Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، این برنامه که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری طی روزهای ۱۹ تا ۲۲ آذر‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد، شامل نشست‌های تجاری مشترک با شرکت‌های متناظر در آفریقای جنوبی و شرکت در نشست علم جنوب آفریقا و بازدیدهای صنعتی و تجاری می شود.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری به دعوت وزیر علوم و فناوری آفریقای جنوبی برای شرکت در نشست علم جنوب آفریقا و مذاکرات دوجانبه به این کشور سفر خواهد کرد و هم زمان، فرصت شرکت در نشست مذکور و مذاکره با شرکتهای متناظر آفریقایی در قالب نشست تجاری و فناوری برای شرکتهای دانش‌بنیان ایرانی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکتهای متقاضی برای ثبت‌نام باید مبلغ یکصد میلیون ریال حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ ۲۶ آبان‌ماه به شماره حساب قید شده در ذیل واریز و فیش پرداختی را در اختیار کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری قرار دهند. کلیه مراحل اخذ بلیط، ویزا، رزرو هتل و هماهنگی نشست‌ تجاری فناوری توسط کریدور مذکور انجام خواهد شد.

هر شرکت باید حداقل دو شرکت‌ متناظر در آفریقای جنوبی برای برگزاری نشست B۲B به کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری تا تاریخ یکم آذر اعلام کند. کریدور، برای انجام هماهنگی‌های سفر به شرکتهایی که در مهلت مقرر ثبت‌نام خود را نهایی می‌کنند متعهد است و متعاقبا تعهدی در خصوص ثبت‌نام متاخرین ندارد.

همچنین در این فراخوان تاکید شده است برای شرکتهای دانش‌بنیان، اولویت ثبت‌نام وجود دارد. ثبت‌نام شرکتهای فناور و سایر شرکتها، منوط به وجود ظرفیت مازاد است.

پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، انتخاب نهایی شرکتهای متقاضی با توجه به شاخص‌هایی چون توان صادراتی، وجود مستندات انگلیسی، سایت دوزبانه و ... صورت خواهد گرفت. لذا ثبت‌نام و پرداخت وجه به منزله تایید نهایی نیست.

شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در هیات تجاری، می‌توانند از طریق"کارتابل شرکت‌ها و فناوران" در صفحه اصلی وبسایت کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری (www.tesc.ir) ثبت‌نام و با انتخاب "درخواست دریافت خدمات حمایتی" و خدمت درخواستی "اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری" و تکمیل فرم مربوطه نسبت به اعلام آمادگی برای حضور در برنامه اقدام کنند.

 علاقمندان برای پاسخ به سوالات احتمالی می‌توانند با کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به شماره  ۶۳۱۰۳۱۱۴ الی ۱۶ و ۶۳۱۰۳۱۱۸ تماس بگیرند.

همایش علم جنوب آفریقا برای چهارمین بار از تاریخ ۱۲ تا ۱۴ دسامبر ۲۰۱۸ در پرتوریا برگزار می‌شود. این برنامه دو و نیم روزه میزبان بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ شرکت کننده خواهد بود که جلسات گروهی و مذاکرات تعاملی بسیاری را به اشتراک می‌گذارد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت نشست به آدرس http://www.sfsa.co.za مراجعه کنند.

بر اساس اعلام این فراخوان، وزارت علوم و فناوری آفریقای جنوبی، بنیاد تحقیقات ملی آفریقای جنوبی و آکادمی علوم آفریقای جنوبی برگزار کنندگان این برنامه هستند و همایش امسال تلاش دارد تا مانند رویدادهای قبلی، به عنوان یک پلتفرم بزرگ، باز و عمومی برای مباحثات علمی جهت ارتباط آن با جامعه ایفا نقش کرده و آن را به رویدادی بعنوان "علم باز" تبدیل کند.

شماره حساب صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری به این شرح است: ۰۲۲۲۶۷۴۴۴۰۰۰۲ بانک ملی ایران شعبه قصر، شماره شبا IR۸۴۰۱۷۰۰۰۰۰۰۰۲۲۲۶۷۴۴۴۰۰۰۲. حتما نام شرکت در سند پرداختی درج شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آفريقاي جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی