Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان خراسان شمالی این روزها با چالش شدید مدیریتی روبرو است و حتی سرسخت‌ترین طرفداران دولت در خراسان شمالی نیز دیگر امیدی به تدبیرهای دولت برای حل مشکلات استان٬ ندارند. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷ استانها خراسان شمالی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ رأس هرم مدیریتی خراسان شمالی این روزها با چالش بحران و کمبود نیرو مواجه شده و هنوز هیچ کدام از فعالان سیاسی و حتی نمایندگان مجلس نمی‌دانند تکلیف استانداری خراسان شمالی چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از سوی دیگر٬ برخی از شنیده‌ها حاکی است٬ محمدرضا خباز استاندار فعلی خراسان شمالی که در زمره بازنشستگان است٬ از روز شنبه از این سمت خداحافظی کرده و تکلیف مدیریت عالی استان مبهم‌تر از گذشته شده است. نشست اخیر هیئت دولت نیز بدون هیچ نتیجه‌ای برای تعیین استانداران جدید پایان یافت.

برخی از سمت‌های مدیریتی استان نیز مدت‌ها است بدون مدیر و مسئول رها شده و این موضوع انتقاد بسیاری از فعالان سیاسی و اجتماعی استان را به همراه داشته است. پست حساس معاونت سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی یکی از این پست‌ها است که قریب به یک سال از سرپرستی آن می‌گذرد.

استانداری خراسان شمالی در 6 ماه گذشته٬ دو استاندار به خود دیده و سازمان مدیریت استان نیز با سرپرست اداره می‌شود. برخی از پست‌های مدیریتی در مجموعه استانداری خراسان شمالی نیز با توجه به بازگشت معلمان به محل ماموریت اصلی خود در آموزش و پرورش٬ خالی مانده و سازمان صمت استان نیز با چالش جدی مدیریتی روبرو است.

بی‌ارادگی برای حل مشکلات استان به چشم می‌خورد

احمد محقر از اعضای شورای مرکزی اصلاح‌طلبان خراسان شمالی و رئیس دانشگاه بجنورد در واکنش به وضعیت دگرگون مدیریتی در استان٬ اظهار داشت: ضعف مدیریتی و بی‌ارادگی سیاسی در معاونت سیاسی٬ اجتماعی و امنیتی خراسان شمالی به وضوح به چشم می‌خورد.

وی با بیان اینکه یکی از حساس‌ترین معاونت‌‌های استان، حوزه معاونت سیاسی٬ اجتماعی و امنیتی است٬ افزود: اینکه مهم‌ترین معاونت استانداری با سرپرست اراده می‌شود یک ایراد وارد بر دولت است چرا که این مهم نشان از بی‌ارادگی سیاسی و ضعف مدیریت نه تنها در استان بلکه در سطح وزارت کشور است.

محقر با اظهار بی‌اطلاعی از گزینه مطرح شده جهت مدیریت استان٬ خاطرنشان کرد: بنده فرصت لازم جهت شرکت در جلسات جمع‌بندی و هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان نداشته و از خروجی جلسات بی‌خبر هستم.

وی مدت زمان مدیریت استان توسط محمدرضا صالحی را اندک عنوان کرد و بیام داشت: متاسفانه مدت زمان دو سال جهت انجام پروژه‌ها و به ثمر رسیدن امورات زمان کافی نیست و بسیاری از پروژه‌ها به صورت نیمه‌کاره عقیم می‌ماند. همچنین اگر محمدرضا خباز در استان به کار خود ادامه می‌داد می‌توانست برای استان مثمر ثمر واقع شود.

نمایندگان مجلس هم از سرنوشت استاندار بی خبر هستند

اوضاع نامناسب مدیریت در استان در حالی است که هیچ یک از فعالان سیاسی و حتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز خبری از سرنوشت مدیریت ارشد استان ندارند.

در تازه‌ترین اظهار نظر٬ عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مردم خراسان‌شمالی در مجلس شورای اسلامی نقشی در تعیین استاندار جدید ندارند.

وی با بیان اینکه قوه مقننه نباید در امور قوه مجریه دخالت کند٬ افزود: بنده به عنوان یک عضو از مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی در امور قوه مجریه دخالت نمی‌کنم چراکه این مهم وظیفه دولت است که نماینده عالی خود را در استان انتخاب کند.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان تصریح کرد: وزیر کشور فردی را به دولت جهت سکانداری خراسان شمالی پیشنهاد خواهد کرد و دولت نیز در صورت صلاحدید به او رأی می دهد چراکه باید شخصی که نماینده عالی دولت در استان می‌شود، همراه دولت باشد‌.

هادی قوامی نماینده مردم اسفراین نیز اظهار داشت: مجمع نمایندگان استان در ارتباط با تعیین و تکلیف مدیریت استان هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده است.

وی با بیان اینکه اقداماتی در راستای انتخاب استاندار جدید در حال انجام است٬ افزود: هنوز خبر دقیقی از تعیین نماینده جدید دولت در خراسان شمالی نیست اما اقداماتی در حال انجام است که به زودی سرانجام آن مشخص می‌شود.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی ضمن عدم اطلاع از گزینه‌های مطرح شده برای سکانداری مدیریت استان تصریح کرد: بنده اطلاعی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی ندارم.

به گزارش تسنیم٬ با اجرای قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در مناصب دولتی٬ محمدرضا خباز استاندار فعلی خراسان شمالی نیز باید از این پست خداحافظی کرده و با این حال هنوز تکلیف گزینه نهایی استانداری خراسان شمالی پس از خباز مشخص نیست.

علی اکبری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی نیز چندی پیش گزینه‌های مطرح شده در فضای خبری استان را گمانه‌های سیاسی دانست و گفت: هنوز هیچ گزینه مشخصی برای استانداری خراسان شمالی معرفی نشده است.

وقتی اصلاح‌طلب‌ها هم نا امید شده‌اند

امین دفتری از اعضای مرکزی شورای اصلاح‌طلبان استان و دبیر انجمن اسلامی جامعه مهندسان خراسان شمالی٬ با ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه نگاه دولت به استان خراسان شمالی٬ اظهار داشت: با توجه به انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی و پیش‌ِرو بودن انتخابات ریاست جمهوری در سال 1400  چرخش‌هایی از سوی وزیر کشور داشتیم و این چرخش‌ها بیشتر به‌سمت اصولگرایان و اعتدال‌گرایان نزدیک به جریان اصولگرایی است.

وی در ارتباط با گزینه‌های مدنظر جهت سکانداری مدیریت استان تصریح کرد: عیسی فرهادی و سعادت بهرامی شانس بیشتری نسبت به بقیه جهت سکانداری مدیریت عالی استان را دارند.

دفتری اضافه کرد: تاکنون هیچ‌گونه مشورتی از سوی دولت برای تصاحب مدیریت ارشد استان با احزاب اصلاح‌طلب خراسان شمالی صورت نگرفته و یا اگر بوده به‌صورت انفرادی و با افرادی خاص انجام گرفته است.

این فعال سیاسی شرایط اقتصادی جامعه را نامناسب عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به شرایط بد اقتصادی و نارضایتی عمومی مردم از دولت به نظر بنده بهتر است که جریان اصولگرایی سختی‌های دولت را لمس کرده و روی کار بیاید تا مردم بفهمند که آن‌ها چه کاری برای بهبود وضعیت معیشتی مردم انجام می‌دهند.

انتهای پیام/ن

R7719/P1361/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته دومین نشست بررسی مسائل ارزی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید،  عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست، قالیباف با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنندرئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد؛ بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم. در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، بیان کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است؛ بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت؛ دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد. همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود: تشخیص علمی و تصمیم سیاسی؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد؛ اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شدرویکرد اقتصادی و مدیریتی در موضوع ارز اشکال دارد
همه اختیارها را به رئیس بانک مرکزی دادیم، اما ...

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت:  به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه هفته آینده برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و  روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود