Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، اسماعیل امینی شاعر و استاد دانشگاه در آستانه هفته کتاب اظهار داشت: کتابخانه ها بستر تحولات فرهنگی جامعه هستند. چنانچه کتابخانه‌های دهه ۴۰ و ۵۰ این نقش را ایفا کردند و در حوزه نقاشی و تصویرگری و سینما و موسیقی و ادبیات نسلی را پرورش دادند که برخی از اساتید تاثیرگذار در رشته خود شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا کتابخانه‌های عمومی در تمام شهرها و حتی روستاهای ما فعال هستند و به نوعی خانه فرهنگ مردم محسوب می شوند و این ظرفیت وجود دارد که برای توسعه فرهنگ از آنها استفاده شود.
وی ادامه داد: کتابخانه‌ها در واقع باید مرکز مراجعات فرهنگی و مورد اعتماد مردم باشد تا خانواده و فرزندان آنها به کتابخانه‌ها مراجعه کنند و ارتباط میان کسانی که در رشته‌های مختلف هنری و علمی فعال هستند با عموم جامعه برقرار شود.
امینی با اشاره به فعالیت‌های اخیر نهاد کتابخانه‌ها در امور اجتماعی عنوان کرد: نهاد کتابخانه‌ها مدتی است که در حوزه‌های اجتماعی نیز فعالیت می‌کند و با برگزاری کلاس‌های آموزشی روانشناسی و مشاوره تلاش‌هایی برای کم کردن آسیب‌های اجتماعی انجام می‌دهد و این کار اگر مداومت داشته باشد می‌تواند بسیار موفق باشد.
وی افزود: متاسفانه به دلیل اینکه در این گونه فعالیت‌ها عموما نگاه آماری و یا سیاسی وجود دارد بعد از یک مدت کار قطع می شود و اکثرا در این حوزه به دنبال محصولاتی هستند که زود نتیجه دهد و این اشکال بزرگ ما در کارهای فرهنگی است مانند برگزاری جشنواره‌ها و تهیه فیلم ها اما در واقع کار مستمر ممکن است خیلی سریع نتیجه ندهد و حتی نتیجه آن خیلی هم آشکار نباشد.
این شاعر در بیان تجربیات خود از حضور در کتابخانه‌ها گفت: بی اغراق من یک سوم زمان‌هایی که بیدار بوده‌ام را در کتابخانه‌ها گذرانده‌ام اعم از کتابخانه‌های اطراف منزل محل کار دانشگاه و حتی کتابخانه شخصی خودم در منزل. وقتی در کتابخانه هستم احساس می‌کنم در جایی فراتر از زمین و در بهشت حضور دارم. از کودکی به کتابخانه نزدیک منزل می‌رفتم و این برایم افتخار بزرگی بود که جایی هست که می توانم بروم و هر کتابی که می خواهم را خودم بردارم. هر کتابی که از کتابخانه می‌گرفتم را یک روزه برمی‌گرداندم و کتابدار باور نمی‌کرد که من کتاب‌ها را مطالعه می‌کنم و یک بار از من خواست داستان کتابی که برده بودم را تعریف کنم و بعد بسیار خوشحال شد و تعجب کرد از علاقه زیاد من به کتاب و کتابخوانی.
وی در ادامه افزود: من حتی در دوران سربازی هم که مقارن بود با بمباران تهران در ساعات و روزهای مرخصی‌ام به کتابخانه می‌رفتم و تمام وقتم را کتاب می‌خواندم تا حدی که کتابداران تصور می کردند من مشغول کارهای پژوهشی و تحقیقات هستم. ما اگر راه نجاتی برای آینده‌ای که لابه لای تمام هیاهوهای جهان متصور است داشته باشیم این است که یاد بگیریم به جای آنکه زیاد صحبت کنیم زیاد مطالعه کنیم و این تنها راه نجات بشر است.
امینی با اشاره به تاسیس کتابخانه های شبانه روزی خاطرنشان کرد: اما لطف حضور در کتابخانه‌ها و کتاب خواندن در کتابخانه این است که کتابخانه پراکندگی های مکان دیگر را نداریم و مثلا مهمان نمی‌اید و تلویزیون حواسم ما را پرت نمی‌کند و آدم تمام و کمال همراه با کتاب است. امیدوارم کتابخانه های شبانه روزی تاسیس شود و بچه ها و جوانان ما یاد بگیرند که خواندن کتاب های درسی به معنی مطالعه نیست و صرفا برای خواندن کتب درسی و کنکوری در کتابخانه ها حضور پیدا نکنند بلکه کتاب های دیگر را نیز مطالعه کنند.

انتهای پیام
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۴۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست

به گزارش "ورزش سه"، یولیان گرسل، هم تیمی لیونل مسی، در اینترمیامی تایید کرد که تو علیرغم یادگیری زبان انگلیسی هنوز دو زبانه است و بیشتر به اسپانیایی صحبت می‌کند.

مسی، برنده 8 توپ طلا، در تابستان 2023 با سابقه حضور در بارسلونا و پاری سن ژرمن به ایالات متحده آمریکا نقل مکان کرد. ورود به یک کشور انگلیسی زبان می‌توانست چیزی شبیه به یک شوک فرهنگی باشد، اما مسی خوش شانس بود یک جامعه بزرگ اسپانیایی زبان در فلوریدا حضور دارند.

این فوق ستاره آرژانتینی تمام تلاش خود را می کند تا کمتر به زبان اسپانیایی صحبت کند و گرسل، بازیکن تیم ملی آمریکا، به پادکست بازیکن/مربی در مورد نحوه انجام این فرآیند گفت: "مکالمات مسی با ما ادامه دارد، کلمات کوتاه انگلیسی به من، یا به طور کلی به تیم می‌گوید. واضح است که در زبان اسپانیایی ارتباطات بیشتری وجود دارد، گاهی اوقات او حتی در حال حاضر کمی به زبان انگلیسی شوخی می‌کند و وقتی صحبت می‌کنیم، عباراتی مانند نمی‌دانم، برای مثال، یا برخی چیزهای دیگری را به انگلیسی می‌گوید اما قطعا او هنوز دو زبانه است!"

مسی که به زبان خاص خودش در زمین فوتبال صحبت کرده و آمار او اکثر اوقات گویای همه چیز است، این کار را در سال 2024 ادامه می‌دهد. او با 11 گل در 10 بازی این فصل به اینترمیامی کمک کرده تا در صدر کنفرانس شرق لیگ حرفه‌ای آمریکا قرار بگیرند.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • فیلم| ویدیوی تکان دهنده از صحبت‌های کودک فلسطینی که تمام اعضای خانواده‌اش به شهادت رسیدند
  • جمع آوری تمام آب‌های سطحی در دزفول طی سه ساعت
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه