Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر ارتباط صنعت با دانشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اشتغال‌زایی و کارآفرینی تنها با تقویت صنعت رقم می‌خورد که در این میان باید ارتباط دانشگاه و صنعت مورد کنترل قرار گرفته و گسترش یابد. ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد سعید سیف ظهر امروز در نشست ارتباط صنعت با دانشگاه که در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) برگزار شد اظهار داشت: با وجود سرمایه‌گذاری‌های وسیع توسط وزارت علوم و پیدایش دستاوردهای علمی برای کشور، اما تحول مثبت در بخش اشتغال‌زایی حاصل نشده است و یک سوم بیکاران کشور را دانش آموختگان دانشگاه ها تسکیل داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اشتغال‌زایی و کارآفرینی تنها با تقویت صنعت رقم می‌خورد که در این میان باید نوع ارتباط دانشگاه و صنعت مورد کنترل قرار گرفته چراکه بسیاری از مباحث فرهنگی و اجتماعی همچون نظام پذیرش دانشجو، پایان نامه ها، مراکز پژوهشی، قوانین و امور حقوقی، انجمن‌های علمی، کارآموزی، کارورزی و پارک های علم و فناوری تحت شعاع این ارتباط هستند‌.

مدیرکل دفتر ارتباط صنعت با دانشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت علوم و ستاد کل نیروهای مسلح جهت تقویت مهارت‌ها و اشتغال‌زایی، 700 دانش‌‌آموخته از دانشکدهای کشور، خدمت سربازی خود را در آزمایشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان سپری می‌کنند تا مهارت کافی را برای ورود به عرصه کار کسب کنند.

وی عنوان کرد: 4 میلیون دانش‌آموخته فارغ التحصیل از دانشگاه‌ها با وجود تمام ظرفیت‌ها و توانایی‌هایی که دارند در عرصه کار و اشتغال موفق نبوده و تنها تعداد محدودی به موفقیت نائل آمده‌اند چرا که با وجود 3 هزار واحد دانش بنیان در کشور اما باز هم تمام دانس‌آموختگان نمی‌توانند از ظرفیت آن استفاده کنند.

سیف افزود: کشور ما در راستای کارآفرینی ظرفیت‌های متعددی همچون وجود پنج هزار و 800 کیلومتر ساحل، ذخایر معدنی متنوع، جمعیت دانشجویی بالا و رتبه اول مالکیت نفت و گاز دنیا دارد که باید دانشگاه‌ها در راستای تعیین وضعیت کشور به عنوان دانشگاه نسل چهارم و کارآفرین در عرصه توسعه و پیشرفت اقتصاد و صنعت نقش داشته باشند.

وی بیان کرد: طرح رصد اشتغال در جهت کمک‌رسانی به وزارت علوم در برنامه‌ریزی و آمایش رشته‌ها و همچنین تدوین برنامه‌ دانشگاه‌ها اجرایی شده و پس از اعلام نتایج توسط 80 دانشگاه کشور، رشته مکانیک بیشترین و الهیات کمترین شاغل را داشته و اکثر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در نهادهای غیررسمی فعالیت دارند.

 انتهای پیام/ح

R41364/P1357/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی

رویداد فن‌آب با هدف حمایت از ایده‌های برتر بهینه‌سازی مصرف آب در صنعت نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سیدمهدی حجازی اظهار کرد: حامی اصلی رویداد فن‌آب (فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

وی در ارتباط با اهمیت بهینه‌سازی آب در صنعت نساجی افزود: صنعت نساجی به‌خصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آب‌بر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی به‌شمار می‌رود، تعداد قابل توجهی از این واحدها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوری‌های مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.

دانشیار دانشکده مهندسی نساجی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و در برابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از این‌رو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.

حجازی با بیان اینکه روش‌های سنتی مصرف آب با مصرف بیش از ده‌ها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روش‌های نوین تغییر کند، اضافه کرد: هدف این رویداد شناسایی ایده‌های دانشجویی، استارت‌آپی و واحدهای صنعتی دانش‌بنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت می‌کنند نیز دعوت شده تا یک فن‌بازار شکل بگیرد.

وی در رابطه با طرح‌های ارسال شده به دبیرخانه رویداد بیان کرد: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده است که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری و به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرح‌ها و صنعت برقرار شود.

حجازی برقراری ارتباط بین شرکت‌کنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهم‌تر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: روز پنجم اردیبهشت داوری نهایی انجام می‌شود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح می‌کند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق می‌گیرد.

کد خبر 747357

دیگر خبرها

  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی