Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد توسعه فناوری نانو از محققان در راستای چاپ مقالاتشان در مجلات منتخب حمایت می کند. این مقالات باید از ابتدای سال ۱۳۹۷ (۲۱ مارس  ۲۰۱۸ به بعد) در نشریات منتخب منتشر و به نام جمهوری اسلامی ایران ثبت شده باشد.

این مقالات می بایست از لحاظ محتوایی در حوزه فناوری‌نانو باشند که این مورد توسط کمیته‌ علمی داوری ستاد بررسی می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقاله باید به صورت یک مقاله کامل باشند و اگر از نوع Short Communication، Note ، Letter و ... باشد، مشمول حمایت نمی‌شوند.

همچنین نباید بیش از یک سال از تاریخ چاپ نهایی مقاله گذشته باشد.این حمایت ها طی سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ خواهد بود و برای سال‌های بعد، آیین نامه‌های جدید اطلاع رسانی و فهرست نشریات منتخب به روز رسانی خواهد شد.

مبلغ و نحوه حمایت

پس از تایید ارتباط محتوایی مقاله با فناوری ­نانو توسط کمیته‌ علمی داوری ستاد، حمایت تشویقی به درخواست‌دهنده تعلق می‌گیرد.

گروه نشریه

مبلغ حمایت تشویقی (ریال)

الف

۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰

ب

۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰

ج

۴۰.۰۰۰.۰۰۰

د

۱۵.۰۰۰.۰۰۰

ه

۱۰.۰۰۰.۰۰۰

و

۵.۰۰۰.۰۰۰

 حمایت تشویقی مقالات چاپ شده در نشریات گروه «الف» و «ب» که یک نویسنده ایرانی نقش «نویسنده مسئول» یا «نویسنده اول تا پنجم» داشته باشد توسط ستاد توسعه فناوری نانو به صورت کامل پرداخت می‌شود.

حمایت تشویقی مقالات چاپ شده در نشریات گروه «الف» که شرایط تبصره ۱ را نداشته و یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده ششم تا دهم داشته باشد، ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال و اگر یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده یازدهم به بعد داشته باشد، ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال خواهد بود.

حمایت تشویقی مقالات چاپ شده در نشریات گروه «ب» که شرایط تبصره ۱ را نداشته و یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده ششم تا دهم داشته باشد، ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال و اگر یک نویسنده ایرانی با نقش نویسنده یازدهم به بعد داشته باشد، ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال خواهد بود.

 مبالغ حمایت‌ها در جدول و تبصره‌های ۱ تا ۳، در صورتی است که مرکز ایرانی به عنوان مرکز اول یا دوم درخواست‌دهنده در بخش وابستگی سازمانی نویسنده اعلام شده باشد. در صورتی که به عنوان مرکز سوم، چهارم یا پنجم باشد حمایت به ترتیب ۸۰، ۷۰ و ۵۰ درصد مبالغ مذکور خواهد بود. به مواردی که مرکز ایرانی، مرکز ششم به بعد مقاله باشد، حمایتی تعلق نمی‌گیرد.

 در صورتی‌ که کیفیت مجلات ISI و علمی - پژوهشی داخلی (گروه « ه » و « و») از روند رو به رشد برخوردار نبوده و یا سیر نزولی داشته باشد، به تشخیص تیم داوری از فهرست حمایتی حذف خواهد شد.

کد خبر 4452840 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تسهیلات فناوری نانو مقاله علمی نوآوری تحقیقات علمی فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امنیت اطلاعات فناوری فضایی اینترنت هوش مصنوعی محمد جواد آذری جهرمی موبایل رایانه ناسا شرکت دانش بنیان گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال که توسعه پوشش فیبرنوری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های درحال پیش‌برد خود دارد، به تازگی و با هدف توانمندسازی پیمانکاران و  پرورش کارشناسان متخصص و ماهر در حوزه فیبرنوری، کارگاه آموزشی «Passive FTTH/FTTX Network» را توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم شبکه ایرانسل، برگزار کرده است.

در اولین دوره از این کارگاه که به مدت ۳۲ ساعت و با پنج موضوع تخصصی Fiber Basics، Test & Delivery، Fiber Design، Execution و Network Safety برگزار شد، شرکت‌کنندگان از طریق یک محیط آزمایشگاهی واقعی و قابل تست، توانمندی خود را در حوزه‌های مذکور، به سطوح بالاتری رساندند.

همچنین توانمندسازی و هماهنگی پیمانکاران ایرانسل جهت پروژه‌های FTTH/FTTX و به منظور طراحی و اجرای بهینه‌تر و اجرای شبکه‌های قوی‌تر در پروژه‌های فیبر، مطابق با استانداردهای بین المللی FOA و شخصی‌سازی آن در شبکه فیبرنوری ایرانسل، از اهداف دیگر برگزاری این کارگاه بود.

این کارگاه‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شوند و تمامی علاقمندان می توانند از اینجا، پیش ثبت نام اولیه را برای حضور در دوره‌های بعدی، انجام دهند.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»