Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس گفت:‌ برخی از دستگاه‌های دولتی با استفاده از اهرم قدرت و رانت سواحل دریای خزر در گیلان را به تصرف خود درآورده‌اند. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ استانها گیلان نظرات

حسن خسته‌بند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ در خلال عدم کنترل دقیق و مستمر متولیان حوزه نظارت،‌ برخی از دستگاه‌های دولتی با استفاده از دو اهرم قدرت و رانت به مناطق وسیعی از سواحل دریای خزر در استان گیلان تجاوز کرده و آن را به تصرف خود درآورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس عنوان کرد: ضوابط و دستورالعمل‌های لازم در حوزه حریم دریا و رعایت فاصله قانونی 60 متر کاملاً مشخص و آشکار است از سوی دیگر تکلیف نظارت و جلوگیری از تجاوز به حریم مشخص شده نیز به وزارت نیرو و منابع طبیعی واگذار شده است.

خسته‌بند با بیان اینکه کسی حق تجاوز به حریم 60 متری سواحل را ندارد افزود: به دلیل عدم نظارت کافی دستگاه‌های مکلف،‌ تخلفات بسیار زیادی در حوزه تجاوز به حریم دریا و سواحل گیلان رخ می‌دهد و بسیاری از دستگاه‌های دولتی و شهرداری‌های استان در این تخلفات نقش اساسی دارند.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد:‌ در حال حاضر برخی از شهرداری‌ها برای رسیدن به مقاصد خود با سوءاستفاده از غیبت مأموران نظارتی و یا بعضاً با زد و بند با این افراد تخلفات زیادی را در حوزه سواحل گیلان مرتکب می‌شوند و به راحتی به حریم قانونی 60 متر دریا تجاوز می‌کنند.

وی از تخلفات عدیده دستگاه‌های دولتی نیز سخن گفت و ابراز داشت:‌ در این برهه زمانی که به راحتی دستگاه‌های دولتی و بعضاً شهرداری‌ها که خود باید نماد قانون‌گرایی باشند دست به چنین تخلفات آشکاری در حوزه سواحل دریا می‌زنند به راستی چه توقعی می‌توان از مردم عادی داشت.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس رفع تناقض در برخورد با متخلفان را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: برای آزادسازی سواحل دریا و نهادینه شدن بحث قانون‌گرایی در این حوزه در درجه نخست باید دستگاه‌های دولتی از انجام این کار منع و به شدت با تخلفات آنان برخورد شود.

خسته‌بند بسته سواحل دریای خزر را از معضلات جدی دو استان گیلان و مازندران اعلام کرد و گفت: با وجود همه اقدامات انجام شده و تخریب‌ سازه‌های غیرقانونی توسط دستگاه‌های نظارتی،‌ پدیده تجاوز به حریم قانونی سواحل دریا همچنان در استان‌های شمالی به ویژه در گیلان خودنمایی می‌کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس برخورد قاطع دستگاه‌های نظارتی در حوزه سواحل دریا با متخلفان را متذکر شد و افزود‌: تا زمانی که این برخوردهای قانونی به صورت مقطعی و بدون استمرار در جریان است نمی‌توان انتظار داشت حریم سواحل دریای خزر در گیلان از تجاوز گسترده متخلفان در امان بماند.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه بهار فصل تخم گذاری پرستو‌های دریای است، گفت: پرستو‌های دریایی تیره در غرب تالاب انزلی ۱۰۰ لانه ساختند.
تورج صادقی با اشاره به ورود هزار پرستوی دریایی تیره به غرب تالاب انزلی افزود: این پرستو‌ها با آشیانه سازی در چندین کلونی بزرگ لانه گزینی خود را آغاز می‌کنند.
وی با بیان اینکه این گونه از پرنده‌ها کلونی در غرب تالاب بندر انزلی زاد آوری دارند اضافه کرد: عمق مناسب آب، پوشش گیاهی مطلوب و زنجیره غذایی کامل بستر مناسبی برای لانه گزینی این پرستو‌ها است.
صادقی گفت: کارشناسان محیط زیست همزمان با زاد آوری این پرنده ها، کار حلقه گذاری جوجه‌های این پرستو‌ها را آغاز می‌کنند. 
پرستو دریایی تیره با (نام علمی: Chlidonias hybridus) گونه‌ای پرستوی دریایی از تیرهٔ کاکائیان است. این پرستوی دریایی پرنده‌ای پرجنب و جوش است که برای به دست آوردن غذا شیرجه رفته و آن را می‌قاپد.
این پرنده اغلب در آب‌های داخلی زندگی می‌کند و در زمستان‌ها نیز گاه به صورت گذری در کرانه‌های دریا‌ها دیده می‌شود و بر علف‌های شناور روی آب در تالاب‌ها آشیانه می‌سازد. 
گیلان دارای بیش از ۳۰ هزار هکتار پهنه تالابی است و این پهنه‌ها زیستگاه بیش از ۳۰۰ گونه پرنده به خصوص پرندگان مهاجر است.

دیگر خبرها

  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • رفع تصرف ۱۰۰ هکتار از اراضی دولتی درشهرستان مرزی میرجاوه
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • رفع تصرف اراضی دولتی کرمان
  • وزیر کشور: پلاژهای دولتی در سواحل باید مورد استفاده همه مردم قرار بگیرد
  • پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد
  • زیرساخت‌های رفاهی سواحل متعلق به دستگاه‌های دولتی باید مورد استفاده همه مردم قرار گیرد
  • وزیر کشور: استفاده از پلاژ‌های دولتی برای همه
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت