Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حمید شکری روز یکشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذائی مراغه افزود: حرکت دستگاه ها در مرتفع ساختن برخی مشکلات از جمله فاضلاب مناطق روستایی، پادگان و نیز مصوبات قبلی این کارگروه باید سرعت گیرد.
وی ادامه داد: در اجرای مصوبات این کارگروه که زمینه ساز تامین امنیت و سلامت جامعه است، کارهای انجام گرفته توسط دستگاه های متولی امر نباید به صورت رفع تکلیفی و مقطعی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شکری اضافه کرد: در راستای رفع مشکل فاضلاب روستایی، با توجه به کمبود بودجه در زمینه ایجاد شبکه جمع آوری و تصفیه خانه فاضلاب، دهیاری و بخشداری ها گام های موثری در این زمینه با مشارکت روستاییان برمی دارند.
وی گفت: اجرای چاه های جذبی برای استفاده واحدهای روستایی در وضعیت فعلی می تواند راهکار مناسبی برای رفع مشکل زیست محیطی فاضلاب مناطق روستایی باشد.
وی افزود: همچنین در راستای رفع این مشکلات، طرح اجرای شبکه فاضلاب برای سه روستای این شهرستان مصوب شده و برای عملیاتی شدن به مناقصه واگذار شده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه با اشاره به وجود برخی مشکلات زیست محیطی در مناطق حاشیه و روستایی این شهرستان گفت: رفع مشکلات زیست محیطی و بهدشاتی اولویت این دانشکده است.
اصغر تنومند افزود: همچنین برای ارائه خدمات بهداشتی، تاکنون تمامی خانه ها و مراکز بهداشت بالای 20 سال عمر در این شهرستان نوسازی و بازسازی شده است.
وی ادامه داد: به برکت اجرای طرح تحول نظام سلامت توسط دولت تدبیر و امید، هم اکنون خدمات بهداشتی به دوردست ترین روستاهای شهرستان نیز رسیده است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز گفت: رفع مشکل سگ های ولگرد با توجه به آغاز فصل زاد و ولد این حیوان در سطح شهر توسط نهادهای متولی امر ضروری است.
سلیمانی افزود: همچنین اجرای طرح ایجاد کانون سلامت محلات و خدمات پایه سلامت کارکنان دولت به عنوان طرحی موثر از سوی دولت گام موثری در راستای توسعه زیرساخت های بهداشتی است.
به گزارش ایرنا، هم اکنون 18 مرکز بهداشت شهری در قالب مراکز جامع سلامت و 80 خانه بهداشت روستایی در شهرستان مراغه خدمات بهداشتی برای ساکنان مناطق شهری و روستایی ارائه می دهند.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی تامین امنیت حیوان زیست محیطی شهری و روستایی علوم پزشکی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند