Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کانون زنان بازرگان ایران گفت: بخش داخلی بیش از ‌خارجی‌ها بر اقتصاد کشور فشار وارد کرده است. ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، یلدا راهدار در اتاق فکر کارآفرینی و کسب و کار کانون زنان بازرگانی فارس با موضوع "برندسازی" اظهار داشت: سبب تاسف است که بسیاری از کسب و کارهای ما در یک سال اخیر ازبین رفته و بسیاری نیز کم رونق و یا در حال تعطیلی است اما نکته مهم اینجاست که کسب و کارهایی که برنامه داشته باشند می‌توانند در چنین زمان‌های سختی مقاومت کرده و سرپا بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از دلایل تعطیلی کسب و کارهای ما عدم تجهیز به مسایل مدیریتی است که موجب می‌شود یک فعالیت اقتصادی در شرایط متفاوت تعطیل شود و تنها کسب و کارهایی که از نرم افزارهای مدیریتی و اصول بازار برخوردار باشند در تلاطم‌های اجتماعی ماندگار خواهند بود.

راهدار اظهارداشت: فضای کسب و کار در دوران‌های مختلف با موانع و مشکلاتی روبه‌روست که فعالان اقتصادی باید تلاش کنند با این فضا آشنا و موانع را پشت سر بگذارند و فعالیت اقتصادی خود را سرپا نگه دارند.

رئیس کانون زنان بازرگان استان فارس عنوان کرد: در شرایط امروز، بخش داخلی بیش از بخش خارجی بر اقتصاد ما فشار وارد کرده است و متاسفانه می بینیم که در کشور برنامه و تیم برای مقابله با تحریم‌ها شکل نگرفته است.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها در دوران‌های مختلف برای کشور ما وجود داشته است، افزود: در چند ماه اخیر صادرکنندگان ما با مشکلات متعددی به ویژه اجرای بخشنامه پیمان سپاری ارزی و جایگزینی واردات به جای صادرات، روبه‌رو شدند که امر تجارت و صادرات ما را تحت تاثیر قرار داده است.

راهدار عنوان کرد: در مرحله اعمال تحریم‌های جدید علیه کشور ما، برخی از کشورها از لیست تحریم‌ها خارج شدند که این نشانه خوبی برای اقتصاد ماست زیرا با این روند می‌توان به ایجاد مسیرهایی برای اقتصاد نیمه جان کشور امید داشت.

معاون اتاق بازرگانی فارس با اشاره به سلسله جلسات اتاق فکر کارآفرینی و کسب و کار افزود: ما در این اتاق فکر به دنبال تبیین تفکر مدیریت کسب و کار هستیم و بخش خصوصی را رصد و آسیب شناسی می‌کنیم تا بتوانیم بخش خصوصی پویا و فعالی را به ویژه در حوزه زنان کارآفرین و بازرگان داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی امروز بخش خصوصی برندسازی است اما متاسفانه بسیاری ازافراد برند سازی را تنها در نام محصول می دانند درصورتی که برند سازی یک محصول نیست بلکه یک جریان و فرآیند است که با نام گذاری برای محصول آغاز می شود.

راهدار افزود: برند سازی یکی از الزامات فعالیت اقتصادی و کسب و کار است که محدود به تبلیغات نیست و این مهم در بخش صادرات نیز حائز اهمیت است.

سیده معصومه دستغیب مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری فارس نیز گفت: باید نیازهای زندگی سلامت را از سن کودکی به کودکان و نوجوانمان آموزش دهیم که در این زمینه آموزش و پرورش نقش مهم و اساسی دارد و بسیاری از موارد جامعه باید در آموزش و پرورش اتفاق بیفتد.

وی بیان کرد: استان فارس ظرفیت ویژه‌ای در فعالیت ان جی او ها در مباحث مختلف دارد که آموزش و پرورش استان باید برای مباحث آموزشی خود و افزایش سطح آگاهی و دانش دانش آموزان، معلمان و خانواده ها از توان و تخصص  ان جی او ها کمک گرفته و از پتانسیل‌های آنها استفاده کند.

انتهای پیام/ش

R41382/P1377/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) که با حضور قابل توجه استان فارس و ۳۰ استان دیگر کشور برگزار می‌شود توانمندی‌های صادراتی هر استان به مدت ۵ روز به نمایش درمی آید و قرار است ۲۰ محصول جدید تولید شده در فارس طی روز‌های آتی در این نمایشگاه رونمایی شود.

هدف از برگزاری این نمایشگاه فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، شیلات، فرش و صنایع دستی، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، محصولات آرایشی، بهداشتی، صنعت ساختمان، خدمان فنی مهندسی و پتروشیمی اعلام شده است.

استان فارس نیز با تاکید بر معرفی زنجیره‌های ارزش در زمینه‌های فولاد و گیاهان دارویی مشارکت جدی در این رویداد مهم اقتصادی دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به اینکه ششمین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است؛ ابرازداشت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش درفناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

حسن شیخ نیا با اشاره به اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می‌شود؛ گفت: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

او با بیان اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد. شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش شیخ نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه ساز کسب عنوان بهشت سرمایه گذاری برای استان فارس عنوان کرد و گفت: شعار امسال بهشت سرمایه گذاری با رویکرد زنجیره ارزش می‌باشد و از همین جا از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه گذاری کنند.

لو جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثردانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود. به گفته وی، تولیدات استان فارس در کشور‌های حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشور‌های اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد. گ

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تامین زیرساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیاز‌هایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها برمبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز تمام بستر‌های لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده؛ کمااینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه اندازی شد تا بتواند نیاز‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

او با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیاز‌های سرمایه گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد؛ تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایند‌ها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه گذاری خارجی کاربرد دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایند‌ها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۲۵۰۰ بازرگان خارجی برای بازدید از اکسپو به ایران آمدند
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟