Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش آخرین نیوز، آیت الله سید رحیم توكل نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با رسا، با اشاره به اینكه امروز آمریكا قدرت خود را از دست داده است، گفت: بدیهی است كه كسانی كه بحث افول آمریكا را انكار می كنند، افرادی بی اطلاع هستند و از اوضاع آمریكا و اقتدار ایران در حال حاضر خبری ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هنگامی كه افراد در خود آمریكا به سخنان ترامپ عمل نمی كنند و برای آن ارزشی قائل نیستند و اروپاییان خود را از آمریكا جدا می دانند، نشانگر رو به افول بودن آمریكا است.

آیت الله توكل عمل نكردن اروپا به تحریم هایی كه آمریكا برای جمهوری اسلامی تعیین كرده است را یكی دیگر از نشانه های ضعف قدرت نرم آمریكا قلمداد كرد و اظهار داشت: اخیراً هم مشاهده كردیم كه ترامپ از مواضع خود در زمینه تحریم ها علیه ایران عقب نشینی كرد؛ همین موضوع هم گواه دیگری بر ضعف و رو به افول بودن آمریكا است.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم تأكید كرد: امروز با اطمینان می توان گفت كه ابهت آمریكا در جهان به صفر رسیده است.

وی حضور پررنگ مردم در عرصه های مختلف را نشانه وحدت جمهوری اسلامی در برابر دشمن دانست و ابراز كرد: واقعیت عالم این است كه ظلم در آن پایدار نمی ماند و امروز نیز ما شاهد هستیم كه آمریكا دیگر آن آمریكای سابق نیست و در مسیر افول قرار گرفته است.

آیت الله توكل در ادامه به تبیین نقش جوانان در پیشرفت جمهوری اسلامی پرداخت و عنوان كرد: جوانان ما سرشار از علم، ابتكار و تجربه هستند و اگر به آن ها میدان داده شود شكی نیست كه خواهیم توانست دنیا را فتح كنیم.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان خاطرنشان كرد: قبل از انقلاب عده ای می گفتند ما نمی توانیم حتی یك سوزن ته گرد بسازیم، اما جوانان ما پس از انقلاب نشان دادند می توانیم در همه عرصه ها به خودكفایی برسیم.

0 نمایش محتوای بیشتر در این بخش: « ظریف: نتایج انتخابات کنگره بر تعامل ایران و آمریکا تاثیری ندارد/ اروپایی‌ها در بحث برجام نقش پلیس بد یا خوب را بازی نمی‌کنند/ در موضوع FATF نباید از ترس مرگ خودکشی کرد/ تلویزیون نگاه نمی‌کنم نوشتن دیدگاه

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی

آدرس سایت

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

ارسال لغو JComments بازگشت به بالا پیوندهاRSSسفارش آگهیتماس با ماورود تمامی حقوق این وب سایت متعلق به رسانه آخرین نیوز می باشد.
آمار

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟

همشهری آنلاین: شاید برای «لیندا توماس-گرینفیلد»، نماینده و سفیر اصلی آمریکا در سازمان ملل دو روز گذشته یکی از سخت‌ترین روزهای کاری‌اش در همه چند دهه گذشته بوده است. گرینفیلد ۷۱ ساله به عنوان یک دیپلمات کهنه کار آمریکایی، روز جمعه متن سخنرانی خود را برای دانشجویان دانشگاه ورمونت آماده کرده بود تا در سالن اصلی آمفی تئاتر دانشگاه ورمونت روبروی ده‌ها خبرنگار و عکاس ارائه دهد، اما ناگهان به او پیام رسید که دانشگاه مراسم سخنرانی‌اش را لغو کرده و در حال حاضر دانشگاه ورمونت پذیرای او برای سخنرانی نیست. خبر بدی برای سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، اما او چاره‌ای جز پذیرش شرایط نداشت. در همان لحظات «سورش گاریملا»؛ رئیس دانشگاه ورمونت، در حساب کاربری این دانشگاه در فضای مجازی اعلام کرد: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.» وبگاه هیل هم نقل قولی از برخی حساب‌های کاربری دانشجویان دانشگاه ورمونت را منتشر کرد که در آن سفیر آمریکا را جنایتکار جنگی جنگ غزه عنوان کرده بودند.

لغو سخنرانی سفیر آمریکا در دانشگاه ورمونت به دلیل ادامه اعتراضات پرحرارت دانشجویان این دانشگاه در حمایت از فلسطین صورت گرفت. اعتراضاتی که دور جدید آن اکنون وارد هفته سوم شده و ابعاد آن هرروز گسترده تر می شود. حدود ۱۲۰۰ کیلومتر آن طرف تر از دانشگاه ورمونت، بخشی از اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه اموری نیز با تهیه یک نامه بلندبالا خواستار استعفای رئیس دانشگاه شدند. رئیسی که به پلیس مجوز ورود به دانشگاه و بازداشت دانشجویان را داده بود. خشمی که در دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا را لغو کرد، اکنون در دانشگاه اموری خواستار استعفای رئیس دانشگاه است. خشمی که ناشی از برخورد خشونت بار و بازداشت‌هایی است که پلیس آمریکا در سه هفته گذشته علیه دانشجویان و اساتید معترض داشته است. فهرست بلندبالایی از بازداشت دانشجویان و حتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکا در دست است که نشان می‌دهد حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بسیار پرهزینه است.

چند نفر تاکنون بازداشت شده‌اند؟

آمار و گزارش‌های تائید شده از منابع رسمی آمریکا مانند روزنامه واشنگتن پست آمار قابل توجهی از بازداشت‌ها در دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد:

2300 نفر: آمار کل بازداشت‌های صورت گرفته در تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه های مختلف آمریکا تا روز شنبه

۱۵۰ مرکز: آمار کل کالج‌ها و دانشگاه‌های درگیر اعتراضات

۸۰ مرکز: تعداد مراکز آموزشی محل درگیری، خشونت و یورش پلیس با استفاده از گاز اشک آور و انجام بازداشت

۲۸ کلاس لغو شده: توقف فعالیت ۲۸ کلاس درس در دانشگاه‌های مختلف بدلیل بازداشت گسترده دانشجویان

۴۴ دانشگاه: آمار کل دانشگاه‌های آمریکا دارای دانشجوی بازداشتی

۳۲۵ بازداشت: بیشترین میزان بازداشت صورت گرفته علیه دانشجویان در یک روز

۱۰۰ بازداشت به بالا: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بیش از ۱۰۰ نفر

۵۰تا۱۰۰ بازداشت: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بین ۵۰تا ۱۰۰نفر

تا ۵۰ بازداشت: حداقل ۳۰ دانشگاه هر کدام دارای آمار بازداشت تا ۵۰ نفر

بیشتر بخوانید:

مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات! چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟ ۷ دانشگاه‌ دارای بیشترین بازداشت‌ها

در عین حال چند دانشگاه آمریکا هستند که دارای بیشترین آمار بازداشتی از میان دانشجویان معترض هستند و آمار بازداشتی‌ در این دانشگاه‌ها همگی بیش از ۱۰۰ نفر است.

۲۲۰ بازداشت: در دانشگاه کلمبیا در نیویورک

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس

۱۷۳ بازداشت: در کالج شهری نیویورک

۱۳۶ بازداشت: در دانشگاه تگزاس

۱۲۰ بازداشت: در دانشگاه نیویورک

۱۱۸ بازداشت: در کالج امرسون در بوستون

۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئی

جغرافیای بازداشت‌ها:

۱۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‎های شمال شرق / دانشگاه کلمبیا، دانشگاه هاروارد، دانشگاه نیویورک، کالج شهر نیویورک، کالج امرسون، دانشگاه پرینستون، دانشگاه نورث ایسترن، دانشگاه فوردهام،

۵۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های غرب / دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه یوتا، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا، دانشگاه ایالتی آریزونا،

۳۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های جنوب / دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه تگزاس در دالاس، دانشگاه اموری، دانشگاه تولان، دانشگاه جورجیا، دانشگاه فلوریدا جنوبی،

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‍‌های غرب میانه / دانشگاه ویسکانسین در مدیسون، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، دانشگاه ایندیانا

کد خبر 849470 برچسب‌ها فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • پولیتیکو: محبوبیت جهانی آمریکا رو به افول است
  • دیدار ملی‌پوشان فوتسال با مقام معظم رهبری
  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران
  • رهبر انقلاب: اگر کمک آمریکا نبود رژیم صهیونیستی قدرت و جرات این رفتارهای وحشیانه را داشت؟ /حج امسال، حج برائت است
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • (ویدئو) نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان