Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه امریکن کانزرویتیو در گزارشی نوشته است که گروهک تروریستی منافقین که مورد حمایت عربستان هستند با جان بولتون نیز در ارتباطند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پایگاه امریکن کانزرویتیو با اشاره به مقاله مفصل اخیر نشریه گاردین درباره جزئیات جنایات و سوءاستفاده‌های گروهک منافقین در پایگاه جدیدش در آلبانی به قلم آرون مرآت، به بررسی این گروه از منظری دیگر پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دنیل لاریسون در این گزارش آورده است: این مطلب، شرح جریاناتی است که آنچه اپوزیسیون مورد علاقه جان بولتون خوانده می‎شود، به اعضای خود اعمال می‌کند.

«من با ده‌ها نفر از افرادی که از این اردوگاه فرار کرده بودند، صحبت کردم. نیمی از آنان هنوز در آلبانی هستند. آن‌ها می‌گویند فرماندهان این گروهک به طور سیستماتیک اعضای خود را برای خاموش کردن اعتراضاتشان و جلوگیری از فرار از اردوگاه مورد شکنجه قرار می‌دهند، در سلول‌های انفرادی زندانی می‌کنند، دارایی‎هایشان را مصادره می‌کنند و حتی خانوادهایشان را بر حفظ کنترل سازمان بر اعضای خانواده‌ها از هم جدا می‌کنند. یکی از سخنگویان این گروهک می‎گوید:" افرادی که از آنان با عنوان «اعضای سابق» یاد می‌شود، اغلب به عنوان بخشی از برنامه مبارزه با این گروهک مورد سواستفاده قرار می‌گیرند. "

اظهارات این افراد اخیرا جداشده از سازمان، پس از انتشار گزارش‌هایی از گروه‌هایی مانند دیده بان حقوق بشر مطرح شد که در آن‌ها اعضای سابق به ضرب و شتم، بدرفتاری کلامی و روحی، اقدامات خشن، تهدید به اعدام و شکنجه منجر به مرگ در ۲ مورد اذعان کردند.»

باید در نظر داشته باشید گروهکی که این چنین بی رحمانه با اعضای خود برخورد و از آنان سوءاستفاده می‌کند، از اعمال قدرت سیاسی بر افراد ناتوان است. باعث ناامیدی است که مقامات و سیاستمداران برجسته آمریکایی و اروپایی با چنین سازمان مطرود و نفرت انگیزی متحد شده‎اند.

به گزارش میزان؛شش سال پیش این گروهک از لیست سازمان‌های تروریستی آمریکا خارج شد؛ نه به این خاطر که دولت باور کرده بود که آن‌ها استفاده از خشونت را برای دستیابی به اهداف خود رها کرده‎اند بلکه به خاطر دلیل زیر این تصمیم گرفته شد:

«دانیل بنجامین که آن زمان رئیس سازمان مبارزه با تروریسم در وزارت خارجه آمریکا بود، به من گفت: آمریکا تصمیم گرفت گروهک مجاهدین(منافقین) را از فهرست سازمان‌های تروریستی خارج کند نه به این دلیل که معتقد بود آنان شیوه‌های خشونت آمیز خود را رها کرده بودند بلکه به این دلیل که اگر آنان در عراق باقی می‌مانند حتما کشته می‌شدند. پس از حذف نام این گروه از فهرست سازمان‌های تروریستی بود که آمریکا توانست آلبانی را متقاعد کند تا ۲۷۰۰ عضو باقی مانده این گروهک با پرواز‌هایی در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ به این کشور منتقل شوند.»

نگرانی‌های دولت اوباما در مورد امنیت اعضا قابل درک بود، اما حذف آنان از فهرست سازمان‌های تروریستی به وضوح اشتباهی بزرگ بود که بسیاری در آن زمان به آن اشاره کردند. متاسفانه، این تصمیم باعث شد یک گروهک واقعا مضحک از پشتیبانی آمریکا برخوردار شود.

این گروهک که در نخستین دهه تبعیدش به شدت به دیکتاتوری صدام وابسته بود در سال‌های اخیر، حامی جدیدی پیدا کرده است که می‌تواند دشمنی خود با ایران را با وی به اشتراک بگذارد:

«یرواند آبراهامیان، استاد دانشگاه نیویورک درباره تاریخ گروهک منافقین می‌گوید: "بودجه این گروه به طور قطع از سوی عربستان تامین می‌شود و هیچ کس دیگری وجود ندارد که بتواند با این سطح بودجه از آنان حمایت کند. "»

جای تعجب نیست که گروهک منافقین مجبور به تکیه بر پول‌های دشمنان و رقبای منطقه‌ای ایران باشد. این گروهک در داخل ایران از هیچ حمایتی برخوردار نیست و عملا حمایت هیچ یک از ایرانی‎های سراسر دنیا را نیز ندارد؛ بنابراین لازم است به دولتی تبدیل شود که از حمایت‌ها و پشتیبانی رقبای منطقه‌ای ایران برای آسیب رساندن به این کشور استفاده کند. ایرانی‌ها به دلیل نقش این گروهک در جنگ عراق علیه ایران و نیز حملات بعدی این گروهک علیه کشورشان، به وضوح آن‌ها را خائن تلقی می‌کنند. قابل توجه است گروهی که چند دهه به عنوان دستیار صدام فعالیت می‌کردند، می‌توانستند به سرعت و به راحتی بازسازی شوند. این مقاله به نقش گروهک منافقین به عنوان نیرو‌های داخلی دیکتاتوری صدام برای سرکوب‌های گسترده پس از جنگ خلیج پرداخته است:

«کاروان جمال طاهر، نماینده اقلیم کردستان در لندن که در سال ۱۹۹۱ به عنوان یک نیروی پیشمرگه فعالیت می‌کرد، به من گفت: به خاطر دارد چگونه گروهک مجاهدین(منافقین) بعد از این که صدام بعد از جنگ اول خلیج کنترل شمال عراق را از دست داد، وارد شهر کلار، در حدود ۹۳ مایلی (۱۵۰ کیلومتری) جنوب شرقی کرکوک شدند. او گفت: "آن‌ها با تانک‌های صدام وارد شهر شدند. ما فکر می‌کردیم که آن‌ها پیشمرگه هستند، زیرا بر تانک‌ها تصاویری از فرماندهان کُرد قرار داده شده بود. اما آن‌ها شهر را هدف قرار دادند. جنایتی بزرگ بود. "»

سازمانی با چنین سابقه جنایتکارانه‌ای به وضوح سازمانی نیست که بتواند در آینده به قدرت برسد. اگرچه بولتون، رودی جولیانی و برخی دیگر آنان را برای مقابله با دولت ایران تشویق کنند. نکته دیگری که باید در این جا مطرح شود این است که گروهک منافقین فرقه مطرودی است که دستش به خون مردم بی گناه زیادی آغشته شده است. هرچند که سیاستمداران و مقامات غربی به این گروه مشروعیت بدهند، آن‌ها خود را در تمام امور مربوط به ایران بی اعتبار کرده‎اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالفتاح نواب و آقای سیدعباس حسینی امروز در جمع فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور حضور یافته و بر حفظ حرمت و تکریم زائران خانه خدا تأکید کردند.

در نشست وبیناری فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور با مسئولان حوزه حج و زیارت که امروز سه‌شنبه (18 اردیبهشت) در سالن اجتماعات پلیس فرودگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی به روایت "الْمُؤْمِنُ أَعْظَمُ حُرْمَةً مِنَ الْكَعْبَةِ" اشاره و تأکید کرد: حرمت مؤمن از حرمت کعبه بالاتر است.

وی با اشاره به اینکه خداوند حرمت خانه خدا را از یک ناحیه و مؤمن را از سه ناحیه قرار داده است، خاطرنشان کرد: خداوند می‌فرماید مؤمن مال، جان و آبرویش احترام دارد و به او گمان بد نباید برد مگر آنکه خلافش ثابت شود.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت افزود: زائرانی که به حج مشرف می‌شوند کرامت و حرمت دارند و جزء افرادی هستند که به‌منظور اطاعت و تقرّب به خدا به حج می‌روند و برای عمل به فرمان الهی هزینه هم کرده‌اند.

وی درعین‌حال تأکید کرد: اگر مؤمنی از چارچوب‌های عمل به دستورات اسلامی خارج شود و با کار خود موجب آبروریزی برای کشور و فساد گردد دیگر آن احترام را ندارد.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه لزوم تکریم زائر را در حین خروج و ورود به کشور یادآور شد و به حاضران توصیه کرد در انجام وظیفه خود به نحوی عمل و رفتار کنند که زائر متوجه شود این کارها برای حفظ حرمت و صیانت از او و کشور است تا در کشور میزبان دچار مشکل نشود.

وی با بیان اینکه کار شما اگر توام با احترام باشد اثر مثبت خود را خواهد داشت، افزود: نتیجه عملکرد پلیس فرودگاه در کشور میزبان نیز مشهود است و موجب می‌شود زائر تکریم و حرمتش حفظ شود و قطعاً شما هم اجر خواهید برد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه 17 سازمان و دستگاه در عملیات بزرگ حج درگیر هستند، اظهار داشت: نوع نگرش زائران حج و عمره فرق دارد و برای سفرهای آینده عمره باید برنامه‌ریزی و تدبیر لازم صورت گیرد.

بر پایه این گزارش، آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت دیگر سخنران این همایش بود که خواستار حفظ حرمت زائران در بازرسی‌ها شد.

وی افزود: در ارزیابی‌های سازمان حج و زیارت در حج گذشته رضایتمندی از عملکرد و رفتار پلیس مشهود بود که در سایه تکریم و مراقبت‌ها تحقق یافت و موجب شد که تیم اجرا و زائران دچار مشکل نشوند.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین با اشاره به نکات مطرح شده توسط حجاج سال‌های گذشته، در خصوص بازرسی از زائرین حج پیش رو توصیه‌هایی بیان و ابراز امیدواری کرد که با همکاری پلیس فرودگاه‌های کشور و تلاش همکاران مجموعه حج زیارت، زائران همچون گذشته حجی روان و آسان داشته باشند.

این گزارش حاکی است، در ابتدای این نشست که فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور به‌صورت تصویری حضور داشتند سردار محسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته برای انجام بهتر مسئولیت‌های این مجموعه در ارتباط با عملیات حج 1403 ارائه کرد.

وی نیز حفظ حرمت و شان زائران خانه خدا را ضروری خواند و‌ تأکید کرد:‌ علاوه بر قرارگاه، پنج کمیته هم برای پشتیبانی از عملیات حج پیش رو، رصد شبانه‌روزی کارها و تعامل مناسب با سازمان‌های ذی‌ربط تشکیل شده است که تا پایان عملیات برگشت فعال خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها