Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@22:39:48 GMT

تمرکز زدايي مالي براي کشور يک الزام است

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۷۳۲۵۶

تمرکز زدايي مالي براي کشور يک الزام است

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري خراسان رضوي گفت: تمرکز زدايي از ساختار اقتصادي و مالي کشور که در سند پايه الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت به آن اشاره شده نه يک توصيه بلکه يک الزام است.

علي رسوليان روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: به طور مثال هم اکنون تقريبا همه مراودات مالي و تجاري کشور افغانستان با ايران از مسير و مجراي خراسان رضوي انجام مي شود و به نظر مي رسد در اين خصوص بايد به اين استان اختيارات بيشتري داده شود و در اين زمينه تمرکززدايي گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: در مقولات بانکي، کارشناسان بانکي استان خراسان رضوي به هيچ وجه توانايي و کارآمدي کمتري از کارشناسان مقيم مرکز ندارند اما اختيارات و منابع مالي محدود، دست آنها را بسته و مانع از بروز توانمندي آنها شده است که در اين زمينه هم نياز به تمرکززدايي داريم.
وي گفت: شرکتهايي در استان خراسان رضوي هستند که ماليات خود را خارج از استان پرداخت مي کنند يعني هزينه آنها براي استان است ولي درآمدشان در مرکز پرداخت مي شود اين در حالي است که مي توان از طريق تمرکززدايي، براي استان درآمدزايي کرد.
رسوليان افزود: تجربه مفيدي از تمرکززدايي در بازارچه هاي مرزي خراسان رضوي حاصل شده بطوريکه تمام امور به اين بازارچه ها واگذار شده است و مديران بازارچه ها فقط به استانداري گزارش کار مي دهند و در اکثر امور به آنها تفويض اختيار شده است.
وي اظهار داشت: واگذاري اختيارات و تمرکززدايي براي مديران در همه عرصه ها و زمينه ها کار سختي است و بايد آن را تمرين کرد تا به يک باور، رويکرد، منش و رويه مديريتي تبديل شود.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامي خرداد ماه سال 1390 طي حکمي فرمان تاسيس مرکز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت را صادر و اعضاي شوراي عالي آن را منصوب کردند.
در همين راستا طي سالهاي گذشته با کمک فرهيختگان و دانشمندان مختلف سندي تهيه و تنظيم شد که در پنج بخش شامل مباني، آرمان، رسالت، افق و تدابير با 56 بند به مسائل مختلف کشور در زمينه هاي سياسي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، امنيتي و حتي بين المللي مي پردازد.
اين سند، بالادستي و عملياتي است که در راس همه سياستگذاريها و سندهاي چشم‌ انداز قرار دارد.
1922/ 6053
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۳۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در مراسم بهره برداری از ۲ هزار و ۹۵۰ طرح بسیج سازندگی خراسان رضوی گفت: این طرح های محرومیت زدایی پارسال با همکاری ۶ هزار گروه جهادی در سطح استان خراسان رضوی اجرا شد.

وی گفت: سال گذشته بسیج سازندگی ۲ هزار و ۶۸۰  پنل‌ خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و ۳۰ مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که به بهره برداری رسید.

سردار محمد زهرایی افزود: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت بسیج سازندگی کشور است. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند که طرح‌های اشتغال زایی و تولیدی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد.

وی گفت: بسیج سازندگی پارسال ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند و در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ابراز داشت: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است و در این زمینه آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستا‌های کشور اجرا شد.

وی بیان داشت: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم بسیج سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته وی، سازمان بسیج سازندگی پارسال ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.

دیگر خبرها

  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد