Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ محققان دانشگاه کیوتوی کشور ژاپن به راهکار درمانی جدید برای مقابله و درمان بیماری پارکینسون دست یافته اند.

دراین روش درمانی، با تزریق سلول‌های بنیادی به مغز بیمار مبتلا به نوع پیشرفته پارکینسون و با تبدیل سلول‌های بنیادی به سلول‌های عصبی مغزی، آسیب بیماری درمان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناسان اثربخشی این آزمایش را برروی فردی ۵۰ ساله که مبتلا به این بیماری است و چندین داوطلب دیگر انجام داده اند.

دراین روش، با تزریق میلیون‌ها سلول بینادی به مغز بیمار آسیب‌های ناشی ازبیماری پارکینسون درمان می‌شوند.

 آزمایش درماه اکتبرسال جاری میلادی انجام شده و به گفته دانشمندان راهکار درمانی جدید و قابل اتکایی برای درمان بیماری پارکینسون است.

محققان ابتدا راستی آزمایی درستی این روش درمانی را برروی میمون‌های مبتلا به اختلال قوه حرکتی آزمایش و مشاهده کردند که به تدریج قابلیت حرکت میمون‌ها بازگشته است.

 توانایی تبدیل به سلول‌های سایر قسمت‌های بدن از ویژگی‌های فوق العاده استثنایی سلول‌های بنیادی است و کارشناسان موفق به ساخت سلول‌های عصبی مغز با استفاده از تزریق سلول‌های بنیادی شده اند.


دانشمندان دانشگاه کیوتو درجریان این پژوهش سلول‌های بینادی (iPS) را به مغز افراد تزریق کرده اند. این سلول‌ها به طور طبیعی دربدن انسان یافت می‌شود و معمولاً درنوزادان بیشترین تعداد را ندارند.

محققان دانشگاه کیوتو به مدت دو سال این پروژه تحقیقاتی را دنبال کرده اند.

درجریان آزمایش برروی داوطلب انسانی، دانشمندان طی عمل جراحی ۳ ساعته حدود ۲.۴ میلیون سلول IPS را به سمت چپ مغز بیمار تزریق کرده اند. به گفته تیم پژوهشی درصورت ادامه داشتن موفقیت این شیوه درمانی در ۶ ماه آینده، آن‌ها ۲.۴ میلیون سلول IPS دیگر را به سمت راست مغز بیمار تزریق خواهند کرد.


سلول‌های iPS از اهداکنندگان سالم دریافت می‌شوند و به مغز دریافت کنندگان مبتلا به بیماری پارکینسون تزریق شده است.

این اولین باردرجهان است که سلول‌های بنیادی برای درمان بیماری پارکینسون به مغز بیمار تزریق می‌شود.

بیماری پارکینسون نوعی بیماری مزمن و دژنراتیو عصبی که بر سیستم حرکتی بدن اثرمنفی می‌گذارد وسبب اختلال درحرکت اندام‌های بدن می‌شود.


بر اساس آمار‌های جهانی بیش از ده میلیون نفر درسراسردنیا به این بیماری مبتلا هستند. درمان‌های کنونی این بیماری قطعی نبوده و تنها به کاهش علامت‌ها و جلوگیری از گسترش آن منجر می‌شوند.

مبتلایان به آلزایمر دچارسفتی عضله‌های بدن، لرزش اندام ها، کندی حرکت، اختلال خواب، خستگی مزمن و کاهش کیفیت زندگی و نیازمند مراقبت دائم از سوی اطرافیان می‌شوند.

کارشناسان ژاپنی امیدوار هستند درسال‌های آینده روش درمانی تزریق سلول‌های بنیادی بتواند سبب درمان و کاهش علامت‌های بیماری پارکینسون درمبتلایان شود.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

تزریق سلول‌های بنیادی به مغز مبتلایان به پارکینسون

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد. به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند. بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

تفاوت مهم ۲ بیماری مقاربتی؛ زگیل و تبخال | تزریق واکسن HPV بعد از ابتلا تاثیر دارد؟ | این افراد حتما واکسن گارداسیل بزنند

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

کد خبر 846551 منبع: ایسنا برچسب‌ها زگیل وزارت بهداشت و درمان اچ پی وی واکسن

دیگر خبرها

  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر