Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@15:19:01 GMT

تولید پوست مصنوعی از آدامس با فناوری نانو

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۵۴۲۸۳

تولید پوست مصنوعی از آدامس با فناوری نانو

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان؛ دانشیار گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان امروز گفت: هدف از اجرای این طرح تولید یک داربست نانولیفی و بافت مصنوعی برای ترمیم آسیب‌های عمیق پوستی و بازسازی بافت و بهبود زخم‌های پوست است.

دکتر مختاری افزود: برای ایجاد ساختاری با خصوصیات شبیه به پوست بدن، از مخلوط پروتئین ذرت، صمغ عربی و یک جزء پلیمری دیگر برای تولید داربست نانولیفی استفاده شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با توجه به خواص پلیمر‌های مورد استفاده در این تحقیق، داربست تهیه شده علاوه بر شبیه بودن به ساختار پوست طبیعی، دارای خواص بند آوری خون، ضد میکروب و باکتری، ضدالتهاب، و سازگاری سلولی نیز است.

دانشیار گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان با اشاره به اینکه این داربست از نفوذ و تکثیر سلول حمایت می‌کند و باعث تحریک رگ سازی می‌شود افزود: داربست‌های نانولیفی گزینه مناسبی برای اتصال و تکثیر سلول‌ها و مقرون به صرفه‌تر از دیگر داربست‌های رایج است.

دکتر مختاری گفت: نانو داربست‌های تولید شده پس از مراحل تولید تحت ارزیابی‌های ساختاری، مکانیکی و بیولوژیکی قرارگرفته‌اند.

او افزود: در طرح حاضر از مخلوطی از پلیمر‌های زئین، پلی کاپرولاکتان و صمغ عربی با غلظت‌ها و نسبت‌های مختلف جهت تولید نانوداربست به روش الکتروریسی استفاده شده است.

دانشیار گروه مهندسی نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان بر اساس نتایج و تصاویر به دست‌آمده، داربست تولید شده دارای تخلخلی قریب به ۸۰ درصد است.

دکتر مختاری اعلام کرد: این تحقیقات حاصل تلاش‌های زهرا پدرام دانشجوی مقطع دکترا، دکتر جواد مختاری دانشیارگروه مهندسی نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان و دکتر مرجان عباسی عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان است.

او گفت: نتایج تحقیق در تولید پوست مصنوعی از آدامس با فناوری نانو در مجله بین المللی علم مواد و مهندسی Materials Science and Engineering: C. (جلد ۹۳، سال ۲۰۱۸، صفحات ۳۵۶ تا ۳۶۶) به چاپ رسیده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوست فناوری مرجان نساجی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند

 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ایرانداک اقدام به جذب نیروی امریه با تاریخ اعزام اول مردادماه ۱۴۰۳ می‌کند.

واجدین شرایط می‌توانند از تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مراجعه به نشانی https://amriye.msrt.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

همچنین، در صورت وجود هر گونه سوال، متقاضیان می‌توانند از طریق ایمیل pakniat@irandoc.ac.ir با این پژوهشگاه در ارتباط باشند.

شرایط اختصاصی به این شرح است:

داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری؛

رشته‌های تحصیلی موردنیاز:

مهندسی/علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات، ریاضی کاربردی

مهارت‌های موردنیاز (یکی از موارد زیر) :

مسلط به مباحث مهندسی نرم‌افزار و حداقل یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی (ترجیحا سی‌شارپ) و پایگاه داده،

مسلط به مباحث امنیت اطلاعات و تحلیل لاگ،

مسلط به مباحث شبکه، و دارای گواهی دوره‌های CCNA یا مجازی‌سازی.

مدیریت، علوم اطلاعات، مهندسی صنایع

مهارت‌های عمومی  مورد نیاز: مسلط به آفیس، آشنایی با جستجوی علمی پیشرفته و تهیه گزارش‌های علمی، آشنایی با شیوه نامه‌نگاری و مکاتبات اداری، روابط عمومی بالا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست