Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم گفت: علی‌رغم ابلاغیه‌ها و مصوبات فراوان در جلسات، بانک های قم سهم اندکی در رونق بازار تولید و کسب و کار دارند.

 

مهرداد غضنفری عصر ‌روز یکشنبه ۲۰ آبان‌ماه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات امام رض(ع) در فرمانداری عنوان کرد: حضور بخش خصوصی در جلسات پیگیری مسئولان می تواند منجر به تصمیمات صحیح در روند تسهیل موانع تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم در مورد برخی از مشکلات تولید که در گرو موانع بانکی است، افزود: اخیرا نشستی با حضور استانداران و مسئولان استان‌ها و وزیران و مدیر بانک مرکزی کشور برگزار و مباحث خوبی در رفع مشکلات بانکی مصوب شد که به زودی ابلاغ می شود.

وی تصریح کرد: علی‌رغم ابلاغیه ها و مصوبات فراوان در جلسات، بانک‌های قم سهم اندکی در رونق بازار تولید و کسب و کار دارند.

 

غضنفری اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تنها ۱۵ درصد از منابع بانکی در جهت رونق بازار تولید جذب شده است که نشان دهنده وجود برخی از موانع جدی در مسیر دریافت تسهیلات است.

وی خاطرنشان کرد: منابع بانکی می تواند راهگشای رونق تولید و اشتغال باشد اما گاهی دستورالعمل های بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات در بانک ها وتو می شود.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم بیان کرد: البته برخی از بانک ها واقعا ایثار می کنند و در برابر قوانین دست و پاگیر انعطاف دارند و به همراهی تولید در بازار فعلی می آیند.

وی تاکید کرد: باید در نظام بانکی و سیستم پرداخت تسهیلات و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی اصلاحات جدی صورت بگیرد.

 

غضنفری گفت: با همراهی و مساعدت بانک ها باید تا ۴ ماه آینده ۹۰۰ میلیارد تومان ویژه برای پرداخت تسهیلات رونق تولید توسط سرمایه گذاران و کارآفرینان جدب شود.

 

وی افزود: برخی از تولیدکنندگان مشکلاتی در رابطه با ارز و پیمان سپاری ارز داشته اند که به مسئولان بانک مرکزی ارائه شد و امیدواریم در این باره نیز مشکلات رفع شود.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم تصریح کرد: رئیس بانک مرکزی نیز دلایل قابل قبولی در زمینه پیمان سپاری ارزی داشتند که می تواند راهگشا باشد.

 

وی اظهار کرد: تولید و بازار مصرف هر دو باید در کنار هم مورد نظارت و توجه باشد و بی تفاوتی مسئولان نسبت به هرج و مرج و بی نظمی بازار قابل قبول نیست.

غضنفری بیان کرد: قیمت تولید نیز باید بر اساس آنالیز هزینه ها باشد و نمی توان با افزایش خودسرانه قیمت ها به مردم فشار مالی تحمیل کرد.

 

وی در مورد مشکلات انجمن بتن در استان قم نیز عنوان کرد: مدلی را در تعیین قیمت بتن ارائه داده ایم تا تولیدکننده و مصرف کننده متضرر نشوند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم خاطرنشان کرد: برخی از واحدها با گرفتاری هایی از جمله عدم پرداخت قبوض مواجه اند که در این ارتباط مسئولی حق قطع خدمات بدون تائید کارگروه را ندارد.

 

وی گفت: کارگروه نیز اجازه قطع خدمات آب و برق و گاز واحدی را می دهد که بدون دلیل این مبالغ را پرداخت نمی کند و با مشکلات مالی در پرداخت هزینه ها مواجه نیست.

 

غضنفری تصریح کرد: شرایط حمل ریلی فراهم است دستگاههای ذی ربط نیز هماهنگی بیشتری در توسعه حمل و نقل ریلی داشته باشند تا با نظارت بیشتر مشکلی در تامین مواد اولیه پیش نیاید.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، سیداحمد خادمیان به تشریح وند ارائه تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک‌ها پرداخت و افزود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند که از این میزان متقاضی ثبت‌نام شده، یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شدند.

مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن ادامه‌داد: از تعداد حائزان شرایط دریافت وام ودیعه مسکن یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن معرفی شدند که بانک‌ها تاکنون با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر عقد قرارداد کردند.

خادمیان تصریح‌کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها نسبت به پرداخت تسهیلات به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها به ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۴۰ میلیون تومان رسیده است. چگونگی بازپرداخت این وام نیز با توجه به سود ۱۸ درصدی که باید حداکثر در پنج سال پرداخت شود، محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود