Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@08:12:36 GMT

شرکت‌های متخلف ارزش افزوده در انتظار دادگاه

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۷۸۵۶۳

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارجاع ۶ شرکت متخلف در حوزه ارزش افزوده به دادگاه و تعیین تکلیف قانونی آن‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایبِنا، یکی از تاکیدات محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه اپراتورهای تلفن همراه  ساماندهی وضعیت بازار سرویس‌های خدمات ارزش افزوده و پیگیری برخورد با متخلفان با همیاری اپراتورهای موبایل بوده است؛ در همین راستا نیز وزیر ارتباطات در حدود یک ماه گذشته از افزایش ۴ برابری شکایت در حوزه سرویس‌های ارزش افزوده در سامانه ۱۹۵ وزارت ارتباطات مبنی بر کلاهبرداری ۶ شرکت ارزش افزوده از مشترکان تلفن همراه و  دریافت ۳۵ میلیارد تومان از ۲ میلیون مشترک آنهم بدون رضایت مشترکان خبر داد که توسط اپراتور مبالغ بازگشت و هم اکنون پرونده شرکت‌های متخلف در دادسرا مفتوح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با ایبِنا در حوزه VAS تاکید داشت: بیزینس مدل شرکت‌های ارزش افزوده اشتباه است؛ در همین راستا این شرکت‌ها نیاز به نظارت و چارچوب مناسبی دارد که پیگیر این موضوع از شرکت‌های اپراتور و فعال در حوزه ارائه خدمات ارزش افزوده هستم تا به زودی حوزه VAS با تعامل اپراتورهای تلفن همراه کشور  ساماندهی شود. با توجه به شیوع اپلیکیشن‌های ارائه دهنده خدمات ارزش افزوده با عنوان‌های تبلیغاتی مختلف در پیام رسان‌ها و عضویت برخی از مردم و در نتیجه کسر هزینه به صورت نامحسوس به مردم توصیه می‌شود تا با شماره گیری کد دستوری #۸۰۰* نسبت به بررسی عضویت شماره تلفن همراه در سرویس‌های ارزش افزوده اقدام کنند و در صورتی که در یک سرویس عضو هستند و اطلاعی ندارند  به سامانه  ۱۹۵ برای شکایت و پیگیری‌های بیشتر طلاع دهند.

در همین خصوص، حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار ایبِنا درباره آخرین وضعیت رسیدگی به جرایم شرکت‌های متخلف ارزش افزوده و ساماندهی بازار VAS گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و  سازمان تنظیم مقررات  و ارتباطات رادیویی تخلفات اعلامی از سوی مردم در حوزه ارزش افزوده و سایر حوزه‌های اپراتوری را پیگیری و بعد از بررسی نتایج مورد نیاز پیگیری‌های لازم را برای جبران خسارت مشترکان و برخورد با شرکت‌های مذکور را انجام می‌دهد؛ در حال حاضر ۶ شرکت متخلف در حوزه ارزش افزوده که در آخرین  بررسی‌ها متخلف شناخته شده‌ان به مراجع قضایی و تعیین تکلیف وضعیت قانونی تخلف ارجاع شده‌اند که به محض حصول نتایج اطلاع رسانی خواهد شد.

لازم به ذکر است؛  سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طی دستوری تاکید کرد که اپراتورهای همراه اول و ایرانسل با ایجاد سامانه پیامک‌های تبلیغاتی و مشاهده سرویس‌های ارزش افزوده موظف شدند با شرکت‌های فعال خاطی برخورد کنند که چندی پیش همراه اول تعدادی از این شرکت‌ها را به دلیل شکایت کاربران مبنی بر مزاحمت جریمه و نسبت به نحوه فعالیت آن‌ها اخطار داد که در حال حاضر انتظار می‌رود با همیاری اپراتورها و نظارت سازمان تنظیم چارچوب‌های سخت گیرانه‌ای اعمال کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۸۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و مابقی از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها تامین می‌شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه یکی از نکات ویژه در تدوین بودجه ۱۴۰۳، شاخص محورشدن برنامه و بودجه بر اساس اسناد بالا دستی است، اظهار کرد: در این راستا اهداف سازمان فاوای شهرداری اصفهان شامل بهبود تجربه مشتری، افزایش پایداری خدمات، هوشمندسازی خدمات و ارزش‌آفرینی از دارایی‌ها است، همچنین شاخص‌هایی از جمله متوسط پایداری خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد خدمات الکترونیکی، غیرحضوری و هوشمند و سهم از اقتصاد دیجیتال برای کمی کردن اهداف مذکور تعیین شده است.

وی افزود: بودجه فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان برای سال جاری با ۷۴ درصد رشد به مبلغ ۱,۰۷۴ میلیارد تومان رسید که ۵۴۰ میلیارد تومان آن در سازمان فاوا و باقی‌مانده از محل بودجه ستاد، مناطق و سازمان‌ها در سال آینده تأمین خواهد شد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان بیان کرد: حدود ۲۰ درصد بودجه موضوع فاوا شهرداری به پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوشمندسازی تعلق گرفته و باقی‌مانده آن به ایجاد خدمات جدید همچون توسعه فیبرنوری، اصلاح شبکه‌های ارتباطات و محلی، ارتقای مرکز داده موجود و تولید سامانه‌های جدید اختصاص داده شده است.

فردانی با اشاره به سامانه‌های جدید سازمان فاوای شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من» شامل میز خدمت و اپ، توسعه فیبر نوری در پنج منطقه، سامانه یکپارچه مالی شهرداری، تشخیص هوشمند تخلفات ساختمانی، به‌روزرسانی نقشه‌های پایه شهر بر بستر بانک اطلاعات داده‌های مکانی (SDI) از سامانه‌های با اهمیت این سازمان است.

وی گفت: برای پروژه‌های هوشمندسازی از جمله جانمایی و طراحی مجموعه پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل مرکز داده پشتیبان، مرکز پایش و کنترل هوشمند شهر اصفهان، تأمین پلتفرم شهر هوشمند، راه‌اندازی اشیا هوشمند، تکمیل پروژه نصب پلاک‌های آبی با QR هوشمند، ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.

فردانی ادامه داد: کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان و میز هوشمندسازی به ریاست شهردار اصفهان، با توجه به لزوم یکپارچگی، هماهنگی و تعامل بین‌بخشی برای دستیابی به اهداف سازمان، همچون گذشته نقش بسزایی در رسیدن به شهر هوشمند و شهر زندگی خواهند داشت.

کد خبر 747412

دیگر خبرها

  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!