Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم صالحی عمران شامگاه یکشنبه در نشست با جمعی از نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی در رشت، اظهارکرد: هماهنگی آموزش‌ها و مهارت‌آموزی‌ها با نیازهای بازارکار اولویت دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

صالحی افزود: شایسته محور کردن برنامه های درسی و افزایش تعداد رشته های آموزشی از دیگر برنامه‌های این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تلاش هستیم با انجام این اقدامات کیفیت بازار کار را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به فعالیت هزار و ۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در سراسر کشور، گفت: این تعداد کارگاه و واحد آزمایشگاهی در ۷۳ واحد دانشکده فنی و حرفه‌ای کشور فعال هستند.

وی در ادامه به وجود برخی مشکلات در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور اشاره و تصریح کرد: عمده کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده ‌های فنی و حرفه‌ای کشور از نظر ابنیه کارگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی فرسوده بوده و نیازمند توجه ویژه هستند.

حضور ۷ هزار دانشجو و مهارت آموز در دانشکده‌های هفتگامه فنی و حرفه‌ای گیلان

صالحی عمران به وضعیت دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای فعال در سطح استان گیلان اشاره و بیان کرد: در دانشکده‌های هفتگانه فنی و حرفه ‌ای استان گیلان ۱۱۷ واحد کارگاهی و آزمایشگاهی فعالیت می کنند.

وی با اشاره به تعداد دانشجویان و مهارت آموزان دانشکده‌های هفتگانه استان گیلان، ادامه داد: حدود ۷ هزار دانشجو و مهارت آموز در این دانشکده‌های آموزش حضور داشته و تحت آموزش قرار دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهارکرد: این تعداد دانشجو در ۳۰۰ کد رشته جذب شده و به مهارت آموزی مشغول هستند.

در ادامه این نشست هر کدام از نمایندگان استان گیلان به برخی از مشکلات واحدهای دانشکده فنی و حرفه‌ای در استان گیلان پرداختند.

کد خبر 4455674

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای رشت اربعین 97 یوم الله 13 آبان بوشهر اربعین حسینی مشهد شهرکرد راهپيمايي 13 آبان گرگان پدافند غیرعامل خرم آباد خطبه های نماز جمعه یاسوج شهادت امام رضا ع شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد

مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند در سال ۱۴۰۲ با فعالیت و عملکرد آموزشی مناسب در اکثر سامانه‌های آموزشی از جمله: ثابت، سیار شهری، روستائی، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، آموزش سربازان وظیفه و آسیب دیدگان اجتماعی، ۲ هزار و ۸۵۰ نفر از متقاضیان مهارت آموزی در بخش دولتی در حرفه‌های مختلف تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار گرفته‌اند.

مهردادمداحی، رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند ضمن قدردانی از تلاش مضاعف و جهادی کارکنان این مجموعه آموزشی و حمایت‌های مسئولان استانی و شهرستانی و بنگاه‌های اقتصادی از این مرکز گفت: در شرایط کنونی کشور و نارضایتی جوانان از وضعیت اشتغال، مهارت آموزی، یک امر مهم و حیاتی در کاهش نرخ بیکاری و آسیب‌های اجتماعی و افزایش بهروری و جلوگیری از عقب ماندگی تولید و در نهایت تحقق شعار سال است. 

 وی با اشاره به شرایط معدنی و رشد صنعتی شهرستان و نیاز مبرم بازار کار به افراد ماهر افزود: رویکرد مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان، توجه ویژه تامین نیاز بازار کار و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی است و از برنامه‌ریزی های مهم اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جدید هدفمند کردن آموزش‌های فنی مهارت در قالب سند مهارت استان کرمان می باشد. 

مداحی بیان کرد: سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقه‌ای و انجام نیاز سنجی‌های پیش بینی شده در هر شهرستان به شناسایی ظرفیت‌ها و آموزش‌های هدفمند و متناسب با نیاز بازار کار خواهد پرداخت.

وی درخشش نوجوانان مهارت آموز زرندی و کسب مقام در مرحله‌ی کشوری المپیاد ملی مهارت در ۲ سال اخیر را نشان از استعداد بالای فرزندان این شهرستان دانست و اهمیت به نوجوانان دارای فن و مهارت در کنار درس و آموزش کلاسیک را یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت برشمرد.

رئیس مرکز فنی حرفه‌ای زرند افزود:خوشبختانه با برگزاری المپیاد‌های علمی و فنی مهارتی، نوجوانان شناسایی می‌شوند و پس از کسب مقام و رتبه از آنان قدردانی می‌شود.

مداحی گفت: در یک بازه زمانی مهم آن‌ها را رها کرده و به خوبی از آنان به عنوان کارآفرین در سطح جامعه حمایت نمی‌کنیم؛ اما از آنجایی که این نخبگان مهارتی با هوش و توانمندی خود می‌توانند در تولید نقش کلیدی داشته باشند، صاحبان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی نیز به خوبی از آنان استفاده نمی‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت مقام معظم رهبری در ابلاغ شعار سال در سنوات اخیر به تولید و اشتغال گفت: در ارتباط با تقویت تولید و اشتغال، مرکز فنی حرفه‌ای  برای آموزش و مهارت نیروی کار فعالیت‌های گسترده‌ای از قبیل توانمند سازی دانشجویان در حال تحصیل با مهارت، تکمیل اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان، اهمیت ویژه به مهارت آموزی سربازان وظیفه، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه آسیب دیدگان اجتماعی راه‌یافته از کمپ و معلولین جسمی حرکتی انجام و  این موضوع را در برنامه اصلی خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد