Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، علیرضا تابش در نشست سالگرد زلزله استان کرمانشاه گفت این زلزله به قدرت ۷.۳ ریشتر در عمق ۱۹ کیلومتری رخ داد که در نوع خود زلزله بزرگی محسوب می شود. با توجه به اینکه قانون، بنیاد مسکن را متولی بازسازی واحدهای مسکونی شهری و روستایی می داند، انجام فرایند نوسازی و بازسازی واحدهای تخریبی و تعمیری شهرها و روستاهای این استان را بلافاصله در ۱۰ شهر و ۱۶۲۳ روستا آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در برآوردهای نهایی معلوم شد ۳۷ هزار واحد مسکونی تخریب شده که ۱۰ هزار واحد در شهر و ۲۷ هزار واحد در روستاها نیاز به بازسازی کامل داشت. همچنین حدود ۶۳ هزار واحد تعمیراتی بود که ۴۳ هزار واحد در شهرها و ۲۰ هزار واحد در روستاها نیاز به تعمیرات داشتند. در مجموع ۱۰۰ هزار واحد تعمیراتی و احداثی بر عهده بنیاد مسکن گذاشته شد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادآور شد: نخستین اقدام ما اسکان موقت زلزله زدگان بود که ۱۵۶۰۰ کانکس در روستاها ظرف ۲ ماه پس از زلزله با همکاری سپاه و ارتش نصب کردیم. همچنین در شهرهای زلزله زده نیز ۹۱۱۸ خانوار آسیب دیده بودند که برخی از آنها را در کانکس ها اسکان دادیم و به تعدادی از خانوارها ماهانه کمک هزینه اجاره مسکن پرداخت می کردیم.

تابش در خصوص جزئیات کمک های بلاعوض و تسهیلات پرداخت شده به زلزله زدگان گفت: به واحدهای احداثی در شهر ۵۰ میلیون تومان وام و ۱۱ میلیون تومان بلاعوض و به واحدهای احداثی در روستا ۳۵ میلیون تومان وام و ۱۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت کردیم. همچنین به واحدهای تعمیراتی شهری و روستایی اعم از مسکونی و تجاری ۱۲ میلیون تومان وام و ۲ میلیون تومان بلاعوض پرداخت کردیم ضمن اینکه برای مقاوم سازی لرزه ای نیز ۴۰ میلیون تومان وام و ۴.۵ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شد. کمک معیشتی زلزله زدگان شهری و روستایی نیز ۱۰ میلیون تومان وام و ۲ میلیون تومان بلاعوض بود.

به گفته وی: امکان استفاده از این تسهیلات و کمک های بلاعوض به صورت تجمیعی نیز برای خانواده های آسیب دیده وجود دارد که مجموعاً به یک خانواده دارای واحد تخریب شده کامل ۲۲۱ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادآور شد: تاکنون برای همه ۱۰۵۸۸۷ واحد تعمیری و تخریبی در بانک ها پرونده تشکیل شده که بانکها با ۹۹۰۹۳ واحد قرارداد امضاء کرده اند.

تابش افزود: این قراردادها شامل ۳۶۱۶۰ واحد احداثی و ۶۲۹۲۳ واحد تعمیراتی می شود که تاکنون ۱۹۰۰ میلیارد تومان وام به زلزله زدگان استان کرمانشاه و ۳۳۰ میلیارد تومان بلاعوض پرداخت شده است که مجموع این تسهیلات و کمک های بلاعوض به ۲۲۲۰ میلیارد تومان می رسد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۵ هزار واحد تعمیراتی عملیات بهسازی آنها به پایان رسیده و در خصوص واحدهای احداثی نیز ساخت ۱۸۵۰۰ واحد به اتمام رسیده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید کرد: تا پایان امسال واحدهای احداثی روستایی به طور کامل به بهره برداری می رسد ولی واحدهای احداثی شهری پیشرفت ۷۵ درصدی دارند.

این مقام مسئول تصریح کرد: ۵۴ هزار تن آهن آلات به زلزله زدگان تخصیص دادیم ضمن اینکه ۱۷۶ هزار تن سیمان نیز از سوی بنیاد مستضعفان به صورت رایگان به آسیب دیدگان زلزله استان کرمانشاه تخصیص یافته که تاکنون ۱۲۴ هزار تن آن را استفاده کرده ایم. هزینه حمل سیمان را نیز بنیاد مستضعفان متقبل شده بود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: علیرضا تابش زلزله کرمانشاه ۹۶ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بازسازی مناطق زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۵۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان یزد با اشاره به صدور اخطار برای واحدهای آلاینده، از پلمب دو واحد شن و ماسه متخلف و آلاینده در یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید رضا نورانیان صبح امروز در جریان بازدید از واحدهای شن و ماسه یزد اظهار داشت: بحث آلودگی هوا یکی از موضوعات بسیار مهمی است که در این دولت به صورت جدی مورد توجه قرار دارد و اقدامات گسترده‌ای در زمینه مقابله با آن صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اعتراضاتی که مردم برخی از نقاط داشتند، نسبت به آلایندگی واحدهای شن و ماسه بود که در این زمینه بازدید‌های لازم با صدور تذکر از سوی همکاران ما انجام گرفت.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان یزد ادامه داد: در این راستا، تیم پایش با همکاری واحد حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست یزد دو واحد آلاینده شن و ماسه را در جاده یزد بافق با حکم قضایی و همراهی ماموران پاسگاه انتظامی فهرج پلمپ کردند.

نورانیان با اشاره به اینکه به همین دو واحد هم پیش از پلمپ اخطارهای قانونی برای رفع آلودگی داده شده بود تصریح کرد: این واحدها علاوه بر اینکه در لیست صنایع آلاینده استان قرار داشتند و علی رغم اخطارها و مهلت‌های داده شده، اقدام اصلاحی مؤثری انجام نداده و آلودگی ذرات آنها استمرار داشته است.

وی با تاکید بر اینکه واحدهای آلاینده حتما باید نسبت به کاهش و رفع آلودگی اقدام لازم را انجام دهند گفت: با انجام این دو مورد پلمپ، تا رفع کامل آلایندگی از ادامه فعالیت واحدهای مذکور جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی