Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - معادون فنی و زیربنایی راه آهن از بهره برداری راه آهن قزوین-رشت در ماه آینده خبر داد و با بیان این که برای اتصال راه آهن به مراکز بار نیازمند ساخت ۵۰۰ کیلومتر خطوط آنتی هستیم، گفت:حدود میلیارد تومان برای اتمام قطارهای حومه ای کلانشهرها نیاز داریم.

مازیار یزدانی در نشست خبری اظهار کرد: مهم ترین بحث تاکید بر قطارهای حومه ای اولویت اول راه آهن است، عمده خودروهایی که وارد تهران می شوند فرسوده بوده و آلودگی فراوانی را به وجود می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای حل این مشکل پروژه هایی در کلانشهرها تدوین و پیاده شده است. تهران-گرمسار (به طول 114 کیلومتر)، تهران-قزوین و تهران-پرند سه پروژه مهم قطار حومه ای پایتخت هستند که دو پروژه اول 80 درصد و قطار تهران-پرند 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان این که امیدواریم قطار تهران-گرمسار و تهران-هشتگرد امسال به بهره برداری برسد، گفت: برای مرداد ماه سال 98 در صورت تامین منابع مالی پروژه های قطار حومه ای به بهره برداری می رسد.

وی تصریح کرد: مسیر هشتگرد-پیشوا در حال اتمام است که به دلیل معارضان ملکی شخصی بهره برداری از آن با وقفه روبرو شده است. در حال رایزنی با استانداری البرز برای رفع این مشکل هستیم؛ به عنوان مثال در 100 کیلومتر، یک کیلومتر معارض داریم که با آنرا برطرف کنیم.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن با اعلام این که حدود 900 میلیارد تومان برای اتمام قطارهای حومه ای کلانشهرها نیاز داریم از بهره برداری 300 کیلومتر قطار حومه ای طی سال جاری خبر داد  و با اشاره به افتتاح راه آهن مراغه- ارومیه به طول 153 کیلومتر گفت: این پروژه طی هفته جاری به بهره برداری می رسد که جزو کامل ترین پروژه های کشور است. کیفیت خط، ایستگاه ها و... نسبت به سایر پروژه ها بهتر است که در آن قطار با سرعت 160 کیلومتر سیر خواهد کرد.

یزدانی همچنین از بهره برداری راه آهن قزوین-رشت در ماه آینده (آذرماه 97) خبر داد و افزود: نگهداری این پروژه ویژه خواهد بود و 26 آبان ماه به صورت آزمایشی با حضور معاون رئیس جمهوری در این مسیر به سمت رشت حرکت می کنیم.

وی با اعلام این که به 500 خطوط آنتی نیاز داریم که شبکه سراسری راه آهن به مراکز بار متصل شویم که 250 کیلومتر آن زیر و 250 کیلومتر قطعات بیشتر از 10 کیلومتر است. امسال برنامه ریزی کرده ایم امسال 108 کیلومتر را بسازیم که در مجموع با ساخت 500 کیلومتر 40 میلیون تن به ظرفیت حمل شبکه ریلی اضافه می کند.

وی میزان اعتبار مورد نیاز به جز تملک اراضی هر کیلومتر 10 میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد (مجموعا حدود 5000 میلیارد تومان)، اظهار کرد: تراک بندی بافق-بندرعباس نیز به طول 235 کیلومتر به بهره برداری رسیده که شرایط افزایش سرعت در این محور (60 تا 100 کیلومتر در ساعت) را به وجود آورده است.

وی با اشاره به این که می خواهیم 700 متر پل راه آهن بصره را بسازیم و به طرف عراقی هبه کنیم، افزود: از دولت عراق توقع داشتیم همکاری بیشتری در ساخت این پروژه و راه آهن شلمچه-بصره داشته باشد. با کسب تکلیف از رئیس جمهوری مقرر شد 32 کیلومتر خط آهن شلمچه-بصره را ایران بسازد و عراقی ها پول آنرا بعدا بازپرداخت کنند.

وی با بیان این که ساخت این پل باز شو ریلی حدود 220 میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد، افزود: با ساخت این دو پروژه راه آهن ایران به عراق و از آنجا به بندر لازقیه سوریه متصل می شود.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن با اشاره به پروژه دو خطه ریلی بافق-مشهد به طول 600 کیلومتر اظهار کرد: موافقت روس ها برای تامین فاینانس این پروژه کسب شده که حدود 5000 میلیارد برای خط دوم نیاز است. برای برقی سازی این مسیر نیز حدود 2 مییارد یورو هزینه خواهد داشت.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: راه آهن قزوین رشت پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل از بهره‌برداری ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حامد کیخسروی در جمع خبرنگاران، سهمیه مسکن روستایی استان اردبیل در سال جاری را ۷ هزار ۵۰۰ واحد اعلام کرد و اظهار کرد: این واحدها با اقساط ۲۰ ساله و تسهیلات ۵ درصدی آماده معرفی متقاضیان روستایی است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل تصریح کرد: بالغ بر ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به میزان تسهیلات مسکن روستایی اظهار داشت: تسهیلات مسکن روستایی با بازپرداخت بلند مدت و مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان به متقاضیان ارائه می‌شود.

کد خبر 747625

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 
  • بهره برداری از مرکز جامع سلامت معلم کلایه
  • به زودی، بهره برداری از قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین+ فیلم
  • بهره برداری از قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین بزودی + فیلم