Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@14:19:35 GMT

توصیه های مفید برای مراقبت از خود در فصل سرما

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۵۶۸۰۴

به گزارش پارس نیوز، 

با این توصیه های مفید و خواندنی می توانید در فصل های سرد از خود مراقبت کنید. عدم رعایت نکات ایمنی مهم در فصل سرد سال باعث صدمه زدن به انسان ها می شود.

با فرا رسیدن فصل سرما همه هموطنان سعی در راه اندازی وسایل گرمایشی منازلشان دارند. طبیعتا کسانی که از وسایل بدون شعله استفاده می کنند مثل رادیاتو و شوفاژ نه اینکه خطر نداشته باشد ولی به نسبت وسایل گرمایشی دیگر مانند بخاری خطر کمتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

توصیه های مهم آتش نشانی برای شروع فصل سرما

وی با اشاره به اینکه رادیاتورها خطر انتشار گاز در منزل ندارند مگر آنکه موتورخانه ها مشکل داشته باشند، تاکید کرد: پکیج و رادیاتور در واحدهای کمتر از 70 متر توصیه نمی شود، در واحدهای بزرگ پکیج وسیله گرمایشی مناسبی است. 

ملکی تصریح کرد: در صورتی که واحدهای کوچک قصد استفاده از پکیج را دارند بهتر است از نوع فن دار بوده و خارج ازمحل زندگی نصب شود که خطر تولید گاز در داخل منزل را نداشته باشد. اما درصد بسیاری از هموطنان چه در تهران و چه در شهرستانها از وسایل گرمایشی شعله دار مثل بخاری گازی و نفتی استفاده می کنند که بسیار خطرناک است.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تاکید کرد: اگر تسلط کامل به نصب وسایل گازسوز و شعله دار ندارید بهتر است از افراد متخصص این کار استفاده کنید.

توصیه های ایمنی فصل سرد سال

افرادی که پکیج دارند هم باید نگران گاز گرفتگی باشند

وی در ادامه با بیان اینکه برخی هموطنان در گذشته از پکیج داخل منازل استفاده می کردند، افزود: بیشتر مشکلات ما نیز از همین منازل نشات می گیرد و افرادی که پکیج دارند هم باید نگران گاز گرفتگی باشند . اگر هموطنان قصد استفاده از وسایل گرمایشی جدید را دارند بهتر است از متخصصان و نمایندگی های آن وسیله گرمایشی جهت نصب استفاده کنند. 

سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: ضروری است، هموطنان پیش از راه اندازی وسایل گرمایشی دودکش یا کوره و شیشه وسیله گرمایشی را در صورت نقص تعویض کنند. 

وی با تاکید بر اینکه فقط دودکش های گالوانیزه ورق سفید مورد تایید کارشناسان سازمان آتش نشانی است، افزود: به هیچ عنوان از دودکش آکاردئونی، فنری و آلومینیومی استفاده نشود زیرا برای استفاده از وسایل گرمایشی این دودکش ها مناسب نیستند. 

عکس نکات ایمنی فصل سرد

سخنگوی سازمان آتش نشانی تاکید کرد: به دلیل خاصیت ارتجاعی دودکش  های آکاردئونی منافذی در آن ایجاد می شود که موجب خروج گاز منواکسید کربن شده، همچنین خاصیت ارتجاعی آنها و خاصیت بد نر و مادگی این دودکش ها موجب خروج دودکش ازجای خود و شیوع گاز منو اکسید کربن شود. 

برای وسایل گرمایشی شعله دار جای تنفس بگذارید

وی با تاکید بر اینکه استفاده از وسایل گرمایشی شعله دار نیازمند رعایت تمهیداتی است گفت: در هنگام استفاده از وسایل گرمایشی شعله دار ( شعله دار با هر سوختی ) فضایی برای ورود هوا به داخل منزل باز باشد. به طور مثال مقداری لای پنجره باز بوده یا زیر در و لابه لای پنجره ها را کامل نبندند. ملکی در ادامه افزود: دودکش ها باید به صورت قائم و 90 درجه بوده هرچه از 90 درجه کمتر باشد موجب بروز اختلالات در خروج گاز منو اکسید کربن از بخاری است. 

عکس فصل سرد سال

از کلاهک H استفاده کنید تا ایمن بمانید

وی با اشاره به اینکه تعدد زانویی کشش آلاینده ها را سخت تر و احتمال نشت گاز را افزایش می دهد تاکید کرد: شیب منفی به هیچ عنوان قابل پذیرش نبوده و حتما باید شیب مثبت و 90 درجه باشد دودکش ها داخل دیوار و تا سطح پشت بام رفته و از 80 تا 1 متر بالاتر از سطح پشت بام بوده و همچنین از کلاهک اچ در نهایت استفاده شود.  

سخنگوی سازمان آتش نشانی با تاکید بر عدم استفاده از سه راهی و دودکش مشترک ،تصریح کرد: استفاده مشترک از این وسایل افزاش گاز گرفتگی را به دنبال دارد. 

وی در پاسخ به این سوال که چطور متوجه شویم که دچار گاز گرفتگی شدیم، افزود: شباهت زیاد گاز گرفتگی به سرماخوردگی اولین نشانه مسمومیت با این گاز است، سردرد و سرگیجه، حالت تهوع و استفراغ، درد در قفسه سینه ، ناحیه شکمی و اگر باز هم جلوتر رود، احساس دوبینی و دو گانگی در رفتار و به شماره افتادن تنفس ، اختلال درتصمیم گیری و حرکت و بازهم اگر در محل بماند و منبع گاز Co وجود داشته باشد و به آن اهمیت ندهند حالت بیهوشی و غش  ایجاد و فرد واردمرحله کما و سپس فوت می شود. 

فصل های سرد سال

وی با در پاسخ به این سوال که با فرد گاز گرفته چطور برخورد کنیم؟ گفت: بهترین روش انتقال وی به فضای آزاد و دوری از محیط آلوده به گاز CO است سپس باز کردن در و پنجره را و خاموش کردن وسایل گازسوز و شعله دار است . 

سخنگوی سازمان آتش نشانی در ادامه یادآور شد: برخی اوقات افراد به هنگام ورود به منزل متوجه سنگینی هوا می شود حتما این مسئله را جدی بگیرید. با خروج دوباره از منزل اگر این حالت برطرف شود باید به یک اختلال در منزل مشکوک شده و سریعا برای برطرف کردن آن اقدام کنید. 

وی در ادامه گفت: عدم نصب صحیح دودکش وسرد بودن آن به هنگام شعله ور بودن وسیله گرمایشی هشدار نقص در آن را به ما می دهد. 

وی با اشاره به اینکه هرچه هوا بیشتر به وسیله شعله دار برسد این وسیله ایمن تر خواهد بود خاطر نشان کرد: نصب پکیج داخل منازل زیر 70 متر حتما باید توسط نمایندگی صورت بگیرد وهر وسیله ای که شعله آتش دارد فضایی برای ورود هوا به منزل باز شود. 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سرما شعله آتش نشانی گاز سازمان آتش نشانی مشکلات کربن تنفس سرماخوردگی فوت آتش نشانی سازمان آتش نشانی سرما شعله مشکلات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۶۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟

به گزارش جام جم آنلاین، با فرارسیدن فصل‌های بهار و تابستان، اغلب افرادی که در این فصل سال عادت دارند صندل و کفش‌های جلوباز بپوشند، با مشکل آفتاب‌سوختگی و ترک پاشنه پا مواجه می‌شوند. این مشکلات را به راحتی می‌توان برطرف کرد و ظاهر خوب پاها را به آنها برگرداند.

پوشیدن صندل و کفش‌های جلو باز و پیاده‌روی در ساحل، کارهایی که پاهای ما را در معرض گرمای زیاد و سطوح داغ قرار می‌دهد، می‌تواند منجر به خشکی، لکه‌های تیره و عوارض مختلفی شود که بر ظاهر و حس پاها تاثیر می‌گذارد.

کارشناسان توصیه می‌کنند که در فصل‌های بهار و تابستان بیشتر از پاهای خود مراقبت کنید تا مطمئن شوید که در تمام طول سال سالم می‌مانند. اگر مطمئن نیستید که چگونه باید این کار را در خانه انجام دهید، در این مقاله چند نکته و پیشنهاد برای روش‌ها و محصولاتی ذکر شده است که می‌توانید آنها را برای بهینه‌سازی روال مراقبت از پاهای خود به‌کار گیرید.

۱- لایه‌برداری نکته‌ای کلیدی است

برای خلاص شدن از شر سلول‌های خشک سطحی پوست که ممکن است باعث احساس زبری و زمخت به نظر رسیدن پاهای شما شود، هر دو هفته یک یا دو بار سطوح زبر پاهای خود را لایه‌برداری کنید.

برای لایه‌برداری پا گزینه‌های بسیار متنوعی وجود دارد. لایه‌بردارهای فیزیکی مانند انواع سنگ‌پای طبیعی و مصنوعی، گزینه‌های خوبی‌ هستند به این شرط که آنها را تمیز نگه دارید.

هنگام استفاده از سوهان یا سنگ‌پا برای برداشتن پوست خشک یا پینه به یاد داشته باشید که هنگام کار روی پوست نرم، فشار کمتر و هنگام برخورد با پینه، فشار بیشتر وارد کنید تا پوست‌تان آسیب نبیند.

۲- آب‌رسانی عمیق

در تابستان به طور طبیعی تمایل داریم زمان بیشتری را بیرون از منزل بگذرانیم. این بدان معنا است که احتمالا از پاهای خود بیش از حد معمول استفاده خواهیم کرد که ممکن است باعث شود سریع‌تر از معمول خشک شوند. پاشنه‌های پا بیشتر وزن ما را تحمل می‌کنند، بنابراین، پوست روی آنها هم معمولا سریع‌تر از بین می‌رود.

به همین دلیل است که مرطوب کردن پاها، مخصوصا پاشنه‌های پا، باید بخش منظمی از برنامه روزانه شما باشد؛ نه کاری که فقط زمانی که احساس می‌کنید خشک شده‌اند یا پینه بسته‌اند، انجام می‌دهید.

همچنین برای حفظ رطوبت کرم‌ها، ماسک‌ها و روغن‌ها، حتما آنها را بلافاصله بعد از حمام استفاده کنید، چرا که پوست وقتی خیس است، مواد را به بهترین شکل جذب می‌کند.

۳ - محافظت در برابر آفتاب

هنگام استفاده از کرم ضدآفتاب برای بدن، اکثر ما پاهای خود را فراموش می‌کنیم که اشتباه بزرگی است. هنگامی که شاخص  یووی (UV) بالا باشد، ممکن است آفتاب‌سوختگی یا لکه‌های تیره فقط در عرض چند دقیقه روی پوست در معرض آفتاب ایجاد شود.

محافظت در برابر آفتاب فقط مربوط به پوست نیست. ناخن‌ها نیز از ترکیبات پروتئینی ساخته شده‌اند که به محافظت بیشتری نیاز دارند و به اندازه پوست، در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه ماوراء بنفش آسیب‌پذیرند.

هنگامی که در معرض عوامل خارجی مانند آفتاب، هوای بسیار خشک، رطوبت بالا، شن یا آب‌ شور قرار می‌گیرید، پوستی که دور ناخن‌های شما را فراگرفته بیشتر مستعد خشکی می‌شود که در نهایت به ناخن‌ها و سلامت کلی پا آسیب می‌رساند.

۴ - تا حد ممکن از راه رفتن با پای برهنه اجتناب کنید

به گزارش ایندیپندنت، در طول تابستان قدم زدن بدون کفش و با پای برهنه در اطراف خانه، استخر یا در شن و ماسه، شاید دلچسب به نظر برسد اما این کار می‌تواند صدمات زیادی با خود داشته باشد. هنگامی که پابرهنه‌اید، پاهای شما سریع‌تر گرمای سطح را جذب می‌کنند که می‌تواند در عرض چند ثانیه به آفتاب‌سوختگی و قرمزی منجر شود.

۵ - پاها را خشک نگه دارید

پاها نقش مهمی در تنظیم دمای بدن ما دارند. به همین دلیل، تمایل به تعریق دارند و هرچند این تعریق کاملا طبیعی است، می‌تواند مشکلات زیادی از رشد باکتری گرفته تا پینه، بوی ناخوشایند و قارچ ایجاد کند.

اگر کفش‌های بسته می‌پوشید، سعی کنید همیشه جوراب به پا داشته باشید تا مقداری از رطوبت را به خود جذب کند. اگر ترجیح می‌دهید در ماه‌های گرم جوراب را کنار بگذارید، پودر پا می‌تواند کمک کند.

دیگر خبرها

  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • خط حزب‌الله ۴۴۲ | شعله‌ای در دل تاریکی
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • حس خوب حمایت
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی