Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای اولین بار از سوی محققان دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز، برداشت مدل ابر نقطه با لیزراسکنر دستی در شمالغرب کشور انجام گرفت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از سوی محققین دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز، برداشت مدل ابر نقطه با لیزراسکنر دستی برای اولین بار در شمالغرب کشور انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 امیر باقری، رئیس دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز با اشاره به لیزر اسکنر دستی، تکنولوژی نوینی است که با دقت و سرعت بالا به برداشت نقاط می‌پردازد، گفت: تکنولوژی اسکن سه بعدی و یا رقومی کردن آبجکت‌های فیزیکی از اوایل سال۱۹۸۰ مورد استفاده قرار گرفته و از زمان توسعه نسل اول لیزر اسکنر‌های زمینی، این تکنولوژی نیز دستخوش تغییراتی شده است.

رئیس دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز، با اشاره به اینکه این تکنولوژی با دقت بالا در حد یک سانتیمتر و سرعت بالای ۴۳۲۰۰ نقطه در ثانیه به برداشت نقاط می‌پردازد، مطرح کرد: امروزه اسکنر‌ها به طور گسترده‌ای در برداشت و نقشه برداری معماری، باستان شناسی و زیست محیطی مورد استفاده قرار می‌گیرند و در حال حاضر برای مدل سازی اماکن تاریخی در کشور از این تکنولوژی استفاده می‌شود.

امیر باقری تصریح کرد: کاربرد لیزر اسکن می‌تواند از نمایش کلی یک سایت تاریخی به وسیله لیدار هوایی تا آنالیز دقیق و با دقت زیر میلیمتر یک شی باستانی با استفاده از اسکنر‌های برد کوتاه مبتنی بر مثلث بندی را شامل شود.

گفتنی است، دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز پس از دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه شهید رجایی، برای اولین بار در شمالغرب کشور موفق به انجام لیزر اسکنر دستی مدلسازی شده است.

لازم به ذکر است، این مدلسازی در جریان برگزاری اولین کنفرانس ملی فن آوری‌ها و کاربرد‌های نوین ژئوماتیک و از ساختمان دانشکده فنی مهندسی مرند، انجام یافت.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۶۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، اخیراً محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا خبری مبنی بر عضویت جمیله علم‌الهدی، همسر رئیسی در هیئت علمی دانشگاه تهران را منتشر کرد.

او در توضیحات سمت جدید همسر رئیسی در کانال تلگرامی خود نوشت: خانم علم‌الهدی، عضو هیات جذب «دانشکده‌خانواده» است نه دانشگاه تهران

طبق اطلاعاتی که دوستان دانشگاه تهران در اختیارم قرار دادند انتصاب خانم جمیله‌علم‌الهدی صرفا در دانشکده جدیدالتاسیس خانواده است و ربطی به مجموعه کل دانشگاه تهران ندارد.ضمن اینکه معتقدم با وجود اساتید برجسته در رشته های مختلف در دانشگاه تهران، قطعا افراد شایسته تری برای این سمت وجود داشت، خبر بالا تصحیح می گردد

دیگر خبرها

  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار