Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در نشستی در سازمان تبلیغات اسلامی اقدامات، فعالیت‌ها و مشکلات این سازمان در عرصه فرهنگ و هنر بررسی شد.

«سیده فاطمه ذوالقدر» در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری نشستی برای بررسی موضوعات فرهنگی و نظارت بر عملکرد حوزه هنر و فرهنگ در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی گفت: معاون فرهنگی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در این جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت های به‌عمل آمده در سطح استان ها در بخش سینما، نمایشگاه ها و آثار هنری و مشکلات بخش فرهنگی و کمبود منابع بودجه ای و اعتبارات ارائه داد و درخواست کرد تا بازنگری در بودجه و اعتبارات حوزه هنر و فرهنگ برای سال آینده صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی اقدامات و فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی ضروری است، گفت: برای تقویت هرچه بیشتر حوزه فرهنگ و هنر تعامل و همکاری هرچه بیشتر بین حوزه هنری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضروری است.

 

وی با بیان این نکته که در صورت تقویت این پیوند ضمن انجام اقدامات همراستا و تقویت کننده، مشکلات و موانعی که در مسیر هنر و هنرمندان پدید می آید رفع می‌شود، افزود: با رویکرد مثبت و همگرا از تضییع حقوق هنرمندان پیشگیری می‌شود و از هرگونه تبعیض در واگذاری سالن های سینما و زمان و سانس های اکران فیلم ها و توزیع امکانات به هنرمندان پرهیز می‌شود تا دل‌مشغولی فعالان عرصه فرهنگ و هنر بر تهیه و تدوین آثار ارزشمند و آموزشی و خانوادگی و سازنده قرار گیرد.

 

«ذوالقدر» با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در این باره بر تعامل مثبت با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صحه گذاشته است، گفت: فیلم هایی که با مشکلاتی در اکران روبرو هستند از اولویت های مدنظر وزارت فرهنگ و سازمان تبلیغات نبوده است به طوری که از بین ۷۰۰ فیلم حدود ۱۰ تا ۱۲ فیلم هستند که با این مشکل مواجهند و تلاش ها بر این محور قرار داشته و دارد که حمایت ها و اولویت ها بر خلق آثار و اکران فیلم هایی باشد که با ارزش ها و فرهنگ جامعه سازگار بوده و اقبال عمومی و خانوادگی را به همراه داشته باشد.

 

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات «حجت‌الاسلام مازنی»، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس مبنی بر اینکه فعالیت های عرصه هنر و فعالان آن باید با رویکرد انتقادی همراه باشد، گفت: یکی از وظایف هنرمندان بازگو کردن مشکلات، مسائل و آسیب های اجتماعی موجود و واقعیت های جامعه است که باید این فضا برای هنرمندان فراهم شود تا بتوانند حقایق را آنگونه که می تواند فرهنگ سازی داشته و آموزشی و سازنده باشد مطرح و ارائه کند که سازماندهی یک نظام صنفی می تواند تا حد قابل توجهی از این مشکلات بکاهد./

 

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: شبستان یزد تحریم آمریکا زلزله کرمانشاه شیراز دونالد ترامپ آموزش و پرورش پیامبر اکرم ص خراسان جنوبي نمایشگاه کتاب ذوالقدر تبلیغات کمیسیون فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود