Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه چهارمین فن بازار در جمع خبرنگاران درباره چگونگی هموار کردن مسیر برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان گفت: بسیاری از شرکت های دانش بنیان محصولات با کیفیتی تولید کرده‌اند و باید فضای مناسب صادرات را برای آنها ایجاد کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اکنون فضای مناسب برای عرضه و صادرات محصولات دانش بنیان وجود ندارد و باید مقررات دست و پا گیر صادرات محصولات فناورانه جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اکنون محصولات در فرآورده های بیو تکنولوژی قابلیت خوبی دارند و اگر مقررات دست و پاگیربرداشته شوند و راه شرکت‌های دانش بنیان باز شود می‌توان شاهد رشد ثروت بود.

مخبر دزفولی با بیان اینکه ثروت شرکت های دانش بنیان متعلق به همه است، گفت: رشد شرکت های دانش بنیان و درآمدزایی آنها می‌تواند برای تمام مردم کشور ثروت آفرین باشد و صادرات محصولات فناورانه راهی برای رشد اقتصادی کشور و خلق ثروت است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: به کمک تمام دستگاه های مختلف و دست‌اندرکار باید موانع پیش روی صادرات شرکت های دانش بنیان را برداشت.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر بازنگری در نقشه جامع علمی کشور،گفت: ۹ سال از تصویب و اجرایی شدن نقشه جامع علمی در وزارت علوم و بهداشت و معاونت علمی گذشته است و نیاز به روزرسانی دارد.

مخبر دزفولی ادامه داد: برای بازنگری نقشه جامع علمی کشور نیاز به همراهی و کمک نخبگان، صنعتگران و دانشمندان داریم و از آنها می‌خواهیم تا برای بازنگری در این سند به ما کمک کنند و به زودی فراخوان عمومی آن اعلام می‌شود تا با پیشنهاد آنها بتوانیم سازوکار مناسبی را تدوین کنیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

108 / 167 مخبری دزفولی نقشه جامع علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نقشه جامع علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»