Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی زاده هاشمی‏‏،‏ وزیر بهداشت گفت: اگر دولت قدر اجتماعی شدن سلامت را نداند وزارت بهداشت موفق نخواهد بود.

 سید حسن قاضی زاده هاشمی  در نشست مشورتی که با حضور رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران در راستای حرکت توسعه مدار در امر اجتماعی شدن سلامت و سالن همایش‌های راضی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: خوشبختانه تا کنون موفقیت‌هایی نسبی در اجتماعی شدن سلامت داشته‌ایم، معاونت اجتماعی راس قابل توجهی و مدنی نحیفی دارد و عملا آن ساختار آن اینگونه دیده شده است چرا که نیازی نیست که حوزه اجتماعی میز و صندلی و دفتر و تشکیلات در دانشگاه‌ها داشته باشند بلکه هدف ما فرهنگ سازی است، همچنین بتوانیم از طریق سمن‌ها اجتماعی شدن سلامت را به بطن جامعه ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید توجه داشت حوزه اجتماعی به بهداشت،درمان و دارو وابسته است اما در این حوزه قرار نیست ما کار سایر معاونت‌ها را انجام دهیم بلکه قرار است این حوزه‌ها به معاونت اجتماعی سفارش بدهند و سایر معاونت‌های وزارت بهداشت به عنوان بهترین نقطه ابتکار از حوزه اجتماعی استفاده کنند.

هاشمی در ادامه به مثالی در رابطه با همکاری معاونت اجتماعی با سایر معاونت‌های وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت:‌ در نظام ارجاع معاونت بهداشت می‌تواند امکانات لجستیکی را تأمین کند اما آن بخشی که می‌توانست مردم را قانع کند، حوزه اجتماعی است، زیرا حوزه اجتماعی با رسانه‌ها، آموزش و پرورش، دانشجویان، کسبه، روحانیت و به نوعی تمام اقشار جامعه در ارتباط است و به کمک تریبون‌های مختلف می‌تواند تولید محتوا و مردم را قانع کند که نظام ارجاع نیاز مبرم جامعه است وگرنه معاونت بهداشت فقط می‌تواند امکانات را فراهم کند و با زبان زور بیمه آن را تحقق بخشد که در این صورت موفق نخواهد بود.

وزیر بهداشت خطاب به معاونان اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب 10 گفت: از اینکه اجتماعی شدن سلامت را با جدیت شروع کرده‌ایم تشکر می‌کنم و از شما می‌خواهم که این مسیر را با جدیت ادامه دهید و برنامه‌های خوبی پایه‌ریزی کنید.

هاشمی با بیان اینکه امیدوارم دولت قدر اجتماعی شدن سلامت را بداند اظهار کرد: اگر دولت قدر اجتماعی شدن سلامت را نداند موفق نخواهد بود بخش عمده‌ای از کار ما در حوزه اجتماعی شدن سلامت با دولت و به ویژه بخش اداری آن است اگر در وزارت کشور استاندار، شهرداران و فرمانداران با ما همکاری نکنند یا وزارت راه به حوزه سلامت توجه کافی نداشته باشد یا آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی به این حوزه کم توجهی کنند، آن وقت ما موفق نخواهیم بود.

وی افزود: افزون بر وزارتخانه‌ها بحث اجتماعی شدن سلامت به معاونت‌های ریاست جمهوری و شخص رئیس جمهور به عنوان مسئول سلامت مردم برمی‌گردد و امیدوارم سازمان برنامه و بودجه و بخش‌هایی که تصمیمات آنها در سطح کلان کشور موثر هستند به حوزه اجتماعی شدن سلامت توجه کافی داشته باشند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه خوشبختانه قوانین زیادی در حوزه اجتماعی شدن سلامت داریم گفت: از جمله این قوانین می‌توان به دستورات مقام معظم رهبری به صورت سند و شفاهی تا مصوبات مجلس شورای اسلامی اشاره کنیم که متاسفانه بسیاری از این قوانین بر روی زمین مانده است و باید اجرایی شود.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد:‌ هر تصمیم و پروژه ملی باید یک پیوست سلامت داشته باشد اما متاسفانه اکنون در کشور اینگونه نیست و ما هنوز در مقدمه راه اجتماعی شدن سلامت هستیم و اگر بخواهیم کار ادامه پیدا کند باید به آن ایمان و باور داشته باشیم زیرا با ایمان و باور کار به سرانجام می‌رسد.

وی خطاب به معاونان اجتماعی قطب 10 کشوری گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی در یک قطب نباید باهم در حوزه اجتماعی رقابت کنند و در سمن‌ها کشو و واکش نداشته باشیم و اینطور نباشد که یکی تلاش کند علم را زودتر از دیگری بردارد و رقابت باشد بلکه باید فکر کنید که همه یک ماموریت داریم.

وزیر بهداشت ادامه داد: شما سه دانشگاه مهم علوم پزشکی کشور هستید و در برخی زمینه‌ها با یکدیگر رقابت دارید که این مسئله مطلوب است و موجب ارتقای دانش و فناوری و پژوهش می‌شود، اما در حوزه اجتماعی شدن سلامت نباید با هم رقابت کنیم.

هاشمی با تاکید بر اینکه رقابت در حوزه شدن سلامت برای دانشگاه‌های علوم پزشکی سم است، اظهار کرد: در این حوزه سهمتان را مشخص کنید و با تقسیم کار پیش بروید و همراهانتان را بیشتر کنید اگر سمن‌ها ببینند شما درگیر حاشیه شده‌اید از همکاری با شما منصرف می‌شوند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: امیدواریم متعصبانه و با همت بالا این کار ارزشمند را ادامه دهید،خدمت در این حوزه بازنشستگی ندارد و وقتی آلوده آن شدید تا آخرین لحظه زندگی ادامه می‌دهید.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در همین بازه زمانی ۱۳۸ مورد از اماکن عرضه مواد غذایی نیز به دلیل نواقص بهداشتی و بی توجهی در رفع این نواقص مهر و موم شدند.

هادی کرابی به افزایش ۲۳۰ درصدی پوشش بازرسی های دانشگاه در طرح سلامت نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و گفت: در مدت زمان اجرای طرح، بازرسان بهداشتی بیش از ۲۳ هزار مورد بازرسی را از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز و اماکن بین راهی و پایانه های مسافربری انجام دادند که در این ماموریت ها ۵۲ بازرس در قالب ۳۲ گروه وظیفه نظارت بر وضعیت مراکز و اماکن را به انجام رساندند.

کرابی تعداد کلرسنجی های انجام شده نوروزی از آب آشامیدنی غرب خراسان رضوی را حدود هشت هزار مورد اعلام و بیان کرد: با تجهیز بازرسان بهداشت به وسایل قابل حمل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، حدود ۲۴ هزار مورد سنجش و نمونه برداری از ۵۴۰ مورد آب و مواد غذایی مشکوک انجام شد.

مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: در قالب طرح سلامت نوروزی حدود هزار و ۶۰۰ مورد اقدام قانونی علیه متخلفان بهداشتی این منطقه صورت گرفت که به تعطیلی ۱۳۸ مکان انجامید.

در طرح سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی سبزوار علاوه بر انجام ۵۱۵ مورد بازدید مشترک با سازمان ها و ادارات مرتبط به ۳۶۷ مورد شکایات کتبی حضوری و همچنین از طریق سامانه ۱۹۰ نیز رسیدگی کردند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

 
 

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • طرح‌های حوزه سلامت در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی شدند
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • تکریم و معارفه سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان