Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - فرماندار بانه گفت: 100 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی پس از ارزیابی و تایید وثیقه متقاضیان از سوی بانک های عامل پرداخت می شود که در این صورت سهم شهرستان در زمینه تسهیلات اشتغال پایدار محقق می شود.

محمد فلاحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از محل این تسهیلات یک واحد گاوداری هزار راسی 50 میلیارد ریال، کارگاه بسته بندی میوه جات 14 میلیارد ریال راه اندازی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پرداخت در مجموع 36 میلیارد ریال تسهیلات به یک واحد سردخانه و یک واحد تولیدی مرغ تخم گذار نیز پس از تامین وثیقه انجام می شود تا سهم شهرستان بانه در زمینه تسهیلات بخش اشتغال پایدار بطور کامل پرداخت شده باشد.
فلاحی در خصوص مهمترین مشکل برای پرداخت تسهیلات اشتغال در این شهرستان تاکید کرد: اکثر ساختمان های مسکونی بانه پایان کار ندارند لذا تامین وثیقه از سوی متقاضیان تسهیلات اشتغالزایی مشکل است.
وی یاداور شد: البته در این شهرستان گرایش به تولید و اشتغالزایی بدلیل تجازی بودن منطقه ضعیف است که در شرایط ایجاد شده اقتصادی امید است این رویه تغییر کند تا مردم با استفاده از تسهیلات این بخش به سمت تولید و ایجاد اشتغال هدایت شوند.
فلاحی با اشاره به اقدامات انجام شده در منطقه ویژه اقتصادی بانه هم گفت: امسال کارهای اجرایی خوبی در این منطقه انجام شده و قرار بود در ماه جاری فاز اول منطقه ویژه که 35 هکتار است به بهره برداری برسد که بدلیل آغاز زود هنگام بارش ها عملیات اجرایی تکمیلی با تاخیر مواجه شد.
وی اضافه کرد: کار واگذاری زمین به متقاضیان در منطقه ویژه شروع شده و کارخانه های مونتاژ جارو برقی و کولر گازی قرار است در این منطقه ایجاد شوند ضمن اینکه سرمایه گذارانی که در گذشته در چین و دبی سرمایه گذاری کرده بودند اکنون می خواهند در بانه زمینه اشتغال جوانان را فراهم کنند.
فرماندار بانه اظهار داشت: در کنار مبادلات مرزی، تولید و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی گسترش می یابد و با توجه به افزایش قیمت ارز اینک واردات کالا توجیه اقتصادی برای وارد کنندگان و مصرف کنندگان ندارد بنابراین تولید تنها راه درآمدزایی و اشتغال پایدار است.
وی یادآور شد: در فاز اول منطقه ویژه اقتصادی فعالیت های عمرانی زیرساختی از جمله گازرسانی، آب رسانی، تیر گذاری برق انجام شده و آسفالت محوطه به دلیل بارش ها به انجام نشده که تا پایان ماه جاری این کار نیز اجرایی می شود.
فلاحی تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی نقش مهمی در اشتغالزایی و تولید بانه دارد و زمینه برای رشد و شکوفایی اقتصاد استان کردستان و همچنین استان های همجوار را فراهم می کند و در کاهش نرخ بیکاری موثر است.
طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در سال 89 در دولت دهم به تصویب رسید که عملیات اجرایی آن به تاخیر هفت ساله مواجه شد که سال گذشته عملیات اجرایی این منطقه در 85 هکتار زمین در بخش ننور در 15 کیلومتری غرب بانه و پنج کیلومتری بازارچه مرزی سیرانبند آغاز شد.
اعتبار در نظر گرفته شده برای این منطقه 360 میلیارد ریال است که از محل اعتبارات استانی، درآمد شهرک ها و اعتبارات ملی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی تامین می شود.
شهرستان مرزی بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
7496/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تسهيلات توليد و اشتغال فرماندار بانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۱۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس از به‌کارگیری و اشتغال ۲ هزار و ۴۰۲ نفر از جوانان استان بوشهر در صنایع و شرکت‌های مختلف منطقه ویژه پارس خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه، با اشاره به تأکید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس برای به‌کارگیری نیروهای بومی جویای کار و تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان، اظهار داشت: اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در تخصص‌ها و رشته‌های مختلف در صنایع و شرکت‌های پارس جنوبی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 2 هزار و 402 نفر از متقاضیان اشتغال در رشته‌های مختلف به‌کارگیری شد گفت: از این تعداد، 264 نفر مربوط به شهرستان عسلویه، 493 نفر شهرستان کنگان، 315 نفر شهرستان دیر و 295 نفر نیز از شهرستان جم بودند.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس با بیان این که تعداد 386 نفر از نیروهای جویای کار شهرستان‌های دشتی و تنگستان نیز در سال گذشته در شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه پارس مشغول به کار شدند، خاطرنشان کرد: تعداد 486 نفر از نیروی کار شهرستان دشتستان و 199 نفر از شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم نیز در سال گذشته در منطقه ویژه پارس اشتغال‌زایی شدند.

موسوی درمورد وضعیت کمپ‌های کارگری، آشپزخانه‌های صنعتی، سرویس‌های حمل و نقل و سایت‌های کارگاهی در سال قبل نیز گفت: در این سال از 260 شرکت مستقر در منطقه پارس جنوبی بازرسی و برای 195 مورد اخطاریه برای رفع نواقص صادر شد.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس همچنین از تعطیلی 5 کمپ کارگری و معرفی 15 شرکت به مراجع قضایی در سال گذشته خبر داد.

موسوی درمورد پرداخت مطالبات کارگری به 615 مورد بازرسی از شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: برای شرکت‌هایی که دارای تأخیر در پرداخت حقوق و مطالبات کارگران بوده‌اند تعداد 197 اخطاریه صادر و ارسال شده که در نهایت 34 شرکت متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی به مقایسه آمار حوادث ناشی از کار در 2 سال گذشته در منطقه ویژه پارس جنوبی اشاره کرد و ابراز داشت: در سال 1401 تعداد 168 پرونده درمورد حوادث ناشی از کار در واحد بازرسی کار مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس تشکیل شد که این میزان در سال گذشته به 148 مورد کاهش یافت.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس کاهش این پرونده‌ها را بیانگر اهتمام شرکت‌ها به افزایش نظارت واحدهای HSE و جدیت کارگران در رعایت موارد ایمنی دانست.

موسوی با قدردانی از تعامل و همکاری شرکت‌هایی که برای به‌کارگیری متقاضیان اشتغال بومی استان بوشهر اهتمام ویژه دارند، خواستار مساعدت همه دستگاه‌های مرتبط و شرکت‌های مستقر در منطقه در سال جاری برای تداوم روند به‌کارگیری نیروهای بومی شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • تحقق بیش از ۸۰ درصد از برنامه‌های اشتغال تبصره ۱۸ مددجویان
  • پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان شهرستان نور
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • پرداخت ۵۲۷ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان بوشهر
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور