Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون توسعه مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی گفت: «حوزه برنامه‌ریزی سازمان میراث فرهنگی کشور با مشارکت مدیران و کارشناسان ارشد استان‌ها در راستای استفاده بهینه از تجارب همگان در سازمان به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.»

به‌گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان محمد خیاطیان معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور و سیدمحسن دلبری مدیر کل امور استان‌های سازمان در سفری یک روزه به استان اصفهان از چند طرح مرمتی در شهر تاریخی اصفهان به ویژه طرح‌های مرمتی تبدیل خانه‌های تاریخی به اقامتگاه‌های گردشگری همچون خانه تاریخی دهدشتی بازدید کردند و در نشست شورای معاونین اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست پس از ارائه گزارشی از فعالیت‌های اداره کل در حوزه‌های امور مالی و اداری، گردشگری، سرمایه گذاری، صنایع دستی و میراث فرهنگی که توسط فریدون الله یاری مدیر کل میراث فرهنگی استان و معاونان ارائه شد، معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی تشریح کرد: بی شک استان اصفهان یکی از استان‌های پیشرو در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور است.

وی همچنین با اشاره به اینکه سازمان میراث فرهنگی کشور در حوزه ستادی تلاش می‌کند تا همواره در کنار استان‌ها حامی آن‌ها باشد افزود: با توجه به شرایط کنونی کشور باید تلاش کنیم تا فعالیت‌های این سازمان به ویژه در حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی به سمتی سوق یابد تا از طریق آن بتوان به اقتصاد کشور بیش از گذشته یاری رسانی کرد.

خیاطیان همچنین با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای بهبود شرایط مالی کارکنان این سازمان تصریح کرد: اگر قرار باشد تا پایان سند چشم انداز توسعه بیست ساله کشور در سال ۱۴۰۴ به ۲۰ میلیون گردشگری دست یابیم باید تلاش کنیم تا همکاران این سازمان با انگیزه و قوت قلب مضاعفی در این فعالیت بزرگ تشریک مساعی کنند.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور همچنین در بخش دیگری از سخنانش به لزوم برون سپاری فعالیت‌های سازمان در حوزه‌های نظارت تاکید کرد و گفت: بدون شک نظارت عالیه بر طرح‌هایی نظیر مرمت‌های میراث فرهنگی بر عهده سازمان است، لکن با تمرکز بر روی آموزش صحیح اعضای انجمن‌های دوستدار میراث فرهنگی، راهنمایان گردشگری و اعضای جوامع هتلداران و مهمانپذیران می‌توان برخی نظارت‌های کیفی در حوزه هائی همچون گردشگری را به این نهاد‌ها با نظارت عالیه سازمان واگذار کرد.

خیاطیان همچنین در ادامه این نشست به ادامه روند ارائه اعتبارات اضطراری برای مرمت بنا‌های تاریخی پرداخت و گفت: «تحت هر شرایطی تلاش داریم تا در این حوزه هیچگونه نقصانی در زمینه بودجه‌های مرمتی ایجاد نشود، با این وصف تلاش داریم تا درآذرماه امسال در راستای بهبود عملکرد در حوزه خدمات رسانی به گردشگران طرح ارائه بلیت الکترونیک را در بنا‌های شاخص تاریخی اصفهان ارائه کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میزان میراث فرهنگی خیاطان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا