Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان ایلام با دارابودن ۴۵۰هزار هکتار زمین کشاورزی مستعد‌ترین استان برای کشاورزی است و اگر مورد توجه قرار گیرد به یکی از قطب‌های مهم کشاورزی در کشور تبدیل می‌شود. ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۶ استانها ایلام نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، زمین‌های مستعد در استان ایلام از جمله دهلران و دره‌شهر، باغات شهرستان ایوان و سیروان و توانمندی‌های بالقوه در حوزه کشاورزی، آب مکفی و مردمانی طالب کار کشاورزی این استان را در زمره استان‌های با توان تولید بالا در کشاورزی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آن‌چه کشاورزان ایلامی را رنج می‌دهد، کمبود ابزار و امکانات و نیازمندی‌های کار کشاورزی است که نمونه آن کمبود کود شیمیایی در استان ایلام به‌عنوان دغدغه اصلی کشاورزان ایلامی است.

علی فریادی، شهروند دهلرانی که به شغل کشاورزی مشغول است در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم در ایلام اظهار داشت: با توجه به فصل کشاورزی در استان ایلام با کمبود شدید کود مواجه هستیم و افزایش قیمت و کمبود آن به دغدغه‌ای برای ما کشاورزان تبدیل شده است.

وی گفت: ما کشاورزان به‌طرق مختلف مشکلات را به گوش مسئولان رسانده‌ایم اما دریغ از توجه‌، و هرسال نسبت به سال گذشته مشکلات ادامه دارد.

اسدی، شهروند دره‌شهری نیز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم در ایلام نیز کمبود کود را در شرایط فعلی به‌ضرر کشاورزان دانست  و خواهان رسیدگی مسئولان به این مهم شد.

در همین رابطه آیت جمالی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: مهم‌ترین رسالت و وظیفه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی؛ تهیه، تأمین، تدارک و توزیع کودهای یارانه‌ای و غیریارانه‌ای تأییدشده بین کشاورزان است.

جمالی حاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 32هزار تن انواع کود شیمیایی در سطح استان ایلام جذب، تأمین و بین کشاورزان توزیع شده است.

وی افزود: امسال قریب 20هزار تن انواع کود شیمیایی تخصیص و تأمین شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد افزایش نشان می‌دهد.

جمالی افزود: در مدت زمان کوتاهی و به‌دلیل عدم تولید کود مورد نیاز از طریق پتروشیمی‌ها، در تأمین و توزیع کودهای شیمیایی اختلال ایجاد شد که با تدابیر اندیشیده‌شده، خوشبختانه این موضوع مهم نیز حل‌وفصل شده است.

وی با بیان این‌که تمام کودهای شیمیایی پس از آزمایشات مختلف، راستی‌آزمایی و کسب تأییدهای لازم، در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرند، تصریح کرد: این اطمینان را به کشاورزان می‌دهیم که کودهایی که از طریق کارگزاران تحت پوشش این شرکت توزیع می‌شوند، از سلامت کامل برخوردار هستند.

به گزارش تسنیم، آن‌چه امروز دغدغه اصلی کشاورزان ایلامی است افزایش قیمت کود در سال زراعی جدید و در دسترس نبودن این محصول مورد نیاز در فصل کشاورزی برای شهروندان ایلامی است و انتظار کشاورزان بر رفع این دغدغه است.

انتهای پیام/ ع

R7718/P1494/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب

عبدالنبی امینی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براثر بارندگی‌های اخیر که میزان آن بیش از ۱۴۰ میلیمتر گزارش شده اکثر جاده‌های بین مزارع تخریب و تردد ماشین آلات کشاورزی را غیرممکن کرده است.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه برداشت دربخش کلات مورموری آ غاز ش ده است، برای سهولت در امر برداشت محصولات کشاورزی ضمن تخصیص اعتبارات بحران به بخش کشاورزی لازم است در کوتاه‌ترین زمان ممکن کار ترمیم و مرمت جاده‌های بین مزارع به سرعت انجام گیرد تا کشاورزان عزیز بتوانند محصول خود را به موقع برداشت کنند.

وی گفت: برابر بازدیدهای به عمل آمده توسط کارشناسان جهاد کشاورزی وضعیت مزارع کشاورزی را پس بارندگی ها مطلوب و به کشاورزان گرامی توصیه می‌شود تا رسیدن مزارع به نرم برداشت عجله نکنند.

کد خبر 6096123

دیگر خبرها

  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود