Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: دوهزار و ۷۶۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی این استان پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، بهروز اسودی در یکصد و بیست و پنجمین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان اظهار داشت: این مقدار تسهیلات به 66 واحد تولیدی استان سمنان پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه امسال نیز مانند سال گذشته برای احیاء و رونق واحدهای تولیدی تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان سمنان پرداخت می‌ شود اضافه کرد: این موضوع همزمان با ابلاغ بسته حمایتی تسهیلات رونق تولید سال 97 در استان سمنان آغاز شده است.

 

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به تصویب پرداخت  دوهزار و 760  میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی این استان گفت: این میزان تسهیلات به 45 واحد صنعتی، 20 واحد بخش کشاورزی و یک واحد گردشگری پرداخت می‌شود.

 

اسودی با اشاره به میزان اشتغال ایجاد شده با پرداخت این تسهیلات گفت: با پرداخت تسهیلات به این 66 واحد تولیدی زمینه اشتغال برای بیش از 300 نفر فراهم می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تا کنون 432 واحد تولیدی استان برای دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب ثبت نام کردند تصریح کرد: از این تعداد 136 واحد تولیدی استان برای دریافت تسهیلات به ارزش 4 هزار و 400 میلیارد ریال تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

 

اسودی با بیان اینکه در کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان مشکلات واحدهای تولیدی استان سمنان بررسی می‌شود افزود: مشکلات بانکی، مالیات و تأمین اجتماعی عمده‌ترین مشکلات واحدهای تولیدی استان سمنان است.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: آمریکا شبستان یزد 13 آبان تحریم محمد جواد ظریف هفته کتاب مناطق زلزله زده مددجویان کمیته امداد 28 صفر راهپیمایی 13 آبان تسهیلات رونق تولید رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۶۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه‌دار شد.

به گزارش ایسنا، بابک مومنی امروز در جلسه شناسنامه‌دار کردن باغات و ارتقاء محصول سالم اظهار کرد: صدور شناسنامه‌ واحدهای تولیدی و کد ارتقاء سلامت محصول یکی از ۵ برنامه و رویکرد سازمان جهاد کشاورزی مازندران در سال جهش تولید با مشارکت مردم است.

وی با بیان اینکه زیرپایه تولید و صادرات محصولات کشاورزی، شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی است، ادامه داد: شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی هم به تولید هم به فرآیند پس از تولید کمک می‌کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه سالانه ۲.۵ میلیون تن مرکبات در استان مازندران تولید می‌شود که حدود ۲ میلیون تن آن در بازه زمانی یک‌ماهه به بازار عرضه می‌شود، گفت: منافع باغداران با این نظام عرضه تامین نمی‌شود چراکه نظام بازار و عرضه محصول ناکارامد است.

این مسئول بیان کرد: اگر بتوانیم ۱۰ درصد مرکبات تولیدی استان را وارد فضای صادرات کنیم و ۲۵ درصد مرکبات تولیدی را با قیمت مناسب و مطلوب عرضه کنیم، ۱۰۰ درصد این محصول از این قیمت پیروی می‌کند.

مومنی اضافه کرد: تولید باید منظم باشد و نظام عرضه به گونه‌ای باشد که ۱۰ درصد مرکبات تولیدی استان معادل ۲۵۰ هزار تن صادر شود.

وی اظهار کرد: محصولی می‌تواند وارد چرخه صادرات شود که شناسنامه‌دار باشد و محصولات شناسنامه دار می تواند با قیمت مناسب عرضه شوند و منافع باغدار را تضمین کنند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای تولید محصولات کشاورزی جز با شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی امکانپذیر نخواهد بود، ادامه داد: برنامه‌ریزی برای شناسنامه‌دار کردن محصولات مرکبات تا پایان فروردین تهیه و ابلاغ شود و برای محصول برنج هم این برنامه تهیه و تدوین شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: اجرای کشاورزی قراردادی و عرضه مناسب محصول از مسیر شناسنامه‌دار کردن واحدهای تولیدی می‌گذرد و بر این اساس می‌توان مشخص کرد چه میزان محصول با چه کیفیتی در کدام مزرعه یا باغ تولید و در چه زمانی عرضه می‌شود.

مومنی خاطرنشان کرد: کشاورزان مازندرانی باید هویت‌دار شوند و واحد تولیدی و محصولات تولیدی آن هم باید تعریف شده و شناسنامه‌دار باشد.

وی بیان کرد: سطح کل باغات استان ۱۵۶ هزار و ۵۱۰ هکتار است که تاکنون ۹ هزار و ۵۶۵ نفر به مساحت ۱۵ هزار و ۷۸۲ هکتار برای شناسنامه‌دار شدن باغات خود در سامانه ثبت‌نام کردند.

مومنی  با بیان اینکه ۸ هزار و ۲۴۵ مورد بازدید به مساحت ۱۲ هزار و ۸۷۱ هکتار  از این باغات انجام شد، گفت: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه‌دار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال شدن صنایع راکد در گرو همکاری بانک‌ها است
  • ۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند
  • پرداخت ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی
  • ۶ واحد تولیدی ورشکسته در مازندران به تولید برگشتند
  • پایش محیط زیستی ۳۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی در استان مرکزی
  • پایش زیست محیطی سه هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی استان مرکزی
  • پرداخت ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به طرح‌های ملی جوانان در استان اردبیل
  • ۳۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی در استان مرکزی پایش شد
  • قانون وام ازدواج ، فرزندآوری و مسکن ابلاغ شد