Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین سالگشت شهادت زائر عرفه کربلای حسینی، شهیده «زهرا دقیقی» در فومن برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، هفتمین سالگشت شهادت زائر کربلای حسینی و اولین شهیده شجره طیبه صالحین کشور، طلبه شهیده زهرا دقیقی خداشهری در فومن برگزار می‌شود.

 

سخنران این مراسم آیت الله دری‌ نجف‌آبادی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام است که این مراسم روز شنبه (26آبان) همراه با فریضه جماعت مغرب و عشا با حضور خانواده معظم شهیده و مردم و مسئولان در مسجد جامع فومن برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طلبه شهیده زهرا دقیقی خداشهری در اواخر سال 1349 در خانواده مذهبی در روستای خداشهر فومن دیده به جهان گشود، ایشان دوران تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در همان جا و دوران دبیرستان و تحصیلات حوزوی را به صورت حضوری در شهر رشت به صورت غیر حضوری در قم و تا دوره سطح حوزوی گذراند.

 

وی از همان ابتدای دوران حیات خویش که خود را شناخت دارای اعتقاد و ایمانی قوی و عاشق اهل بیت(علیهم السلام) و شهادت در راه خدا بود و بدین خاطر که هر کس، حتی معلم‌های دوران راهنمایی وی وقتی که خبر شهادت ایشان را شنیدند گفتند که او به آرزوی خود رسید.



بسیجی شهیده دقیقی از آنجا که به علت وابستگی شدید به انقلاب و نظام و ارزش‌های اسلامی و ارائه خدمت به ایثارگران، پس از آشنایی با خانواده حجت الاسلام والمسلین حاج آقا حسن زاده از روحانیون بزرگ فومن با آقای شیخ محمدحسن حسن زاده که طلبه و جانباز 70 درصد دفاع مقدس گیلانی بود ازدواج کرد که ثمره این ازدواج دو فرزند به نام فاطمه و محمدجواد است. از خصوصیات بارز اخلاقی ایشان می‌توان به تقیّدنماز اول وقت و همچنین خوشرویی و خوش اخلاقی با خانواده خود و مردم، اطاعت از همسر و پرستاری از وی و همجنین تربیت فرزندان خوب، کمک به نیازمندان، شرکت در مراسمات شهداء و مذهبی و صله رحم و ... اشاره کرد .

 

شهیده زهرا دقیقی همدوش همسر جانباز خویش تا زمانی که راه کربلا بسته بود دعای عرفه را در نزدیکترین مکان به کربلای معلا (مرز خسروی) می‌خواند، پس از باز شدن راه کربلا همراه همسر و فرزندانشان 2 بار توفیق قرائت دعای عرفه در کنار حرم مطهر امام حسین (علیه‌السلام) را پیدا کردند.

 

که در سفر آخر همراه با کاروان تشویقی مسئولین و متولیان امر نظام تربیتی بسیج (شجره طیبه صالحین )  سپاه قدس گیلان در عرفه امام حسین (علیه السلام) و از سامرا به کاظمین بر می‌گشتند در غروب 17 آبان سال 1390 و در حمله تروریستی معاندان اعتقادی سیاسی تشیع ، شربت پاک وگوارای شهادت را نوشید و این در حالی بود که همراهان او ساعاتی قبل تر شاهد گریه و تضرع او و آرزوی شهادت کردن در سرداب امام زمان ارواحنا فداه در سامرا بودند که خدای بزرگ او را همچون هم نامش حضرت زهرا (س) با پهلوی آسیب دیده از انفجار تروریستی در حالی که در دستان شوهر مجروحش قرار داشت شهد شیرین شهادت را گوارای وجود نازنینش کرد.

 

 

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: آمریکا شبستان یزد سید محمد بطحایی بطحایی 13 آبان شیراز تحریم بیرجند مناطق زلزله زده مددجویان کمیته امداد کربلای حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۷۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • از کمدی تا آخرالزمان / هفتمین جلسه پاتوق برگزار می‌شود
  • مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد
  • هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود/ از کمدی تا آخرالزمان
  • دومین کنگره شهدا در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود
  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود