این تعداد در آینده افزایش یابد.

وی کارگران را بازوان مهم توسعه کشور ذکر کرد و افزود: موتور تولید و تحرک کشور با تلاش کارگران خدوم به حرکت در می آید که برای تداوم آن باید اهتمام جدی داشته باشند.

ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه این مراسم با تبریک روز کار و کارگر گفت: کارگران زحمتکش‌ترین قشر جامعه هستند.

نقش کارگران در جهش تولید بی بدیل است

وی با اشاره نقش کارگران در جهش تولید گفت: جهش تولید یعنی ارتقای فرهنگ مردم، ایجاد کارخانجات در مناطق کمتر توسعه یافته، استفاده از تحصیلکردگان، احیای کارخانه‌ها و ... است.

وی افزود: کارگران همیشه جوان نمی‌مانند و زمانی پیر و سالخورده می‌شوند لذا باید زمینه لازم برای حمایت از آنان در این دوران فراهم شود.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه تمام کارگران باید مورد حمایت مسئولان قرار گیرند، بیان کرد: در باب اهمیت کسب و کار پیامبر اسلام می فرماید در این دنیا چنان کار کنید که همیشه در این دنیا می‌مانید.

وی افزود: دشمن امروز در میدان دیگر مبارزه با کشور، به دنبال تضعیف اقتصاد ماست‌ که در این راستا باید تمام تلاش خود را برای رونق تولید و توسعه اقتصادی کشور به کارگیریم.

ماموستا رستمی با اشاره به اینکه به همان اندازه امنیت کشور، امنیت معیشت مردم نیز حائز اهمیت است، افزود: استان فرهنگی کردستان باید با توجه به پتانسیل‌های موجود یک استان عام المنفعه و با اقتصاد قوی باشد.

وی با اشاره به توسعه عدالت در جامعه گفت: باید با سعی و کوشش و تولید، تحریم‌ها را در کشور خنثی کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها