Web Analytics Made Easy - Statcounter


استاندار اردبیل گفت: در راستای واگذاری آبگرم گیوی به بخش خصوصی توانمند برای اصلاح آن تلاش می کنیم. 
به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، اکبر بهنامجو در نشست با نماینده و فرماندار کوثر با اعلام این خبر، افزود: اقدامات اولیه برای واگذاری آبگرم گیوی به سرمایه گذار بخش خصوصی صورت گرفته و با عملیات توسعه‌‎ای امکانات رفاهی وگردشگری مناسب در این منطقه فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
استاندار اردبیل ایجاد و توسعه پزشکی آبدرمانی را یادآور شد وگفت: با اجرای این طرح و ایجاد امکانات مناسب مدت اقامت مسافران در آبگرم‌های استان افزایش می‌یابد.   در ادامه نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز از روند کند علمیات اجرایی خط انتقال سد گیوی انتقاد کرد و افزود: پس از گذشت 20 سال ازشروع عملیات اجرایی این پروژه و تکمیل کامل بدنه سد هنوز اتفاق خاصی در اجرای پروژه خط انتقال آب سد روی نداده است. 
بشیر خالقی یادآور شد: ما منکر مشکلات در مرکز استان نیستیم ولی درعین حال به بی مهرهای صورت گرفته در خصوص تخصیص آب شهرستان‌های جنوب استان از رودخانه قزل اوزن نیز انتقاد داریم. 
وی اضافه کرد: در حال حاضر از هشت سد پیشنهادی خلخال و کوثر تنها آب سد شهید عمران پستی هشجین آن هم در حد مصارف آب شرب و صنعتی پیش بینی شده است. 
خالقی بیان کرد: در حالی که سالانه بیش از 500 میلیون متر مکعب آب در جنوب استان تولید می شود مردم ساکن آن حق استفاده از آب تولیدی منطقه خود را ندارند.   به گفته نماینده خلخال توسعه بخش کشاورزی منطقه جنوب با توجه به وجود منابع آبی و اراضی حاصلخیز نیازمند توجه جدی مسئولان وتخصیص آب مورد نیاز است.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی بخش خصوصی بخش کشاورزی سرمایه مجلس شورای اسلامی نماینده مردم منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های نظارتی مزارع آبزیان استان بوشهر به بخش خصوصی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان بعد از ظهر یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: واگذاری کار تأیید مزارع پرورش آبزیان در استان بوشهر به اتحادیه‌ها و بخش خصوصی برای کمک به رفع مشکلات و گرفتاری‌های مراکز پرورش و تکثیر در کنار نگاه نظارتی و حاکمیتی دامپزشکی استان صورت گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: ۵۳ هزار بازدید از مراکز عرضه و تولید محصولات غذایی و دامی و پروتئینی در یکسال گذشته صورت گرفته است.

تنگستانی مکان افزود: در سال گذشته بر اساس بازدیدهای صورت گرفته ۸۶ هزار کیلوگرم فرآورده گوشتی و آبزیان معدوم و همچنین ۹ هزار کیلوگرم از این فرآورده‌ها ضبط شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با بیان اینکه بیماری AHPND در سال گذشته ۲۴ هزار تن از تولید میگو پرورشی را کاهش داد، اضافه کرد: امسال نیز بیماری AHPND وجود دارد که با آموزش‌های لازم آمادگی برای مقابله با این بیماری وجود دارد و درنتیجه پیش بینی می‌شود میزان خسارت نسبت به سال گذشته به صورت چشمگیری کاهش یابد.

تنگستانی مکان از برخورد با ارائه کنندگان ماهیان حرام گوشت با توجه به اینکه این مسؤولیت به سازمان دامپزشکی داده شده خبر داد و گفت: صید ماهیان حرام گوشت شامل خساک، خرچنگ، یال اسبی و مارماهی به دلیل وجود بازار صادرات ممنوع نبوده اما عرضه این ماهیان در بازار مسلمانان حرام است.

تنگستانی مکان تصریح کرد: با همکاری سازمان دامپزشکی استان، کارخانجات فرآوری میگو کدهای مورد تأیید استاندارد اروپا، اوراسیا و چین را به دست آورده‌اند که با این کدها که توسط نمایندگان این کشورها به شرکت‌های عمل آوری مستقر در بوشهر داده شده است و مشکلی برای صادرات ندارند.

وی در خصوص تزریق هورمون در مرغداری‌ها گفت: اینکه در مرغداری‌ها هورمون استفاده می‌شود حرف درستی نیست.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر افزود: تزریق هورمون مقرون به صرفه نیست و حتی امکان تزریق به ۲۲ میلیون قطعه مرغ در یک ماه وجود ندارد، بلکه از ژن‌ها اصلاح شده مرغی استفاده می‌شود که چاقی کننده بوده و از لحاظ علمی نیز مشکلی برای سلامتی انسان ندارد.

وی تصریح کرد: یک میلیون و ۳۷۵ هزار رأس دام روستایی و عشایری استان به صورت رایگان مورد واکسیناسیون، سمپاشی جایگاه و سمپاشی بدن شده‌اند و امسال نیز خدمات رایگان دریافت می‌کنند.

کد خبر 6084671

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰ برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان/ برگزاری جشنواره «نون و نمک» در فرهنگسرای کوثر
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • کدهای سفر اردوغان به عراق
  • چرا در زمان خودتان لوکوموتیوی واگذار نکردید/ با کدام عملکردتان برای راه آهن نسخه می پیچید؟
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی
  • فعالیت‌های نظارتی مزارع آبزیان استان بوشهر به بخش خصوصی واگذار شد
  • دستگیری دو شکارچی متخلف در شهرستان خلخال
  • محدود بودن اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل