Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران(شادا)؛ فرهاد دژپسند در همایش استانداران سراسر کشور که امروز در وزارت کشور برگزار شد ، افزود: از تدبیر وزارت کشور برای برگزاری چنین نشستی در آغاز مسئولیت ما در وزارت امور اقتصاد و دارایی سپاسگزارم. وزارت اقتصاد و دارایی با بخشهای مختلفی در تعامل است و استانداری ها یکی از بخشهای مهمی هستند که در این مسیر تعاملات زیادی با این وزارتخانه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جلسه ای با استانداران به طور ویژه خواهیم داشت تا بتوانیم مسائل و موضوعات کشور را مطرح و بررسی کنیم و از آنها کمک بگیریم. همانطور که جلساتی با فعالان بخش خصوصی استانها و اساتید مدیریت و اقتصاد استانها داشتیم و خواهیم داشت و حرفهای آنها را می شنویم.

دژپسند تاکیدکرد: یکی از اصول وزارت امور اقتصادی و دارایی، مدیریت انتظارات است در این زمنیه در اوج صداقت و صراحت با در نظر گرفتن همه ملاحظات در پیشگاه ملت حرف بزنیم . مدیریت عالی استانها نقش جدی در مدیریت مطالبات دارند.

وی ادامه داد: در گذشته و برهه هایی از تاریخ کشورمان با اینکه درآمدزایی بالایی داشتیم اما اشتغال بسیار کم بود این درحالی است که در 4سال اول دولت تدبیر و امید با اینکه درآمدهای دولت بسیار اندک بود اما اشتغال زایی بسیار بالا بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از دی ماه سال 96 شرایط اقتصادی دیگری را تجربه کردیم و پیچیدگی شرایط اقتصاد اکنون با سه سال آخر جنگ که هم جنگ اقتصادی و هم جنگ سرزمینی داشتیم، سخت تر است.

دژپسند تاکید کرد: استانداران باید با اعمال مدیریت موثر و کارآمد اقدام کنند و مشکلات را در مرحله اول متوقف کنند.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات مدیریت انتظارات است، گفت: در چهار سال اول دولت تدبیر و امید مردم بخش عمده ای از مسیر کاهنده انتظارات بودند به دلیل اینکه مردم قائل این بودند که اقتصاد و وضعیت معیشت بهبود خواهد یافت.

وی ادامه داد: نکته دوم این است که دشمن از بعد روانی به دنبال رسیدن به هدف است و در این مسیر منابع ورودی کشور را تحت شعاع قرار داده است. در همین مسیر بایستی در جهت تجهیز منابع بسیج شویم . در بحث تجهیز منابع داخلی و خارجی و مالیات ها و سایر منابع به خوبی کار شود. برای اینکه در مالیاتها فشار زیادی به مودیان وارد نشود نیاز به کمک استانداران داریم. مدیریت استان به شدت می توانند کمک کننده باشد.

دژپسند خاطرنشان کرد: اصلاح نظام بانکی اولویت اول ماست. در شرایط کنونی کشور بانکها نقش محوری در توسعه را ایفا می کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: می توانیم سازمان های توسعه ای بزرگ مقیاس را با سه جانبه گرایی به راه اندازیم و در این راه از انگیزه های منطقه ای بومی و قومی مردم برای سرمایه گذاری در پروژه ها استفاده کنیم و آنها را باخود همراه کنیم.

وی ادامه داد: برخی سرمایه گذاران کشور اگر بدانند پروژه ای در منطقه خاص احداث خواهد شد اعلام آمادگی می کنند و شریک می شوند که این امر هم به تولید و هم به توسعه منطقه کمک می کند و همچنین نقدینگی وارد کار شده و سرمایه گذاری ها را افزایش می دهد. به تبع این امر ارز هم وارد کشور می شود. استانداران در این زمینه هم می توانند دست ما را بگیرند.

وی با بیان اینکه در کنار این موارد بایستی به سرمایه گذاری خارجی هم فکر کنیم، افزود: خوشبختانه رئیس تامین مالی خارجی استانها، استانداران هستند و یکی از مولفه های ارزیابی استانداران هم همین موضوع خواهد بود. استانداران باید سرمایه گذاران خارجی را که علاقمند به سرمایه گذاری در منطقه خاصی هستند جذب کنند و سریعا اقدامات لازم را انجام دهند.

دژپسند در ادامه با اشاره به اینکه یکی از بلاهای تولید ما قاچاق است، افزود: گمرکی که مجهز نباشد نمی تواند در برابر این مسئله بایستد. باید گمرک را الکترونیکی و با مدیریت مدیران قدرتمند و پاسخگو تبدیل کنیم. در گمرک ادراک فساد بیش از خود فساد است گرچه نباید اصلا فسادی وجود داشته باشد و شما استانداران به خوبی می توانید کمک کنید تا در مقابل فساد بایستیم.

وی ادامه داد: باید با هم تعامل داشته باشیم و در تعامل به همدیگر کمک کنیم. گمرک در مقام تسهیل کنندگی امور است و باید مسائلی هم اصلاح شود. در این زمینه نیاز به افرادی اهل تعامل و در عین حال با درایت و جسور داریم .

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: من معتقدم بانکها، گمرک و مالیات بایستی الکترونیک شوند و به این موضوع توجه ویژه ای داریم تا بتوانیم اقتصاد مقاومتی را به صورت هوشمند پیش بگیریم.

وی ادامه داد: استانداران باید با قدرت و قوت دستهای ما را در وزارت امور اقتصادی و دارایی بگیرند و به ما در انجام ماموریتهایمان کمک کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد گمرک نظام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان