Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، حمیدرضا حاجی‌بابایی امشب در همایش ملی تخصصی «آموزش و پرورش منبع حیات جامعه» در پردیس شهید مقصودی با بیان اینکه کارگاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با حضور 5 تا 7 هزار نفر در 20 جلد تالیف شده است اظهار کرد: هر آنچه در این سند باید باشد توضیح داده شده و 16 تا 17 کتاب در زمینه اجرای آن داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به جرات باید گفت هیچ سندی به استحکام سند تحول بنیادین در مجلس شورای اسلامی مصوب نشده است، گفت: در پژوهش سند بنیادین تک تک مسوولان برای ایجاد دانشگاه فرهنگیان تلاش کردند که در سال 90 این سند پس از تایید مقام معظم رهبری اجرا شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: این سند همراه با کار پژوهشی و برنامه درسی ملی(نقشه، کلاس، کتاب و کار) تا یک سال مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت و در کشور نیز توانستیم 64 پردیس دانشگاهی را به سختی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی پردیس دانشگاهی برای این بود که سالانه با گرفتن 30 هزار دانشجو و بازنشستگی 30 هزار نفر از آموزش و پرورش بتوانیم توازن و تعادل را در سیستم آموزش و پرورش ایجاد کنیم، ادامه داد: سال 91 تا 92 با نوشتن نظام رتبه‌بندی معلمان و تصویب آن قرار بود این قانون در کشور به صورت مصوبه اجرا شود اما دولت وقت انجام این مصوبه را متوقف کرد.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان قلب تپنده اجرای سند تحول بنیادین در کشور است، گفت: سال 91 اگر نظام آموزشی 3-3-6 اجرا نمی شد هیچگاه سند تحول بنیادین نمی‌توانست اجرا شود.

وی با اشاره به اینکه سال 91 که وزیر بودم برای سازماندهی نظام آموزش و پرورش شخصاً خودم وارد شدم، تاکید کرد: سخت‌ترین استان‌ها تهران و اصفهان بود یعنی پس از سازماندهی کمبود معلم را در این دو استان جبران کردیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس خاطرنشان کرد: در اجرای نظام آموزشی 3-3-6 ریل‌گذاری کردم و با تحقیقات علمی پژوهشی به این نتیجه رسیدیم که وجود مقطع ششم ابتدایی منجر به انسجام دانش‌آموزان می‌شود.

با بازنشستگی 150 نفر از معلمان مقطع ابتدایی با کمبود معلم مواجه است

وی با بیان اینکه با وجود اینکه در سراسر کشور 630 هزار معلم بیشتر نداشتیم اما ظرف یک سال 200 هزار معلم به استخدام آموزش و پرورش درآمد، تصریح کرد: این اقدام مورد سرزنش بسیاری از مسوولان قرار گرفت در حالی که در پنج سال اخیر دولت و مجلس هیچ معلمی نتوانسته استخدام کند و با بازنشستگی 150 نفر از معلمان در حال حاضر مقطع ابتدایی با کمبود معلم مواجه است.

حاجی‌بابایی با تاکید بر اینکه برنامه ششم توسعه تنها برنامه‌ای است که دولت برای انجام آن هیچ کمکی نکرده اما مجلس ظرف 8 ماه و 15 روز در کمیسیون برنامه و بودجه مستقر شده است بیان کرد: در این برنامه دولت موظف است در چهار جا به بخش خصوصی واگذار شود اما تفکر خصوصی‌سازی آموزش و پرورش بزرگترین خیانت و تفکر است که آموزش و پرورش را مصرف‌کننده بدانیم.

وی با بیان اینکه بسته حمایتی در آموزش و پرورش به معنای خصوصی‌سازی این سازمان است، اظهار کرد: در حال حاضر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مظلوم واقع شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با اشاره به اینکه در سال 95 کل بودجه عملیاتی کشور 283 میلیارد تومان بود که کمتر از 10 درصد از آن به آموزش و پرورش اختصاص یافت یادآور شد: در برنامه ششم توسعه وظیفه آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین است و اینکه برخی معتقدند آموزش و پرورش باید به نهاد تبدیل شود درست نیست.

وی ادامه داد: امروزه آموزش و پرورش در وضعیتی قرار گرفته که همه جا روی آن حساب می‌کنند اما در مواقعی ضربات سختی به آموزش و پرورش وارد می‌شود.

حاجی‌بابایی با تاکید بر اینکه اگر کشوری به آموزش و پرورش نپردازد نمی‌تواند به سرانجام برسد، بیان کرد: همه مصیبت‌های امروز ما در کشور به عدم اهمیت آموزش و پرورش برمی‌گردد اگر معتقد به آموزش و پرورش باشیم می‌توانیم دلار 4 هزار و 200 تومانی را برای آن خرج کنیم.

وی در پایان سخنانش با بازگو کردن یک فایده دانشگاه فرهنگیان گفت: یک دانشجو پس از سه سال تحصیل در این دانشگاه و استخدام در آموزش و پرورش به عنوان معلم پس از 30 سال در سن 50 سالگی می‌تواند بازنشسته شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۸۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی مطهری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در همایش فرهنگیان ایثارگر آذربایجان‌غربی اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار است، معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.

وی افزود: دانش‌آموزان وقتی از نظام آموزشی کشور فارغ می‌شوند باید ضمن آموختن علم و دانش و افزایش اطلاعات، توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی به‌عنوان یک شهروند و قدرت تعقل و تصمیم‌گیری را داشته و عامل بر دانسته‌های خود باشند؛ این ٣ مهم از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش تربیت‌دهنده و تربیت‌کننده نیروی انسانی است، این جایگاه وابسته به نیروی انسانی خلاق، متعهد، متبحر و دارای شایستگی‌های اجتماعی است.

مطهری ادامه داد: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است، حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد؛ پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانه‌ها، در بین مسؤلان و آحاد جامعه یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.

وی تصریح کرد: تحقق حفظ این جایگاه دو پیامد و حسن بسیار مهم دارد، رغبت برای تلاش و ایثارگری بیشتر و رقابت برای انتخاب شغل معلمی افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه بهترین‌های جامعه معلم خواهند شد.

مطهری عنوان کرد: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است، نظام تعلیم و تربیت این موضوع را به خوبی هویت‌سازی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: صدور دیپلم افتخار ایثار و شهادت برای فرهنگیان ایثارگر و فرزندان شهدا، اجرا طرح راهبری آموزشی، افزایش ٢٠٥ درصدی اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور، ٤٣٢ مورد دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، ٢٣١ مورد تجلیل از ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا در همه مناطق و شهرستان‌ها و پیگیری تبدیل وضعیت و استخدام ایثارگران طبق سهمیه اعلامی از سوی وزارتخانه از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه اداره شاهد در طی سال گذشته بوده است.

کد خبر 751188

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • منویات رهبری سرلوحه برنامه‌های آموزش‌ و پرورش باشد
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین