Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی قهاری، مدیرعامل سابق اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمان در نامه‌ای به نقد عملکرد اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور پرداخت، متن این نامه بدین شرح است؛

«باسمه تعالی 

مدیرعامل و اعضای محترم هیأت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور 

با سلام و احترام، از آن‌جایی که در چهاردهمین مجمع عمومی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور که در مردادماه سال‌ جاری در مشهد مقدس برگزار شد بنده به عنوان موافق ادغام دو اتحادیه نوبت گرفتم، اما متأسفانه فرصت صحبت به حقیر داده نشد، از باب وظیفه امر به معروف و نهی از منکر مطالبی را که قصد داشتم آن‌جا بیان کنم به صورت نامه سرگشاده در چند محور خدمتتان مطرح می‌کنم: 

۱- در قضیه ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور، حق و باطل کاملاً روشن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادغام یعنی اتحاد، عدم ادغام یعنی تفرقه؛ بدیهی است که اتحاد، حق است و تفرقه، باطل. 

2- واضح است که عدم ادغام اتحادیه‌ها موجب موازی‌کاری و دو برابر شدن هزینه‌های اداره کردن دو اتحادیه کشوری و اتحادیه‌های استانی تابع آنها خواهد شد. هزینه‌هایی مانند: اجاره ساختمان، حقوق و بیمه پرسنل، برگزاری مجامع عمومی سالانه و ... که در ترازنامه مالی دو اتحادیه قابل مشاهده و حاکی از اعداد و ارقام نجومی است. روشن است که این هزینه‌ها باید از بودجه قرآنی کشور پرداخت شود؛ بودجه‌ای که برخی از مؤسسات قرآنی در مناطق محروم کشور مثل جنوب کرمان - که قرآن‌آموزان قادر به پرداخت شهریه اندک هم نیستند - آرزوی دریافت هزار تومان آن را دارند. مدیران محترم مؤسساتی که رأی به عدم ادغام دو اتحادیه داده‌اند، متوجه باشند که این هزینه‌های گزاف ناشی از عدم ادغام اتحادیه‌ها از جیب مؤسسات آنها پرداخت خواهد شد؛ زیرا با دو برابر شدن هزینه‌های ناشی از عدم ادغام اتحادیه‌ها دیگر پولی باقی نمی‌ماند تا بین مؤسسات تقسیم شود. 

3- در چهاردهمین مجمع عمومی اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور، رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت، ایرادات و عیوبی در مورد افرادی که در جلسه حضور نداشتند، مطرح کردند که بر فرض صحت آنها، غیبت آن افراد محسوب می‌شود. از آن‌جا که سخنان ایشان موجب تحریک احساسات اعضای مجمع عمومی اتحادیه شد و زمینه رأی به عدم ادغام را فراهم کرد، از نظر شرعی و اخلاقی لازم بود، ابتدا افرادی که نقاط ضعف آنها بیان شد در جلسه حاضر می‌شدند و از خود در برابر اتهامات وارده دفاع کرده، سپس رأی‌گیری صورت پذیرد. بدیهی است اعضای محترم مجمع عمومی که رأی به عدم ادغام دادند، همگی قضاوت یک‌طرفه کرده و چنین قضاوتی شرعاً مردود است. 

۴- هیأت مدیره ۹ نفره اتحادیه مدغم استان کرمان، متشکل از پنج نفر از مؤسسات دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی و چهار نفر از مؤسسات دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و بحمدالله همگی با هم دوست بوده و هیچ‌گونه اختلافی در استان وجود ندارد. تا آن جایی که بنده مطلع هستم اکثر قریب به اتفاق اتحادیه‌های مدغم  استانی نیز وضعیت مشابه استان کرمان را دارند. خواهشمند است اختلافاتی که در تهران بین دو اتحادیه کشوری وجود دارد به استان‌ها سرایت نداده و اتحاد و انسجام بین مؤسسات قرآنی استان‌ها را با تشکیل اتحادیه دوم در استان‌ها دچار تفرقه نکنید».              

انتهای پیام                                                                           

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ادغام اتحادیه ها ایکنا قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا شهرستان خواف گفت: پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد. حجت الاسلام هادی صاحبقرآنی افزود: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمان فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است. وی افزود: طرح مسطورا یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود. در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که به همت اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت شرکت اپال پارسیان سنگان برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • جشنواره قرآنی «حیات» در مشهد برگزار می‌شود
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید
  • راز اختلاف سنی ۱.۵ میلیون ساله یک جفت ستاره مشخص شد