Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@12:36:23 GMT

هتلی نفرین شده که مسافرانش را می‌کشد! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۶۹۶۵۱

هتلی نفرین شده که مسافرانش را می‌کشد! (+عکس)

هتلی در لس آنجلس که با قتل و خودکشی های اتفاق افتاده در آن شناخته می شود.

ه گزارش باشگاه خبرنگاران، هتل سیسیل (Cecil Hotel) در شهر لس‌آنجلس به جای این که مثل دیگر هتل‌ها به ستاره‌هایش یا خدمات خاص و با کیفیتش شهرت داشته باشد، بیشتر با قتل و خودکشی‌های اتفاق افتاده در آن شناخته می‌شود. همین بس که دو نفر از قاتلان سریالی در این هتل اقامت داشته‌اند و مرگ‌های مشکوک مسافران هتل هم چند بار گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاقات باعث نشد که هتل تعطیل شود و صاحبان آن فقط به تغییر نام اکتفا کردند. با این که حالا نام هتل «Stay on Main» است اما با این سابقه‌ی گفته شده، خوابیدن در این هتل مثل دیگر هتل‌ها لذت‌بخش نخواهد بود. این هتل به اندازه‌ای بدنام شده است که خیلی افراد می‌گویند رزرو کردن هتل با خودتان است اما خروج از آن دیگر معلوم نیست. در ادامه، ۱۲ اتفاق وحشتناک و عجیب رخ داده در این هتل را مرور می‌کنیم.

 1. اقامت قاتل زنجیره‌ای، ریچارد رامیرز در هتل

ریچارد رامیرز یکی از قاتلان و متجاوزان بی‌رحم دهه ۸۰ میلادی است که مرتکب چندین جنایت شد. او در سال‌های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۵ موجب ترس ساکنان دو شهر لس‌آنجلس و سان‌فرانسیسکو می‌شد و در همین یک سال حداقل ۱۳ نفر را کشت. او برای قتل‌هایش از لوازم و سلاح‌های مختلفی استفاده می‌کرد. چکش، اسلحه، چاقو، آچار چرخ و قمه، ابزارهای قتل ریچارد رامیرز بودند.

2. جسد الیسا لم در منبع آب هتل

در ژانویه سال ۲۰۱۳ بود که دختر ۲۱ ساله توریست کانادایی به نام الیسا لم در این هتل اتاق رزرو کرد اما به طور ناگهانی گم شد و سه هفته بعد جسد برهنه او در تانکر آب بالای سقف هتل پیدا شد. پیدا شدن جسد هم نتیجه مشاهده تعمیرکارهایی بود که به دلیل شکایت مسافران از رنگ، طعم و مزه آب هتل برای روشن شدن موضوع به سراغ تانکر آب رفتند و بعد مشخص شد که جسد الیسا در این سه هفته در منبع آب بوده است.

بعد از این بود که فیلم‌های دوربین‌های مدار بسته بازبینی شد و رفتارهای عجیب این دختر در طول اقامتش در هتل دیده شد. بعضی افراد می‌گویند این رفتارها و حرکات عجیب به نوعی حقه‌بازی‌های عمدی وی بوده است و برخی می‌گویند او دچار حالات روانی غیرطبیعی می‌شد. در نتیجه، تحقیقات این مرگ مشکوک اعلام شد که الیسا دچار افسردگی و اختلال دوقطبی بوده که در نهایت منجر به خودکشی شد.

3. اقامت قاتل زنجیره‌ای بعد از قتل

قاتلی به نام جان (جک) انتروگر که یک روزنامه‌نگار استرالیایی بود بعد از این که مدتی در زندان بود به لس‌آنجلس رفت تا درباره یک پرونده جنایی تحقیق کند. او برای اقامت، هتل سیسیل را انتخاب کرد. انتروگر با این که عفو مشروط گرفته بود اما با تغییر هویت توانسته بود به قتل‌های خود در اروپا و آمریکا ادامه دهد. درست در هنگامی که در هتل سیسیل بود سه زن را کشت.

او به طور ناگهانی مظنون به چندین قتل شناخته شد. در نهایت او دستگیر و دادگاه به حبس ابد وی حکم داد ولی انتروگر درست در شبی که حکمش اعلام شد خودش را دار زد و مرد.

۴. پرتاب کردن نوزاد از پنجره هتل

در سال ۱۹۴۴ بود که دوروتی ۱۹ ساله همراه با لوین ۳۸ ساله در این هتل اقامت داشتند دوروتی دچار شکم درد می‌شود و این درد ادامه پیدا می‌کند تا وقتی که لوین به حمام می‌رود و در همین حین دوروتی یک پسر بچه به دنیا می‌آورد! او از این اتفاق شوکه شد چون از حامله بودنش خبر نداشت. او که به تنهایی بچه را به دنیا آورده بود متوجه می‌شود که نوزاد نارس و مرده است و به همین دلیل آن را از پنجره هتل به بیرون پرت می‌کند.

نوزاد مرده روی سقف یکی از همسایه‌ها افتاده بود که بعدها مشاهده می‌شود. او به دلیل کاری که کرد دادگاهی شد اما در نهایت دادگاه او را به دلیل جنون تبرئه کرد و دوروتی برای درمان به تیمارستان منتقل شد.

۵. خودکشی‌های متعدد در هتل سیسیل

در سال ۱۹۳۱ مردی ۴۶ ساله در شهر نورتون گم می‌شود و بعد از جستجوهای فراوان در نهایت جسد او را در یکی از اتاق‌های هتل سیسیل پیدا می‌کنند. او با نام غیرواقعی اتاق را رزرو کرده بود و خودش را با خوردن یک کپسول پر شده از سم کشته بود.

این اولین خودکشی در هتل بود اما آخرین مورد نبود. در سال‌های بعد چندین خودکشی اتفاق افتاد. یک نفر گلوی خود را با تیغ برید و چند نفر هم از پنجره اتاق‌ها به بیرون پریدند.

 6. رهگذری که با سقوط یک نفر از بالای هتل جانش را از دست داد

در اکتبر سال ۱۹۶۳ بود که یک مرد ۶۵ ساله در حال عبور از جلوی هتل بود و ناگهان زنی ۲۷ ساله که برای خودکشی از طبقه ۹ هتل پریده بود روی او می‌افتد. پائولین ۲۷ ساله بعد از یک دعوا با همسرش نامه خودکشی می‌نویسد و از پنجره بیرون می‌پرد، غافل از این که با این کار جان یک نفر دیگر را هم گرفت. این اتفاق نشان می‌دهد حتی عبور از کنار هتل سیسیل هم خطرناک است.

۷. تلفنچی که به طرز وحشتناکی کشته شد

در سال ۱۹۶۴ خانمی اپراتور تلفن هتل بود و با لقب «گولدی کبوتر دوست» به دلیل غذا دادن مداوم به پرنده‌ها شناخته می‌شد. به طور ناگهانی جسد او را در اتاقش پیدا کردند. گولدی به شکل وحشتناکی مورد تجاوز و قتل قرار گرفته بود.

بعد از این قتل، مرد جوانی ۲۹ ساله که در هنگام قتل در اطراف دیده شده بود و از قبل هم با گولدی آشنایی داشت دستگیر شد. با این که حتی او را خون آلود دیده بودند اما در نهایت او گناهکار شناخته نشد و آزاد شد. قاتل گولدی هرگز پیدا نشد.

۸. زنی که از پنجره بیرون پرید اما در میان سیم‌ها گیر افتاد

تعداد از پنجره بیرون پریدن در هتل سیسیل واقعاً زیاد است و در یکی از این خودکشی‌ها هم زنی ۲۵ ساله به نام Grace E. Magro از طبقه نهم سقوط می‌کند و روی تیرک خطوط می‌افتد. او را به بیمارستان منتقل می‌کنند اما شدت جراحات به اندازه‌ای بود که زنده نماند. پلیس نتوانست شواهد محکمی پیدا کند که ثابت کند این یک اتفاق بوده است یا خودکشی. هم اتاقی این زن هم توضیحی برای احتمال خودکشی نداشت.

۹. خودکشی دیگر

در یک خودکشی دیگر، در سال ۱۹۵۴، زنی میانسال از شهر سن دیگو از طبقه هفتم هتل بیرون پرید اما به طور اتفاقی روی سایه‌بان ورودی هتل می‌افتد. دختری هم که شاهد این خودکشی بود دچار ترس و اضطراب می‌شود و به بیمارستان منتقل می‌شود. این زن قبل از خودکشی خود یک هفته در هتل اقامت داشت و با نام دیگری اتاق رزرو کرده بود.

۱۰. دستگیری قاتل مخفی شده در هتل

در سال ۱۹۸۸ یک زن پرستار ۳۲ ساله به قتل رسید و تنها کسی که مظنون به قتل بود، هم خانه او یعنی رابرت سالیوان ۲۸ ساله بود. این زن به طرز وحشتناکی با چاقو کشته شده بود. پس از بررسی‌ها پلیس به دنبال سالیوان بود تا در نهایت او را دو ماه بعد در هتل سیسیل پیدا کردند.

۱۱. انتشار عکس شبح در پنجره هتل

تعداد خودکشی‌هایی که با پریدن از پنجره در این هتل منجر به مرگ مسافران شده است زیاد است و آنچنان هم تعجبی ندارد که کسی وجود اشباح یا موجودات فراطبیعی را در هتل مطرح کند. در سال ۲۰۱۴ فردی به نام Koston Alderete عکسی از یکی از پنجره‌های هتل می‌گیرد که گویی یک انسان یا شبح روی لبه‌ی پنجره ایستاده است. گفته می‌شود که ثبت کننده‌ی این عکس بعد از مشاهده‌ی شبح در پنجره‌ی هتل، دچار بی‌خوابی و کابوس شده است.

۱۲. تیراندازی از پشت بام هتل

مردی ۲۶ ساله به نام جفری توماس در سال ۱۹۷۶ به پشت‌بام هتل می‌رود و شروع به تیراندازی به سمت میهمانان و رهگذران می‌کند. خوشبختانه در این تیراندازی او موفق نشد کسی را هدف قرار دهد و پلیس هم به سرعت او را دستگیر کرد. بعد از دستگیری، توماس اعتراف کرد که قصد نداشته کسی را بکشد. او زمانی در بیمارستان روانی بستری بوده است و در اعترافات خود گفته است که می‌خواست با این کار نشان دهد که خریدن اسلحه خطرناک و استفاده از آن توسط یک بیمار روانی برای کشتن چندین نفر چقدر آسان است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست

سیدمحمد میرخانی، مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی می‌گوید: «هیچ‌وقت نمی‌توان گفت، یک نفر به چه علت اقدام به خودکشی کرده است. قطعا عوامل زیادی در این موضوع نقش دارند، اما به‌طور کلی مسائلی در جامعه پزشکی وجود دارد که ممکن است تشدیدکننده عوامل شخصی فرد شود.» به نوشته روزامه دنیای اقتصاد، او معتقد است:«زمانی رشته پزشکی، رشته بسیار محبوبی بود و موقعیت مالی خوبی هم داشت. پزشک با مداوا کردن بیمار حس خوبی پیدا می‌کرد و از جایگاه مطلوبی بهره‌مند می‌شد، اما متاسفانه در چند دهه اخیر مشکلات مالی بیشتر شده است. پزشکان معمولا به دلیل شرایط شغلی از نظر خانوادگی و عاطفی حساس‌تر می‌شوند و از سوی دیگر بیداری‌های مکرر فرد را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.» میرخانی با بیان مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار روی خودکشی پزشکان می‌گوید: «یکی دیگر از عوامل، سختی کار است که وقتی با ناکامی‌های پزشکی روبه‌رو شود، فرد را دچار ناراحتی عمیق می‌کند. از سوی دیگر بحث برخوردهای خشن بیمار و خانواده‌های بیمار با پزشک است. چون موقعیت پزشکان در چند سال گذشته افت کرده است. در بسیاری مواقع خانواده خیلی از بیمارهایی که فوت کردند؛ پزشک را مقصر جلوه می‌دهند. خانواده بیمار معمولا بدون هیچ بررسی برخوردهای خشن نسبت به پزشک معالج اعمال می‌کنند. مواردی دیده شده که حتی به پزشکان حمله کردند یا آنها را با چاقو زدند. به‌طور کلی میزان امنیت پزشکان پایین آمده است.» او یکی دیگر از عوامل موثر بر حال کنونی پزشکان را محیط پادگانی بیمارستان‌ها عنوان می‌کند: «این موضوع به خصوص در مورد رزیدنت‌ها صدق می‌کند. آنها گاهی ۷۲ ساعت نمی‌توانند بخوابند و این شرایط به‌شدت خطرناک است. معمولا این شرایط آنها را دچار افسردگی می‌کند و نیاز به درمان دارند، اما گاهی وقت‌ها این درمان به موقع انجام نمی‌شود. شاید باورش سخت باشد، اما یک پزشک ممکن است تنها فرصت خوابیدن و حمام رفتن را پیدا کند و بیشتر وقت‌ها مشکلاتش لاینحل باقی می‌ماند.»

پیش از این، علی سلحشور، سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی ایران هشدار داده بود: «این حجم از افسردگی میان ‌پزشکان جوان بی‌سابقه است!»

یک مطالعه‌ در سال ۱۴۰۰ درباره وضعیت سلامتی رزیدنت‌های در حال تحصیل در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نشان می‌دهد: «۲۳درصد از دستیاران پزشکی دارای افسردگی شدید تا بسیار شدید بوده‌اند. حدود ۲۵درصد از افراد اضطراب شدید تا بسیار شدید و نزدیک به ۳۴درصد از آنها استرس شدید تا بسیار شدید داشته‌اند.» میرخانی یکی دیگر از ریشه‌های اصلی این شرایط را دوران رزیدنتی می‌داند: «در سیستم سلامت و بهداشت ما تحقیر سیستماتیک وجود دارد. ساختار به‌گونه‌ای است که از رزیدنت بیگاری می‌کشند و او هم هیچ راه فراری ندارد. او نمی‌تواند کوچک‌ترین مخالفتی با بالادستی خود داشته باشد چراکه طبق قراردادی که دارد ممکن است که پای ضامن‌ها و وثیقه‌ای که گذاشته، پیش کشیده شود. بنابراین ترجیح می‌دهد سکوت کند. به هر حال بیشتر این افراد امکان ازدواج ندارند و در یک محیط ناامن زندگی می‌کنند.» سعید بابایی، روان‌شناس با توجه به خودکشی‌های اخیر پزشکان توصیه می‌کند: «هر چقدر ما شرایط خوبی داشته باشیم و از تمام اختلال‌ها به دور باشیم مثل افسردگی و اضطراب، ممکن است حس ناکافی بودن ما را به پوچی برساند و تمام تروماهای دوران کودکی تاثیر مستقیم رویمان بگذارد.» زندگی در اتاق‌های محقر

میرخانی در ادامه عوامل تاثیرگذار روی حال کنونی جامعه پزشکی می‌گوید: «بسیاری از دانشجویان پزشکی برخلاف تصور عمومی در دوران گذراندن طرحشان در شهرستان‌ها معمولا در اتاق‌های محقر زندگی می‌کنند. شما ببینید چند عامل آنها را تحت‌تاثیر قرار داده است. پس وقتی همه این عوامل دست به دست هم می‌دهند برخی به پایان زندگی می‌اندیشند.»

میرخانی با تاکید بر این مساله که «خودکشی در دین ما اخلاقی و پسندیده نیست» یادآوری می‌کند: «افرادی که خودکشی می‌کنند در شرایط خاص روحی قرار می‌گیرند و آگاهی خود را به زندگی از دست می‌دهند و عملشان ناخودآگاهانه است. بنابراین این امر یاغی‌گری در برابر خدا یا کفر نیست.»

اگر چه ممکن است این مساله به میان آید که پیش از این هم خیلی از رزیدنت‌ها و پزشکان با این عوامل دست‌وپنجه نرم می‌کردند، با این حال میرخانی می‌گوید: «زمانی مردم برای پزشکان احترام زیادی قائل بودند، اما اکنون اقبال عمومی جامعه از دست رفته است. دیگر احترام پیشین خود را ندارند. ارتباط میان مردم و پزشکان نامناسب شده است و دلیل این امر به ساختار بهداشت کشور برمی‌گردد. هزینه‌های درمان بالا رفته است و بیمه‌ها معمولا این هزینه را نمی‌پردازند و بیمار و پزشک رودرروی هم قرار می‌گیرند.»

حال باید دید که مسوولان چه راه‌حلی برای برون‌رفت از شرایط کنونی دارند و چگونه می‌توانند محیط پزشکان را امن کنند تا این اندازه تنها نباشند تا به جایی برسند که حتی از فرزند خود بگذرند و خود را بکشند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900407

دیگر خبرها

  • ماجرای «نفرین فرعون» چگونه بر سر زبان‌ها افتاد؟
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • ببینید | گیاه مرگباری که باعث خودکشی کردن قربانی می‌شود!
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!