Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی‌اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در بازدید از کارگاه نقاشی روی سفال در شهر همدان که با همراهی معاون صنایع‌دستی این سازمان انجام شد، بر لزوم اشتغال‌زایی از طریق توسعه و رونق کارگاه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: صنایع‌دستی یکی از راهبرد‌های موثر در ایجاد اشتغال با بهره‌مندی از هنر‌های اصیلی است که ریشه در تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم دارد.

مونسان اظهار داشت: اگر کارهای هنرمندانه و خلاقانه هنرمندان صنایع‌دستی با بسته‌بندی مناسب و طراحی‌های حرفه‌ای به بازار ارائه شود ارزش افزوده این آثار افزایش چند برابری خواهد داشت و آن‌گونه که شایسته است دیده می‌شود.

انتهای پیام/ج


کارگاه‌های صنایع‌دستی فرصتی برای توسعه اقتصادی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد

به گزارش قدس خراسان به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، در راستای طرح بازگشت به زندگی سالم، امروز پنجم اردیبهشت ماه با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و جمعی از مدیران بهزیستی و شهرداری مشهد کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد افتتاح شد.

معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۹ مشهد در این مراسم گفت: می‌توان تهدیدی که یک معتاد برای جامعه دارد را به فرصت تبدیل کرد و آن با استفاده از به کارگیری معتادان به عنوان نیروی کار امکان پذیر است. 

گفتنی است در این طرح، از اقامت صرف معتادان پرهیز شده و در آن آموزش و مراقبت‌های بعد از خروج و اشتغال مددجویان مدنظر است. در این مرکز، مددجو از نظر مهارتی و شخصیتی توانمند می‌شود، همزمان تحت درمان قرار می‌گیرد و با جلسات آموزشی، کسب مهارت و برنامه‌های ورزشی و تفریحی روند بهبود را طی می‌کند و همزمان در یک کارگاه تولیدی مشغول به کار می‌شود و کسب درآمد می‌کند.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود