Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل زینعلی مدیر مدرسه سما پاسداران تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: حفظ ارزش های فرهنگی انقلاب اسلامی همواره از دغدغه های اصلی نظام علمی و آموزشی کشور بوده است و ما مسئولین باید بتوانیم با عمل خویش این ارزش ها را در ذهن دانش آموزان و دانش جویان نهادینه کنیم. همچنین می توانیم با روایت گری از ایثارگری ها و رشادت های شهدا و جانبازان، راه این عزیزان را به آن ها نشان دهیم و تاثیر بسیار مثبتی در بخش فرهنگی کشور و همچنین نگهداشت و تثبیت ارزش های انقلاب داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا مسئولین مدارس باید بتوانند با عمل خود ارزش های انقلاب فرهنگ ایرانی و اسلامی کشور را به دانش آموزان عرضه کنند و در واقع هر نسلی وظیفه دارد این ارزش ها را به نسل بعدی خود منتقل کند و از این موضوع غافل نشود.

زینعلی افزود: برهمگان مبرهن است که بعد از گذشت 40 سال، کینه دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران هر روز بیشتر از پیش می شود و همین موضوع بر حقانیت جمهوری اسلامی تاکید دارد در واقع هر چه دشمنی کشورهای مستکبر با جمهوری اسلامی ایران بیشتر باشد، حقانیت نظام و انقلاب ما بیشتر بر جهانیان آشکار خواهد شد.

وی تصریح کرد: همچنین اگر ما بتوانیم از فرصت های مدارس سما با برنامه ریزی مطلوب و همچنین استفاده اسناد بالا دستی چه در زمینه فرهنگی و چه در زمینه آموزشی و پژوهشی بهره مند شویم و بر اساس آن چه که در سند تحول درج شده است لازم است با یک برنامه ریزی منسجم پیش رویم تا به سطح علمی و آموزشی این مدارس را ارتقا بخشیم.

زینعلی در ادامه گفت: مدارس سما پس از آموزش وپرورش، بیشترین مدارس را در سطح کشور دارا هستند و در بخش غیردولتی هم مدارس سما رتبه اول را هم از نظر تعداد مدارس و هم از نظر تعداد دانش آموز تحت پوش قرار داده اند، بنابراین این یک فرصت ویژه برای مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما است که بتواند تاثیر به سزایی درانتقال مفاهیم فرهنگی به این قشر تاثیر گذار جامعه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به تجربه 40 ساله ای که بنده در سطوح مختلف آموزش و پرورش داشته ام، یکی از چالش های اصلی مدارس سما این است که مدارس سما یک مقداری با بخش غیردولتی فاصله دارند و در واقع میان مدارس دولتی و غیردولتی قرار می گیرند که در این راستا می طلبد با دیدگاه ویژه تری به آیین نامه ها و دستورالعمل های آن توجه شود و مسیر مشخصی را برای آن در پیش گرفت. مسئله دیگر این است که باید به مدیران و معاونان مدارس سما تفویض اختیار بیشتری البته با نظارت مسئولان اصلی داده شود.

زینعلی بیان کرد: خوشبختانه دکتر طهرانچی نگرش بسیار خوبی نسبت به مدارس و آموزشگاه ها دارند و تمام فکر و تمرکز او فقط بر روی دانشگاه نیست و در این راستا درهمین ابتدای مسئولیت خود در دانشگاه آزاد اسلامی از مدارس سما بازدید کرده اند و برای پیشرفت این مدارس برنامه های متعددی در نظر گرفته اند.

وی ادامه داد: چالش مهم دیگری که وجود دارد این است که در سال های اخیر، بین مدارس و دانشگاه ها فاصله نسبتا زیادی ایجاد شده است و ارتباط کمی بین این دو برقرار است، در این راستا روسای محترم دانشگاه ها به نحوی برنامه ریزی کلان داشته باشند تا مدارس را به عنوان زیرمجموعه خود ببینند و در طول سال سعی کنند با مدارس برنامه های مشترک و مدونی برگزار کنند و همچنین این به طورمشخص این برنامه ها در چارت اصلی مدارس قرار گیرد، برای مثال دانش آموزان باید بتوانند دربرخی موارد از امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه ها مانند کتابخانه یا سالن های ورزشی استفاده کنند.

زینعلی تصریح کرد: در واقع بهترین راهکار برای برندسازی مدارس سما ، ایجاد ارتباط بین این مدارس و واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی است. همچنین دانش آموزان نخبه علمی و پژوهشی مدارس سما باید در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر و تشویق قرار گیرد و یا حتی از دانش این افراد در پژوهش های دانشگاهی استفاده گردد که همین موضوع می تواند تاثیر و انگیزه بسیار خوبی دراین دانش آموزان نخبه و پرتلاش ایجاد کند.

وی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه چشم انداز مدارس در حال حاضر بسیار مثبت است و در طی این 25 سال تعداد مدارس سما به حدود 600 عدد رسیده است که با پیگیری مسئولین سازمان سما و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی، در سال جاری شاهد افزایش این رقم هستیم. امیدواریم که اگر با همین سیاست های مدون و هدف گذاری های درست و مناسب پیش برویم، می توانیم به اهداف کلان این سازمان در راستای رسیدن به بیش از هزار مدرسه در سراسر کشور دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

283 / 167 مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی ابوالفضل زینعلی ارزش های فرهنگی ارتباط مدارس با دانشگاه تفویض اختیار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی ارزش های فرهنگی تفویض اختیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «در شکوه هفتمین اقرار» در یزد
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید