Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طبق آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکنون ۲۳ هزار و ۶۷۵ خط شخصی به دلیل مزاحمت‌های پیامکی قطع شده است. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، تبلیغات یکی از راهکار‌های موجود در زمینه افزایش سهم تجارت در بازار است که برای رسیدن به این هدف افراد و شرکت‌ها از روش‌های متفاوتی استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پیامک‌های تبلیغاتی یکی از روش‌های موجود برای معرفی محصولات و کالا‌ها به گروه هدف است که از چند سال گذشته آغاز شد و در ابتدا با مثبت تلقی شدن آثار آن مورد استقبال صاحبان شرکت‌ها و خدمات قرار گرفت.   اما پس از گذشت مدت زمانی حجم بالای پیامک‌ها و ارسال آن در ساعات مختلف شبانه روز به معضلی برای مشترکین تلفن همراه تبدیل شد که نارضایتی این افراد را به دنبال داشت.   نکته قابل توجه در این میان هزینه این دست پیامک‌ها بود که بخشی از آن‌ها بر دوش مشترک بوده و در قبض پایان دوره لحاظ می‌شد.

با بالا گرفتن این موضوع، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دست به تعریف سامانه‌ای برای برای شناسایی و غیر فعال کردن این دست از پیامک‌ها زد که در مرحله نخست آن بیش از چهار هزار سیم‌کارت شناسایی و غیرفعال شدند.   پس از سامان دهی پنل‌های تبلیغاتی پیامک، ارسال این تبلیغات از سوی شماره‌های عادی رونق گرفت، که این مسئله اقدامات جدیدتری را می‌طلبید.   طبق آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکنون ۲۳ هزار و ۶۷۵ خط شخصی به دلیل مزاحمت‌های پیامکی قطع شده است.   مسئولین مربوطه تاکنون بار‌ها بر روش‌های شناسایی و معرفی آن‌ها از دو روش ستاره ۸۰۰ مربع و سامانه ۱۹۵ تاکید داشته اند که در صورت ارسال پیامک‌های تبلیغاتی مزاحم به این سامانه‌ها مراجعه کنند، همچنین اپراتورها موظف اند در خصوص ماهیت پیامک‌های جعلی مربوط به خدمات ارزش افزوده به همه مشترکان اطلاع رسانی کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیامک های تبلیغاتی سامانه مسدودسازی تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۴۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر با بیان اینکه میانگین میزان بارندگی استان در سال آبی جاری تاکنون به ۲۰۵ میلیمتر رسیده است، گفت: تاکنون ۸۲ درصد از میانگین بارندگی سالانه استان تحقق یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر میانگین بلندمدت بارندگی استان بوشهر را 251 میلیمتر اعلام کرد و اظهار داشت: در سال آبی جاری تاکنون میزان بارش باران در استان بوشهر به 205 میلیمتر رسیده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 82 درصد از میانگین بارندگی سالانه استان تحقق یافته است به میزان ذخیره‌سازی آب باران در سازه‌های آبی استان بوشهر پرداخت و بیان کرد: مجموع آبگیری سازه‌های آبی استان بوشهر از جمله سد رئیس علی دلواری، باغان، تنگ ارم، خاییز و دیگر آبگیرها و بندها در این سامانه بیش از 25 میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر سد باغان در دشتی را یکی از سازه‌های آبی مهم استان دانست و گفت: سد باغان در سفر دوم ریاست جمهوری به استان بوشهر به مرحله آبگیری رسید و برای نخستین بار با آبگیری بیش از 4 میلیون مترمکعب از روان آبها، حجم ذخیره آب این سد به 7 میلیون مترمکعب رسید.

محمدی ظرفیت ذخیره‌سازی سد باغان دشتی را 32 میلیون مترمکعب دانست و تصریح کرد: سد تنگ ارم دشتستان به عنوان یکی از منابع اصلی تأمین‌کننده آب شرب بخش ارم با آبگیری 100 درصدی در بارش‌های اخیر به حجم ذخیره 4.5 میلیون مترمکعب رسید.

وی با اشاره به فعال شدن یک سامانه بارشی دیگر در استان بوشهر خاطرنشان کرد: امیدواریم سازه‌های آبی دیگر استان بوشهر از جمله سد اخند، خاییز، ارغون و حوضچه‌های تغذیه مصنوعی در سامانه جدید بارشی در هفته جاری آبگیری شوند تا بخشی از کمبود آب سطحی و زیرزمینی استان از این طریق جبران شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر ضرورت مدیریت مصرف آب را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: لازم است همه بهره‌برداران آب اعم از کشاورزان، صنایع، خدمات آب بر و دیگر حوزه‌ها استفاده از آب را به‌صورت بهینه در دستور کار خود قرار دهند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • مرکزی| مهمانان ناخوانده‌ای به نام «پیامک‌های تبلیغاتی»
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • حکم جلب شما صادر شد
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران