Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- هيات اقتصادي کره جنوبي روز يکشنبه در نشست با مسئولان اقتصادي استان بوشهر ظرفيت هاي سرمايه گذاري اين استان را مورد بررسي قرار داد.

به گزارش ايرنا، معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري بوشهر در اين نشست گفت: استان بوشهر با داشتن بيش از 900 کيلومتر مرز آبي با خليج فارس از قابليت فراواني براي سرمايه گذاران خارجي برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعيد زرين فر افزود: يکي از اين ظرفيت ها مجتمع بندري «نگين» است که سرمايه گذاران کره اي مي توانند براي احداث مخازن گاز مايع در اين مجتمع سرمايه گذاري کنند.
وي ادامه داد: همچنين مارينا و سايت بازي هاي تفريحي دريايي و پايانه صادرات مواد معدني از ديگر قابليت ها براي سرمايه گذاران خارجي در استان بوشهر است.
زرين فر اضافه کرد: طرح ايجاد خط ريلي بين بوشهر و عالي شهر به عنوان يکي از شهرهاي اقماري بوشهر از ديگر ظرفيت هاي سرمايه گذاري در استان بوشهر است.
رييس اتاق بازرگاني بندر بوشهر گفت: معادن يکي از ظرفيت هاي قابل توجه اين استان است، بطوريکه بوشهر رتبه ششم ايران را در ارتباط با ظرفيت هاي معدني به خود اختصاص داده است.
خورشيد گزدرازي افزود: استان بوشهر اکنون ظرفيت سالانه توليد 2 ميليارد تن مواد معدني خام و فرآوري شده دارد که افزايش اين ظرفيت تا سقف پنج ميليارد تن پيش بيني شده است.
وي اظهار داشت: احداث پايانه صادرات، مي تواند امکان صادرات مواد معدني استان هاي جنوبي را از طريق استان بوشهر فراهم کند.
مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي استان بوشهر گفت: منطقه ويژه اقتصادي شمال استان بوشهر با سه هزار و 900 هکتار مساحت و رويکرد تخصصي نفت، گاز و پتروشيمي ظرفيت قابل توجهي براي سرمايه گذاران اين بخش است.
مهدي صفوي افزود: براي اين منطقه مجوز دريافت 45 ميليون مترمکعب گاز از طريق خط ششم انتقال گاز سراسري گرفته شده و براي پالايشگاه اين منطقه ظرفيت پالايش 150 هزار بشکه نفت در شبانه روز پيش بيني شده است.
وي اظهار داشت: هر گونه فعاليت در منطقه ويژه اقتصادي شمال استان بوشهر به مدت 13 سال معافيت مالياتي دارد و سرمايه گذاران براي واردات مواد اوليه و ماشين آلات نيز از پرداخت حقوق گمرکي و سود بازرگاني معاف هستنند.
صفوي اظهار داشت: شرکت شهرک هاي صنعتي استان بوشهر براي همکاري با سرمايه گذاران خارجي مهياي واگذاري مطالعات انجام شده در ارتباط با اين منطقه است.
مديرعامل شرکت عمران عالي شهر گفت: اين شهر به عنوان يکي از 17 شهر جديد کشور جمعيت مصوب آن 10 هزار نفر است که با اين وجود اکنون 25هزار نفر در آن سکونت دارند.
علي مقاتلي افزود: در اين زمينه يکي از طرح هاي مورد پيشنهاد ايجاد خط ريلي بين بوشهر و عالي شهر است.
وي گفت: براي اين طرح 6 مسير پيش بيني شده که مسافت آن بين 19 تا 20 کيلومتر است.
مقاتلي ادامه داد: اين طرح با هدف استفاده بهينه از زمان، ايمني مسافر، کاهش سوانح جاده اي حائز اهميت ويژه است که سرمايه گذاران کره اي مي توانند از اين ظرفيت ارزشمند استفاده کنند.
7212/6043
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۷۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.
وی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، سال گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.
وی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی اضافه کرد: سال گذشته در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.
یوسفی همچنین گفت: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.
وی با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.
وی اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.
یوسفی اضافه کرد: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.






دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران