Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتابخانه ها و سالن های مطالعه اصفهان از این پس با اجرایی شدن طرح شبانه از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۲:۳۰ باز خواهند بود و شهروندان برای استفاده از این طرح باید حق عضویت ۲۰۰ هزار ریالی بپردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز؛ پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان طبق روال گذشته با بررسی طرح ها و لوایح جاری و تصویب آن ها همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اولین لایحه ای که به صورت  دو فوریت به صحن علنی  شورا آمده بود لایحه طرح ساعات شبانه و ایام تعطیل سالن های مطالعه است که از ساعت بیست و سی تا بیست و دو سی در اختیار شهروندان قرار گیرد.

محمد عیدی، رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در باره این لایحه گفت: فشارهای اجتماعی زیادی صورت گرفته و مخاطب فکر می کند زمان آن فوت شده است به طوری که حتی کار به دخالت  نیروی انتظامی هم رسید که کتابخانه باز بماند.

شیرین طغیانی،عضو شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح منطقه بندی ندارد و مبلغ ارائه شده یعنی 20 هزار تومان برای افرادی که می خواهند مطالعه کنند زیاد است اما مهدی مقدری دیگر عضو شورا  در واکنش به این صحبت ها ابراز داشت: مبلغ مورد نظر متناسب  با خدماتی  که به آنها ارائه شده است.

در نهایت این لایحه با ده رأی موافق و یک رأی ممتنع  به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

لایحه بعدی پیشنهاد اهداء مبلغ یک میلیارد و ۴۲۰ هزار ریال به جامعه خیریه امام محمد باقر(ع)جهت توزیع سبد ارزاق و کالای اساسی بین نیازمندان بود که ضمن اعلام نظر کمیسیون فرهنگی و ورزشی در جلسه علنی مورد بررسی قرار گرفت.

نصیر ملت یادآور شد:خیریه در سطح شهر زیاد است و باید به سوال پاسخ داده شود چرا این خیریه انتخاب شده است؟

فتح الله معین عنوان کرد: درست است که در شهر خیریه های زیادی مشغول هستند و در ماه رمضان و ماه محرم و صفر نذری های بسیاری می دهند اما اینکه خیریه امام محمدباقر(ع) انتخاب شده به این دلیل است که از قدیم الایام هیئت امنای آن را می شناسیم و برای توزیغ ارزاق از شهرداری هم دعوت می کند.

در نهایت این لایحه نیز با 6 موافق و دورأی مخالف به تصویب رسید

طرح پیشنهادی هفت نفر از اعضای شورا با موضوع «الزام شهرداری اصفهان به تهیه نقشه جامع توسعه شهر هوشمند» با اعلام نظرکمیسیون‌های تلفیق و حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات نیز با یازده رأی موافق تصویب شد.

و آخرین لایحه امروز شورا، پیشنهاد اختصاص مبلغ ۱۵ میلیارد ریال کمک به تکمیل و تجهیز موزه دفاع مقدس با اعلام نظر کمیسیون‌های تلفیق، فرهنگی و ورزشی شورای شهربود که با هشت رأی موافق به تصویب رسید.

هیچ اقدام عمرانی قابل توجهی در دوره جدید شورا انجام نشده است

شیرین طغیانی در نطق  میان دستور خود به تولد پیامبر اکرم (ص) به عنوان مظهر مکارم الاخلاق اشاره کرد و گفت: امروزه هر کس می تواند با کوچکترین امکانات خود را خبرنگار دانسته و مـتأسفانه برخی مواردی را انتشار می دهند که صحت ندارد از مصادیق مشخص حق الناس است.

امیراحمدندآور دیگر عضو شورا  خطاب به شهردار اصفهان گفت: مدت 14 ماه است که سازمان فاوای شهرداری اصفهان بدون مدیریت اداره می شود و مدیری برای آن مشخص نشده و این امر باعث سردرگمی کارمندان شده است که خواهش مندم نسبت به این موضوع رسیدگی شود.

مهدی مقدری عضو شورای اسلامی شهر اصفهان هم اقدامات شورای نامگذاری و شورای اسلامی شهر مبنی بر نامگذاری دو خیابان به اسم فاطمی و جمالزاده را ستودنی دانست.

علیرضا نصر اصفهانی، نائب رییس شورای اسلامی شهر  اصفهان هم در تذکر خود گفت: خط یک مترو که روزانه بیش از 50 هزار نفر از شهروندان را جابه جا می کند هنوز ناقص است به گونه ای که هنوز سیستم اطفا حریق آن دارای اشکال است.

اصغر برشان، نائب رییس کمیسیون حمل و نقل، محیط زیست و فناوری اطلاعات تاکید کرد: با وجود آنکه اصفهان از نظر نظافت زبانزد خاص و عام  است اما از نظر تعداد سرویس بهداشتی دارای کمبود است و این موضوع برای این شهر توربیست پذیر قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بخش زیادی از درآمد استان اصفهان به دولت واریز می شود اما کمترین میزان اعتبارات ملی به این استان اختصاص داده می شود بنابراین با  توجه به فصل جدید بودجه بندی، دولت و نمایندگان مجلس باید ضمن مطالبه گری خواستار رفع موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان اصفهان شوند.

نصیر ملت، رییس کمیسیون امور اقصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز به عنوان آخرین تذکر این پنجاه و پنجمین جلسه علنی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه یک سوم از فعالیت شورای پنجم شهر اصفهان گذشته اما برخلاف شعارهایی داده شده هیچ اقدام عمرانی قابل توجهی اجرایی نشد و تکمیل پروژه های نیمه تمام هم نیازمند دو هزار 800میلیارد تومان است، هرچه سریع تر باید به این وضعیت رسیدگی شود که این موارد باید در بودجه ریزی سال 98 اصفهان مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود

شهردار کرمانشاه گفت: در صحن علنی شورای شهر سه مرتبه از رئیس شورا درخواست کردم که در مورد دو فوریت لایحه رای‌گیری شود، اما اصرار داشتند لایحه باید به کمیسیون مربوطه برود در حالی که رفتن لایحه دو فوریتی به کمیسیون مربوطه مغایر قانون است و لایحه بودجه ۱۴۰۳ باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود.

نادر نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از کرمانشاه با اشاره به اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری کرمانشاه به شورای اسلامی شهر، اظهار کرد: بیش از سه ماه است که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه و اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ به شورای شهر کرمانشاه ارائه شده است.

وی افزود: شورای اسلامی شهر کرمانشاه سوالاتی در خصوص لایحه بودجه مطرح کرد که در کمیسیون‌های مختلف مورد بررسی قرار دادند.

شهردار کرمانشاه ادامه داد: بر اساس وظیفه برای پاسخ به سوالات شورای شهر به اتفاق معاونان شهرداری در جلسات کمیسیون برنامه‌ریزی و بودجه و کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر شرکت کردیم و به سوالات آنها پاسخ دادیم.

نوروزی تصریح کرد: از اعضای شورای شهر طی چند نوبت برای حضور در شهرداری دعوت کردیم و لوایح بودجه سال ۱۴۰۳ و اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ را به صورت مفصل و جامع توضیح دادیم.

وی گفت: به‌رغم انجام تکالیف و اقدامات قانونی لایحه بودجه پیشنهادی شهرداری کرمانشاه به شورای شهر ارسال شد، اما به تصویب نرسید؛ بنابراین موضوع را به صورت کتبی به استحضار استاندار کرمانشاه رساندم که برای رسیدگی به فرماندار کرمانشاه ابلاغ کردند.

شهردار کرمانشاه تاکید کرد: فرماندار کرمانشاه از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه درخواست کرد تا جلسه فوق‌العاده‌ای برگزار کند که در هفتم اسفند سال گذشته جلسه با حضور تمام اعضای شورا برگزار و لایحه بودجه شهرداری کرمانشاه به تصویب رسید، اما نه تنها به شهرداری کرمانشاه ابلاغ نشد، بلکه رئیس شورای شهر از امضای مصوبه و ارسال آن به کمیته تطبیق فرمانداری کرمانشاه خودداری کرد.

نوروزی ادامه داد: پس از اینکه کلیات بودجه اصلاح شد مصوبه دیگری از شورای اسلامی شهر به فرمانداری کرمانشاه مبنی بر اینکه دوازدهم اسفند بودجه تأیید شده است، ارسال می‌شود که این مصوبه با مصوبه اول مغایرت داشته است.

وی اضافه کرد: هیئت تطبیق فرمانداری کرمانشاه نظر داده است که مصوبه دوم ارسالی شورای اسلامی شهر کرمانشاه خلاف قانون است، تخلف صورت گرفته و باید در هیئت حل اختلاف استان بررسی شود، اما قید کردند به جهت ضرورت در صورتی که شهرداری مصوبه را پذیرفته است آن را اعمال کنند، با این وجود در نهایت این مصوبه تخلف است.

شهردار کرمانشاه گفت: در نهایت برای بررسی اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ روز دوشنبه سوم اردیبهشت به اتفاق معاون برنامه‌ریزی، مدیر کل بودجه، مدیر کل مالی و مدیرکل حراست شهرداری در صحن علنی شورای شهر برای توضیحات حضور رساندیم.

نوروزی ادامه داد: اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ با قید دو فوریت بود که برابر قانون باید ابتدا در مورد دو فوریت آن رأی‌گیری و در صورت تصویب در صحن مطرح شود.

وی تصریح کرد: در صحن علنی شورای شهر سه مرتبه از رئیس شورای اسلامی شهر درخواست کردم که در مورد دو فوریت لایحه رأی گیری شود، اما رئیس شورای شهر گفت رأی‌گیری شده و دو فوریت را قبول داریم، اصرار داشتند لایحه باید به کمیسیون مربوطه برود در حالی که رفتن لایحه دو فوریتی به کمیسیون مربوطه مغایر قانون است.

شهردار کرمانشاه ادامه داد: تصویب نشدن لایحه بودجه و ابلاغ نشدن لایحه بودجه شهرداری می‌تواند در سطح شهر مشکلاتی به وجود آورد، زیرا شهرداری نمی‌تواند قراردادی منعقد کند.

نوروزی افزود: انعقاد قرارداد نیازمند ردیف بودجه و کد ردیف بودجه است، زیرا مناقصه‌ها قابلیت برگزاری نخواهند داشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر با سه ماه تأخیر در برگزاری مناقصه و انعقاد قرارداد مواجه شدیم، درخواست داریم که سریعاً موضوع اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۲ و لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود تا شهرداری بتواند به شهروندان در حوزه‌های مختلف از جمله آسفالت، خرید قیر، خدمات شهری و زیباسازی شهر و پرداخت حقوق و مزایا کارکنان خدمات ارائه کند.

نوروزی خاطرنشان کرد: درخواست داریم که برای جلوگیری از اخلال در امر خدمت‌رسانی به شهروندان، موضوع لایحه بودجه شهرداری تعیین تکلیف شود و مراتب نیز به صورت کتبی به مراجع نظارتی اعلام خواهد شد.

کد خبر 747599

دیگر خبرها

  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • ارسال ۳۰ اثر ادبی به کنگره ملی امام‌زادگان محروق(ع) نیشابور
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه