Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- نشست 'حضرت مریم در قرآن و گفت و گوی ادیان از طریق هنر' با همکاری رایزنی فرهنگی سفارت ایران در فیلیپین و دانشگاه دلاسال این کشور برگزار شد و شرکت کنندگان گفت وگوی میان ادیان را راهی برای درک بهتر جوامع از یکدیگر دانستند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، ، بنیاد صلح پالانکا، مرکز اسلام و دمکراسی فیلیپین و واحد امور اجرائی کاتولیک فیلیپین نیز از مشارکت کنندگان در برپایی این نشست بودند و برگزیده ای از فیلم ' مریم مقدس' که صحنه های تولد حضرت عیسی مسیح (ع) و رویاروئی مریم قدیسه و کودکش با مردم و سخن گفتن مسیح (ع) در کودکی را به تصویر کشیده بود به نمایش درآمد که مورد توجه حضار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'جمز بی لاکسا' مدیر دفتر امور دینی دانشگاه دلاسال فیلیپین در این نشست اظهار داشت: شناسایی راهکارهایی که موجب درک بیشتر یکدیگر شود و برگزاری گفت و گوی میان ادیان راهی برای رسیدن به این منظور است، زیرا امکان استفاده از تجربیات یکدیگر را فراهم می کند.
وی افزود، امروز با جوانانی روبرو می شویم که از رستگاری دورند و این دوری از رستگاری به معنای جدائی آنها از معنویت نیست، بلکه نشانگر این واقعیت است که بسیاری از انان از اهمیت گفت وگوی ادیان به عنوان راهی برای نائل شدن به صلح که خود رستگاری محسوب می شود دور مانده اند.
وی خاطرنشان ساخت: شرکت در گفت و گوی میان ادیان بویژه با کمک هنر خوش نویسی ایران که در واقع گویای امری مشترک میان مسیحیان و مسلمانان یعنی ' مریم مقدس' مادر عیسی مسیح است، می تواند در این راه کمک کند.
همچنین در این نشست، تندیس تقوی مسئول انجمن خوشنویسان شعبه مانیل نیز اظهار داشت : گفت و گو راهی است برای نزدیک شدن ادیان و جوامع به یکدیگر و ارتباط مستقیم پیروان ادیان الهی گامی است در جهت رسیدن به همدلی انسانها و در قرآن مجید تصریح شده با تکیه و تاکید نقاط مشترک ادیان می توان فاصله ها را کم کرد و نیز در جای دیگر این کتاب انسان ساز خداوند می فرمایند تنها مایه برتری مردم، تقوای آنهاست .
این برنامه در سالن اجتماعات 'یوشنکو' واقع در دانشگاه 'دلاسال' با حضور محمد جعفری ملک رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در مانیل و 'فرنس بوی سِر' مدیر امور هماهنگ کننده برنامه های دانشگاه، 'مارکو گوتانگ' رئیس بنیاد صلح 'انجل پالانکا' و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه و شمار زیادی از دانشجویان حاضر بودند.
آساق**1599**1337

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ايران مانيل گفت وگوي اديان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر

دمی همدم و همراه شدن با حضرت حافظ پیشینه‌ای چند قرنی در میان ایرانیان و فرهنگ ایرانی دارد. بدون شک همه ایرانیان از خردسالی با حافظ و فال این شاعر و عارف نامی آشنایی دارند.  

به گزارش «زی‌سان»، حافظ‌خوانی در مراسم‌های مختلف همانند لحظه سال تحویل و شب یلدا، بخشی از فرهنگ و سنت دیرینه جامعه ایرانی است. در کنار خواندن غزلیات، گرفتن فال حافظ نیز یک رسم همیشگی برای ایرانیان است.  

این باور قدیمی در میان ایرانیان وجود دارد که حضرت حافظ داننده عالم نهان و غیب است و در لحظات مختلف با رجوع فال حافظ می‌توان تصمیم درست را گرفت. فال یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت به تفال حافظ بدین گونه است:‌

خُرَّم آن روز کز این منزلِ ویران بروم

راحتِ جان طلبم و از پِیِ جانان بروم

گرچه دانم که به جایی نَبَرد راه غریب

من به بویِ سرِ آن زلفِ پریشان بروم

دلم از وحشتِ زندانِ سِکَندَر بگرفت

رخت بربندم و تا مُلکِ سلیمان بروم.

چون صبا با تنِ بیمار و دلِ بی‌طاقت

به هواداریِ آن سروِ خِرامان بروم

در رهِ او چو قلم گر به سرم باید رفت

با دلِ زخم‌کَش و دیدهٔ گریان بروم

نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی

تا درِ میکده شادان و غزل‌خوان بروم

به هواداری او ذَرِّه صفت، رقص‌کنان

تا لبِ چشمه‌ی خورشیدِ درخشان بروم

تازیان را غمِ احوالِ گران‌باران نیست

پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم

ور چو حافظ ز بیابان نبرم رَه بیرون

همرهِ کوکبهٔ آصفِ دوران بروم

تعبیر و تفسیر غزل

احساس غم و تنهایی بر وجودت سایه افکنده است و می‌خواهی تغییری در وضعیت زندگی خویش بدهی. اگر می‌خواهی به مقصود و مراد دلت برسی از سرزنش‌ها و حرف‌های دیگران دلگیر و ناراحت مشو. تو می‌دانی که هدفت ارزش این همه سختی را دارد پس با قدرت به تلاشت ادامه بده. دقت و تعمق بیشتری داشته باش. بیهوده ناامید و مأیوس نباش و با اندک ناملایمتی هراسان نشو. اگر برخی از اطرافیانت به تو انرژی منفی می‌دهند، از آنها دوری گزین و به دوستان مثبت و دلسوز بپیوند.    

  tags # فال حافظ سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • فال حافظ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • پرسپولیس با هواپیما در ساری، اوسمار به نشست نمی‌رسد/ عالیشاه سرخپوشان را همراهی می کند
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • نشست «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» برگزار می‌شود