Web Analytics Made Easy - Statcounter


سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و طب سنتی از بیست و یکم تا بیست و چهارم آبان سال ماه جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) حضور می یابد.

به گزارش  امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، حبیب عرفان منش، مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش این سازمان با اشاره فعالیت های سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور در خصوص فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری با ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تدون ۱۳۴ عنوان استاندارد آموزش شغل و شایستگی و بارگزاری در سایت سازمان از جمله فعالیت های سازمان در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از همکاری سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور در تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی با ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.

عرفان منش گفت: تدوین نقشه راه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص گیاهان دارویی و طب سنتی، شرکت در ۳ مرحله نمایشگاه و جشنواره گیاهان دارویی و طب سنتی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی در سال های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۳ و ۱۳۹۵ و تنظیم پروپوزال طرح «اجرای آزمایشی استانداردهای آموزش شغل و شایستگی گیاهان دارویی در مناطق روستایی» از دیگر فعالیت های سازمان در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی است.

مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه از اجرای آزمایشی طرح استانداردهای آموزش شغل و شایستگی گیاهان دارویی در مناطق روستایی به صورت پایلوت در ۵ استان؛ اصفهان، لرستان، خوزستان، خراسان رضوی و چهارمحال و بختیاری خبر داد.

عرفان منش در خصوص عملکرد آموزشگاه های فنی وحرفه ای دولتی در زمینه گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: ۲۸ استان با ۱۲۱ کارگاه آموزشی در زمینه گیاهان دارویی و طب سنتی در کشور فعال است و ۱۸۴ دوره آموزشی در این خصوص در مراکز آموزشی ثابت سراسر کشور در حال اجرا است.

وی در خصوص عملکرد این سازمان در زمینه گیاهان دارویی و طب سنتی با مشارکت آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد تصریح کرد: ۴۵ آموزشگاه فنی وحرفه ای آزاد در ۱۸استان در زمینه گیاهان دارویی و طب سنتی فعالیت می کند که ۶۳ دوره آموزشی در این خصوص در آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد سراسر کشور در حال اجرا است.

عرفان منش گفت: علاقمندان بازدید از غرفه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در چهارمین نمایشگاه و جشنواره ملی گیاهان دارویی و طب سنتی می توانند با حضور در نمایشگاه مذکور واقع در مصلی امام خمینی (ره)، بخش سازمان ها و ادارات دولتی و ردیف J از غرفه های سازمان (غرفه های ۱۳۶، ۱۳۷ و۱۳۸) بازدید کنند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است