Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی یزد گفت: اینکه استان یزد در نمایشگاه های بین المللی صنایع دستی بویژه نمایشگاه های خارج از کشور حضور کمرنگی دارد موضوع درستی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در نشست خبری به مناسبت برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی گفت: یازدهمین نمایشگاه کشوری صنایع دستی  و دومین نمایشگاه تخصصی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی از 22 لغایت 26 آبان ماه در استان یزد برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدرضا دهقان مهرجردی» با بیان اینکه 205 غرفه برای برگزاری این نمایشگاه پیش بینی شده است، اذعان داشت: معرفی تولیدات صنایع دستی و فراهم کردن بستر مناسب به منظور ارائه محصولات متنوع از اهداف اصلی این نمایشگاه است.

وی از اختصاص دو غرفه مجزا برای هر استان در این نمایشگاه خبر داد و گفت: از همه استان‌ها برای شرکت در این نمایشگاه دعوت شده تا معرفی و عرضه محصولات صنایع دستی شاخص و بومی خود را انجام دهند.

معاون میراث فرهنگی یزد افزود: از آنجا که زیلو و حصیر به عنوان یک برند تولیدی صنایع دستی یزد در کشور شناخته می شود  و میبد به عنوان شهر زیلو ثبت جهانی شده یکی از بخش های مهم نمایشگاه امسال حوزه تخصصی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی است.

وی همچنین از حضور 21 شهر و روستا ملی و جهانی در یازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی استان یزد خبرداد و گفت: از 21 شهر و روستای ملی و جهانی شده دعوت کرده ایم تا با حضور در این نمایشگاه قابلیت و ویژگی ها جهانی و ملی را خود را  معرفی کنند.

دهقان مهرجردی در تشریح جزئیات نمایشگاه گفت: رشته های هنری  مشبک، معرق چوب، اجسام سنگی، البسه محلی، بافت های سنتی، تراش شیشه،  چهل تکه دوزی، خراطی و قلم کاری از جمله صنایع دستی هستند که در این نمایشگاه غرفه خواهند داشت.

وی ادامه داد: از شهرهایی که  سیاه چادر به عنوان صنایع دستی آن ها شناخته می شود برای حضور در نمایشگاه دعوت شده؛ همچنین مراکز دانشگاهی استان یزد که مرتبط با صنایع دستی فعالیت دارند در نمایشگاه حضور خواهند داشت.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی یزد، در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: اینکه استان یزد در نمایشگاه های بین المللی صنایع دستی بویژه نمایشگاه های خارج از کشور حضور کمرنگی دارد موضوع درستی است اما منحصر به بخش گردشگری و میراث فرهنگی نیست و در سایر حوزه ها مانند صنعت نیز این ضعف وجود دارد.

دهقان مهرجردی، تاکید کرد: بازار صنایع دستی نیازمند ورود جدی بخش خصوصی و در کنار آن حمایت دولت است؛ متاسفانه صادرات صنایع دستی در استان یزد به علت حجم کم آن با مشکلات جدی مواجه است و کسی بخواهد تولیدات خود را صادر کند معطل خواهد شد به همین دلیل از طریق تهران اقدام به صادرات می کند.

وی در رابطه قیمت گذاری صنایع دستی نیز خاطرنشان کرد: ساز وکار مناسبی در بحث قیمت گذاری صنایع دستی وجود ندارد چراکه متولی قطعی  حوزه صدور پروانه، قیمت گذاری و بازرگانی صنایع دستی بین اداره صمت و سازمان میراث فرهنگی مشخص نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد

فرمانده یگان‌ حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از دستگیری سه نفر در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه پس از حفر گودالی به عمق ١٥ متر به منظور کشف اشیای تاریخی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، سرهنگ محمدرضا زارعی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستاهای شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان، پس از بازدید از منزل شخصی، سه نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، گفت: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض دو متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

سرهنگ زارعی اضافه کرد: پرونده قضائی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش داده و ما را در حفاظت از این سرمایه ملی یاری کنند.

کد خبر 750746

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود