Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراغه – ایرنا – بخشدار مرکزی مراغه از وضعیت نگهداری نامطلوب طرح های انجام شده در روستاهای این بخش انتقاد کرد و گفت: نگهداری از طرح های انجام شده از اجرای آن مهمتر بوده که متاسفانه در این مورد کوتاهی شده است.

به گزارش ایرنا، حکیمه انتظاری روز یکشنبه در جلسه دهیاران بخش مرکزی مراغه افزود: تمامی طرح هایی که در روستاها اجرا می شود حق مردم و بیت المال است و باید در نحوه نگهداری آن دقت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین از تمامی دهیاران خواست تا پایان سال طرح های نیمه تمام در روستاها را به تکمیل کنند تا برای سال آینده طرح نیمه تمامی باقی نماند.
انتظاری همچنین توجه به نظافت عمومی در روستاها را ضروری عنوان کرد و افزود: رسیدگی به نظافت روستاها از وظایف دهیاران و شوراهاست که باید با برنامه ریزی و هماهنگی بیشتری نسبت به این امر اقدام شود.
وی توجه به بهداشت محیط روستا، نهادینه کردن فرهنگ بهداشت و نظافت عمومی در روستاها، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در روستاها و جمع آوری زباله های روستایی را از جمله مهمترین اهدافی بخشداری مرکزی در راستای سالم سازی روستاها عنوان کرد.
بخشدار همچنین به جمع آوری پسماندهای روستایی از سوی شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی اشاره کرد و افزود: مشارکت و همکاری اهالی در جمع آوری پسماندها در روستاها ضروری است و باید با فرهنگ سازی و همکاری اهالی، نسبت به جمع آوری پسماندها در روستاها اقدام شود.
وی افزود: فلسفه ایجاد دهیاری فراهم کردن زمینه همفکری مسئولان این حوزه با مردم و ایجاد خلاقیت در راستای عمران و آبادانی روستاهاست.
انتظاری ادامه داد: دهیاران باید باطن و ظاهر روستاها را متناسب با زمان و موقعیت هر روستا متحول کنند و بر این باوریم که این کار با اعمال مدیریت خلاقانه و تدبیر امکان پذیر است.
بخش مرکزی مراغه با 74 روستا دارای 68 هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با 245 نفر عضو و 66 روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي روستاها دهياران مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۰۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • پاسخ همتی به انتقاد خبرگزاری دولت
  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • انتقاد آیت‌الله مدرسی از مشروب‌خوری برخی پزشکان در فارس
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • دهیاران و شوراهای اسلامی در تنگستان مفاخر حوزه خود را معرفی کنند
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان