Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای در زمان اوباما درخواست خود آمریکایی‌ها بود، گفت: ترامپ ناگهان زیر میز توافق زد و تصور کرد با این برخورد می‌تواند ایران را به‌هم بریزد.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، ، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر شنبه، 19 آبان ماه با سناتور فرناندو کالور دی ملو رئیس کمیته روابط خارجی و دفاع ملی مجلس برزیل و رئیس جمهور اسبق این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی در ابتدای این دیدار با اشاره به روابط تجاری نسبتا خوب ایران و برزیل ، گفت: برزیل در عرصه بین الملل جایگاه ویژه ای دارد از این رو حضور شما در ایران به توسعه روابط فیمابین کمک می کند.

وی در ادامه این دیدار شرایط بین المللی را به خاطر رفتارهای ترامپ دارای شرایط غیرمتعینی توصیف و اظهار کرد: اقدامات ترامپ اروپایی ها را به خاطر مسائل اقتصادی، روس ها را به خاطر پیمان موشکی‌شان و دنیا را به خاطر خروج از پیمان محیط زیست و توافقنامه هسته ای نگران کرده و صحنه غیرمتعینی را به وجود آورده که نیاز به تغییر شرایط از سوی کشورها دیده می شود.

لاریجانی با اشاره به تروریسم بین المللی بیان داشت: اگر پرونده تروریسم باز شود، اشتباه فاحش آمریکایی ها مشخص شده بود، داعش را ایجاد کردند که برایشان مشکل ساز شده، لذا مبارزه آنها در حوزه تروریسم صادقانه نیست.

وی در ادامه با یادآوری این مطلب که آمریکا در حوزه مسأله هسته ای ماجراجویانه برخورد کرده است، اظهار داشت: خود آمریکا درخواست مذاکرات هسته ای را داشت و اوباما در این زمینه 2 نامه برای ایران نوشت که مذاکرات هم میان ایران و اعضای 1+5 صورت گرفت، بسیار زمان برد و در نهایت به تصویب شورای امنیت رسید.

لاریجانی در ادامه یادآور شد: با این حال ناگهان ترامپ زیر میز زد و اکنون مجددا از آمادگی خود برای مذاکره خبر می دهد در حالی که عملکرد او شبیه یک بازی است و تصور می کند می تواند با این برخورد شرایط ایران را به هم بریزد .

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اینکه ترامپ تاریخ نخوانده و نیاز به مشاوره دارد، عنوان کرد: ایران کشوری نیست که بعد از جنگ جهانی در قرن بیستم به وجود آمده باشد، بلکه ایران ریشه چندهزار ساله دارد و مشکلات را در خود کشور حل می کند.

 لاریجانی در ادامه از مواضع برزیل درباره عملکرد ایران در توافقنامه هسته ای تشکر کرد و گفت: ما مسیری را در عرصه بین الملل طی کردیم و به تعهد خود پایبندیم و اروپایی ها نیز تصریح کرده اند که چارچوب هایی برای روابط مالی و نفتی ایجاد می کنند که البته روند کُندی دارد.

رئیس قوه مقننه در ادامه یادآور شد: روابط تجاری جمهوری اسلامی با برزیل می تواند گسترش یابد و باید روی بخش های صنعتی و کشاورزی آن بیشتر کار شود.

وی در ادامه تسهیل همکاری های بانکی میان برزیل و ایران را مهم ارزیابی و اذعان کرد: لازم است برای تسهیل کار تجار ایرانی، روابط بانکی تسهیل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان از تلاش مجلس برزیل برای توسعه همکاری های پارلمانی تشکر و خاطرنشان کرد: اخیرا هیأتی پارلمانی از ایران به برزیل سفر کرده که امیدواریم در آینده این روابط بیشتر شود.

رئیس کمیته روابط خارجی برزیل: سکوت دربرابر زورگویان جایز نیست/ سکوت آمریکا دربرابر قتل خاشقجی به‌خاطر خرید 140 میلیارد دلار تسلیحات ازسوی سعودی بود

فرناندو کالور دی ملو رئیس کمیته روابط خارجی و دفاع ملی مجلس برزیل نیز در این دیدار مسیرهای دو کشور برزیل و ایران را در عرصه بین الملل یکسان دانست و گفت: به دنبال افزایش روابط با ایران هستیم و به عنوان نماینده پارلمان کشورم حمایت کامل خود را از ایران اعلام می کنم.

رئیس جمهور سابق برزیل در ادامه با بیان اینکه ترامپ به قواعد بین المللی احترام نمی گذارد، عنوان کرد: برزیل در کنار کشورهایی همچون روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی عضوی از گروه بریکس و در کنار ایران است و خواستار روابط بیشتر با دولت جمهوری اسلامی در حوزه اقتصادی و تجاری هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه سیاسی باید با استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی روابط را تحکیم کنیم، اظهار داشت: نباید در برابر زورگویان ساکت بمانیم به خصوص که اقدامات ترامپ به روابط کل دنیا ضربه می زند و سازمان ملل نیز در چنین شرایطی باید جدی تر عمل کند.

کالور دی ملو در ادامه با بیان اینکه روابط میان مجالس برزیل و ایران باید افزایش یابد، گفت: باید تصمیمات مشترک بیشتری داشته باشیم تا ضمن تحکیم روابط، مشکلات مشترک نیز برطرف شود.

رئیس کمیته روابط خارجی و دفاع ملی مجلس برزیل ادامه داد: وقتی ترامپ، بولتون را به عنوان مشاور خود بر می گزیند گویی به فرد آتش گرفته ای گفته است تا آتش را خاموش کند و او کاری بیش از اینکه شرایط را بدتر کند انجام نمی دهد.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه تحریم ها هیچ گاه مشکلی را حل نمی کند، عنوان کرد: کشور کوچکی مثل کوبا حدود 60 سال است که مورد تحریم آمریکا واقع شده اما به کار خود ادامه می دهد.

کالور دی ملو در ادامه با اشاره به خروج آمریکا از برجام و از توافق پاریس گفت: خروج آنها از توافق پاریس در حالی صورت گرفت که این توافق برای کل دنیا و کره زمین مفید بود.

رئیس کمیته روابط خارجی و دفاع ملی مجلس برزیل در پایان خاطرنشان کرد: سکوت آمریکا در موضوع خاشقجی به خاطر 140 میلیارد دلار خرید تسلیحاتی عربستان سعودی از آنها بود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا توافق هسته ای دونالد ترامپ علی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطر: در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح بازنگری می‌کنیم

قطر روابط خوبی با اخوان المسلمین در منطقه دارد. جنبش حماس نیز که در دهه ۸۰ میلادی تشکیل شد با تفکر اخوان المسلمین بود و تعجبی ندارد که مقامات دوحه اکنون میزبان دفتر سیاسی این گروه فلسطینی هستند. با این حال، رژیم صهیونیستی با حمله به قطر به دنبال ملتهب کردن شرایط پیرامون مذاکرات است. تل آویو مدعی است دوحه فشار لازم به حماس برای پذیرش شروط تل آویو را به کار نمی‌گیرد و آمریکا باید این کشور را تنبیه کند!

به گزارش الجزیره، شیخ محمد بن عبدالرحمان بن جاسم ال ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر امروز (چهارشنبه) اعلام کرد دوحه در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح میان حماس و اسراییل بازنگری می‌کند. 

وی در این باره گفت: ما به این نتیجه رسیده ایم که در نقش میانجیگری خود در این مذاکرات بازنگری کنیم، زیرا برخی طرف‌ها از این مسئله برای منافع محدود سیاسی خود بهره می‌گیرند. 

این مقام ارشد قطری خاطر نشان کرد: درحالی که دوحه همچنان متعهد به میانجیگری براساس مسائل بشردوستانه است، اما سوء استفاده و آسیب‌هایی درباره نقش قطر در این میان صورت گرفته است. ما شاهد آن هستیم که برخی طرف‌ها بیانیه‌های مخربی را علیه ما صادر کرده اند.

قطر ماه هاست که نقش میانجیگر را در مذاکرات صلح میان حماس و رژیم صهیونیستی برای رسیدن به یک آتش بس دائمی و تبادل اسرا ایفا کرده است. با این حال، اسراییل و متحدان غربی اش به ویژه مقامات آمریکایی اظهار نظر‌های تندی را علیه این کشور به دلیل عدم اعمال فشار بر حماس وارد می‌کنند. 

سفارت قطر در آمریکا روز گذشته اظهارات استنی هوور، قانونگذار آمریکایی را که خواستار بازبینی در روابط میان واشنگتن و دوحه شده بود را محکوم کرد. این قانونگذار مدعی شده بود در صورتی که قطر اقدام به اعمال فشار به حماس برای پذیرش شروط اسراییل نکند، ایالات متحده باید در روابط خود با این کشور تجدید نظر کند. وی مقامات قطری را طرفدار حماس معرفی کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ادعای یک نشریه انگلیسی : بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  • بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است!
  • تلاش کنگره آمریکا برای فروش تیک‌تاک ادامه دارد
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • قطر: در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح بازنگری می‌کنیم
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله حساسی است
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند