Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه آلودگی هوا و ترافیک مهم‌ترین معضلات شهر تهران اند، گفت: کاهش هزینه‌های اداره شهر و بهبود خدمات ارائه شده نیز مهم‌ترین مساله داخلی شهرداری تهران است که شهرداری آینده تهران باید این دو مساله مهم را در دستور کار خود قرار دهد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان ، محسن هاشمی در جلسه علنی امروز شورای شهر  اظهار کرد: ربیع ماه شادمانی اهل بیت است و با توجه به نیاز جامعه به شادی و نشاط باید به ترویج فرهنگ شادمانی در جامعه توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: یکی از مبانی اصلی ترویج فرهنگ عزاداری در جامعه ما، روایت «یفرحون لفرحنا و یحزنون لحزنا» است، اما در همین حدیث نیز شادی، تفریح و نشاط بر عزاداری و غم مقدم است.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: متاسفانه جریان‌های افراطی فرهنگی به گونه‌ای دین را روایت می‌کنند که باید فضای جامعه توام با غم، عزاداری و ناراحتی باشد. در حالی که اخلاق نبوی و خلق علوی مبتنی بر نشاط، شوخ طبعی و روحیه سازی بوده است، اما ما از این الگو فاصله زیادی گرفته ایم. یکی از دلایلی که بعضی از مسلمانان افراطی با انتصاب امیرمومنان به خلافت بلافصل پیامبر مخالفت می‌کردند روحیه شوخ طبعی علی (ع) بوده است.

هاشمی ادامه داد: امروز شاهدیم جریاناتی، با توسعه ایام عزاداری، دهه‌های جدید می‌سازند و یک روز عزا را به دهه و ماه عزاداری تبدیل می‌کنند و در مقابل به بهانه‌های مختلف از روز‌های شادی و نشاط جامعه می‌کاهند. این افراط موجب ایجاد بهانه برای دشمنان شیعه در جهان جهت متهم کردن و تخریب شیعیان به غلو می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: مدیریت شهری باید برای ایجاد فضای مناسب روحی و روانی برای شهروندان، برنامه جامعی را جهت اوقات فراغت، تفریح و سرگرمی و نشاط اجتماعی به خصوص برای نسل جوان در قالب برنامه سوم طراحی کند و از زیرساخت‌های مناسب فرهنگی شهرداری تهران و سرمایه بزرگ انسانی هنری، ورزشی و فرهنگی کلانشهر تهران جهت ارتقاء نشاط اجتماعی و بهبود سرمایه‌های فرهنگی و هنری استفاده کند.

وی عنوان کرد: دستور جلسه امروز، ارائه برنامه ۵ گزینه نهایی تصدی شهرداری تهران است که ابتدا باید از همه گزینه‌های مطرح شده به جهت همکاری با شورای اسلامی شهر تهران و حسن نیت تقدیر کرده و از اصحاب رسانه و کارشناسان درخواست کنم که همانند دو دور قبل فرایند انتخاب شهردار تهران را با جدیت دنبال و نظرات کارشناسی خود را همراه اطلاعات مورد نیاز شهروندان منتشر کنند.

هاشمی ادامه داد: نکته‌ای که در مورد ارائه برنامه شهرداران وجود دارد توجه به محدودیت‌های زمانی پیش رو است، ما تنها دو سال و نیم یعنی قریب به سی ماه تا انتخابات دوره ششم شورای شهر تهران فاصله داریم و این زمان، دیگر فرصتی برای آشنایی و برنامه ریزی مستقل و مجزا برای مدیریت شهری باقی نگذاشته است.

وی افزود: شهروندان تهرانی، به حق از مدیریت شهری انتظار دارند با توجه به فرصت‌های صرف شده به دلیل تغییر مکرر در شهرداری تهران که خارج از اراده و تمایل شورای اسلامی شهر تهران بوده است، از این زمان محدود باقیمانده جهت عمل کردن و حل مسایل و معضلات استفاده کنند.

وی گفت: با توجه به تدوین برنامه سوم شهرداری تهران، مسایل و معضلات و اولویت‌های شهر و خواست شهروندان مشخص است. بنابر نظرسنجی‌های علمی صورت گرفته آلودگی هوا و ترافیک مهم‌ترین معضلات شهر تهران است و تنها راه حل پایدار آن توسعه سیستم حمل و نقل عمومی انبوه است.

هاشمی در پایان خاطر نشان کرد: کاهش هزینه‌های اداره شهر و بهبود خدمات ارائه شده نیز مهم‌ترین مساله داخلی شهرداری تهران است که هر یک از کاندیدا‌های شهرداری که بتواند اکثریت رای اعضای محترم شورای شهر را به دست آورد باید این دو مساله مهم را در دستور کار خود قرار دهد.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس شورای شهر کاندیدای شهرداری تهران محسن هاشمی هزینه های اداره شهر پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟

بین سال‌های ۱۹۶۹ و ۱۹۷۲، ماموریت‌های آپولو در مجموع ۱۲ فضانورد را به سطح ماه فرستادند و این اتفاق پیش از پیشرفت فناوری مدرن بود؛ بنابراین، چرا تلاش‌های کنونی فضانوردان، برای ورود مجدد به ماه بسیار کند و پیچیده شده است؟

یک پاسخ ساده واحد برای این سوال وجود ندارد، اما عمده دلایل به هزینه مالی، سیاست و اولویت‌ها ارتباط دارد.

هزینه مالی:

بیایید با پول شروع کنیم. ماموریت‌های آپولو در اوج خود، حدود ۵ درصد از کل بودجه فدرال را مصرف کرد و بیش از نیمی از آن به برنامه آپولو اختصاص یافت.

با حساب تورم، کل برنامه آپولو به دلار امروزی بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت و اگر پروژه جمینی و برنامه رباتیک قمری را که پیش درآمد ضروری آپولو بودند، در نظر بگیرید، این رقم به بیش از ۲۸۰ میلیارد دلار می‌رسد.

در مقایسه، ناسا امروزه کمتر از نیم درصد از کل بودجه فدرال را با طیف وسیع تری از اولویت‌ها و دستورالعمل‌ها در اختیار دارد و در طول دهه گذشته، نزدیک به ۹۰ میلیارد دلار برای برنامه آرتمیس هزینه کرده است، البته با هزینه کمتر، فرود بر روی ماه، احتمالاً حتی با پیشرفت‌های تکنولوژیکی، روند آهسته تری خواهد داشت.

سیاست:

واقعیت‌های سیاسی ارتباط نزدیکی با واقعیت‌های مالی دارند. در دهه ۱۹۶۰، آمریکا در میانه مسابقه فضایی بود، رقابتی با اتحاد جماهیر شوروی برای دستیابی به بیشترین تعداد دستاورد‌ها در فضا، به ویژه در زمینه فرود انسان روی ماه.

مردم از این ایده حمایت کردند و مشتاق بودند، مانند قانونگذارانی که بودجه گسترده ناسا را مدیریت می‌کردند، اما این نوع هزینه‌ها تا حد زیادی ناپایدار بود، و زمانی که آمریکا "پیروز شد"، مردم به سرعت علاقه خود را از دست دادند و بودجه ناسا کاهش یافت. به زبان ساده اکنون اراده سیاسی یا به طور کلی اراده‌ای برای صرف این مقدار پول برای ورود مجدد به ماه وجود ندارد.

از این رو، ترکیبی از اراده سیاسی کم و منابع مالی کمتر، ناسا را مجبور به اتخاذ برخی تصمیمات حیاتی در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ کرد، تصمیماتی که بر روند مأموریت فضانورد آرتمیس تأثیر گذاشته است.

به طور خاص، زمانی که برنامه شاتل فضایی رو به پایان بود، مدیران ناسا نمی‌دانستند با قابلیت‌ها و مشارکت‌های صنعتی که منجر به ایجاد شاتل شد، چه کنند و تصمیم گرفتند با استفاده مجدد از بسیاری از بخش‌های شاتل، به‌ویژه موتور‌ها و گنجاندن آن ها در طراحی آرتمیس، این زیرساخت را حفظ کنند. 

از سوی دیگر، می‌توان استدلال کرد که این اقدام فراخوان درستی برای حفظ زیرساخت‌ها و استخدام مهندسان هوافضا بود، زیرا دقیقاً همان پایگاه فنی بود که ما برای راه اندازی رنسانس اخیر در شرکت‌های خصوصی پرواز فضایی نیاز داشتیم، اما این بحث جداگانه‌ای است.

اولویت ها:

در نهایت، مفهوم مدرن Artemis دارای مجموعه‌ای از اولویت‌های بسیار متفاوت با ماموریت‌های آپولو است، برای مثال، تحمل خطر ما بسیار کمتر از آن در دهه ۱۹۶۰ است.

ماموریت‌های آپولو کاملاً خطرناک بودند، با احتمال زیاد شکست، در واقع، چندین مأموریت با فاجعه مواجه شدند، از جمله: آتش سوزی آپولو ۱ که منجر به کشته شدن سه فضانورد، خرابی موتور در طول پرواز آپولو ۶ و نقص طراحی کشنده که نزدیک بود به مرگ فضانوردان آپولو ۱۳ بیانجامد. بنابراین، قانونگذاران و مردم مایل به پذیرش مجدد چنین سطحی از خطر نیستند.

ماموریت‌های آپولو مبالغ هنگفتی را صرف فرستادن فضانوردان به سطح ماه برای چند ده ساعت کردند. آن ها رفتند و نمونه‌هایی را جمع آوری کردند، آزمایش‌های ساده‌ای انجام دادند و سپس برگشتند.

ماموریت‌های آرتمیس حول یک مجموعه کاملا متفاوت از اهداف طراحی شده اند. در حالی که مأموریت‌های آپولو علم را به عنوان یک تفکر ثانوی تلقی می‌کردند و هدف اصلی آن پیشی گرفتن از شوروی بود، تحقیقات علمی در مرکز برنامه آرتمیس به اولویت تبدیل شده است، به این معنی که طراحی ماموریت طولانی‌تر و پیچیده‌تر را ضروری کرده است.

سرانجام، هدف برنامه آرتمیس فقط بازگرداندن انسان به ماه نیست، بلکه شروع ایجاد زیرساخت برای حفظ حضور دائمی انسان در آن جا است و همه چیز از انبار‌های سوخت‌گیری مداری گرفته تا انتخاب مکان برای مستعمرات آینده زیر چتر مأموریت قرار می‌گیرد. پروژه Artemis تعاملی‌تر است، زیرا چارچوبی برای تحقق رویا‌ها برای نسل‌های آینده فراهم می‌کند.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز